Har Kyle Gass nogensinde faktisk afsluttet Tenacious D?

Indholdsfortegnelse:

Har Kyle Gass nogensinde faktisk afsluttet Tenacious D?
Har Kyle Gass nogensinde faktisk afsluttet Tenacious D?
Anonim

Den 1. april 2021 sendte Twitter-kontoen for komedierockbandet Tenacious D en besked til deres 207.000 følgere, hvori den sagde, at guitaristen Kyle Gass havde forladt bandet. Tenacious D er en duo, så uden Gass ville forsanger Jack Black være helt alene i bandet. Bandet har aldrig været en kæmpe pengemager, men det er svært at forestille sig, at det overhovedet kunne overleve uden sin leadguitarist. Ørneøjede fans var dog hurtige til at bemærke, at udtalelsen blev offentliggjort på aprilsnar, og bandet trak ganske vist udtalelsen tilbage kun syv timer senere.

Disse tweets var ikke bare en meningsløs aprilsnar. De var også en reference til bandets sang fra 2001 med titlen " Kyle Quit the Band" Åbningsteksten til nummeret er: "Sidste uge/ Kyle forlod bandet/nu er vi sammen igen, øh/misforståelse," så det er tydeligt at se, hvordan tweetet hentyder til sangen.

Men selvom tweetet blot var en prank, er der nogen sandhed i sangens tekst? Forlod Kyle Gass nogensinde Tenacious D? Her er sandheden bag "Kyle Quit the Band."

9 How Jack Black Met Kyle Gass

Tenacious D blev grundlagt i 1994 af skuespillerne og musikerne Jack Black og Kyle Gass. I de dage var Black endnu ikke blevet den verdensberømte skuespiller og stjerne på sociale medier, han er i dag, og Gass havde kun spillet små roller i to Hollywood-film. De to mødtes i 1980'erne, mens de begge var medlemmer af The Actor's Gang, en værdsat teatertrup i Los Angeles. Black var stadig teenager på det tidspunkt, mens Gass var sidst i tyverne.

8 Black and Gass kom ikke overens i starten

Selvom deres venskab og musikalske partnerskab har varet i mere end femogtyve år, kom Jack Black og Kyle Gass ikke umiddelbart ud af det med hinanden, da de mødtes første gang. I et interview med San Francisco Chronicle sagde Gass "Vi var ikke øjeblikkelige venner." De to knyttede sig dog sammen, da de begyndte at arbejde på musik sammen. I det samme interview sagde Black: "Vi indså til sidst, at hvis vi slog os sammen, kunne vi være en uforgængelig underholdningsstyrke."

7 Gass lærte sort nogle meget vigtige lektioner

Jack Black var ikke rigtig en musiker, før han mødte Kyle Gass. Faktisk var det Gass, der lærte Black at spille guitar, hvilket de to afslørede i et afsnit af Late Night med Conan O'Brien. Så selvom Jack Black måske er blevet den mest succesrige af de to, vil han altid stå i taknemmelighed til Gass for musiktimerne.

6 Tenacious D's Big Break

Tenacious D gav deres første officielle optræden på Al's Bar i 1994, hvor skuespilleren og komikeren David Cross hørte dem spille og inviterede dem til at åbne for hans live komedieshow Mr. Show, Black and Gass fort alte Kerrang! magasin. Et år senere ville Jack Black blive castet som en fremhævet performer på tv-versionen af Mr. Show. Måske generede det Gass, at Black begyndte at se mere og mere succes som skuespiller, mens han stadig kæmpede for at få roller, men det fik aldrig Gass til at forlade bandet.

5 Det første demobånd

Efter at have optrådt på forskellige spillesteder rundt omkring i Los Angeles i flere år, producerede Tenacious D deres første demobånd. Demobåndet indeholdt fire sange: "Tribute", "Krishna", "History" og "Kyle Quit the Band." Så som det viser sig, var "Kyle Quit the Band" faktisk en af gruppens tidligste sange.

4 Historien bag "Kyle Quit the Band"

Der er ingen grund til at tro, at "Kyle Quit the Band" er andet end en sjov sang. Som Jack Black fort alte Kerrang!, han og Gass "skriver sang titler før de faktiske sange", og at de forsøger at finde på sang titler, der "ville give dig lyst til at lytte." Det ser ud til, at duoen lige har besluttet, at "Kyle Quit the Band" var en god idé til en sang.

3 "Kyle Quit the Band" Live

Duoen er kendt for at inkludere komediesketches på deres albums og i deres koncerter, og nogle gange vil de optræde med en sketch, hvor Black and Gass kommer i slagsmål på scenen, og Gass stormer af sted og lader som om at have forladt bandet. Derefter vil Black fremføre sit solonummer "Dude (I Totally Miss You)" kun for at få Gass tilbage kort derefter for at slutte sig til bandet igen.

2 Kyles andre bands

Kyle Gass forlod faktisk aldrig Tenacious D, og bandet har nu optrådt sammen i 27 år. Bandet har dog gået på adskillige lange pauser, ofte på grund af Jack Blacks travle tidsplan som Hollywood-stjerne. Af denne grund har Gass dannet to andre bands uden Black, kaldet Trainwreck og The Kyle Gass Band. Men selvom Gass har to andre bands, er han stadig medlem af Tenacious D den dag i dag.

1 seneste projekter

Tenacious D er stadig sammen, og der er ingen tegn på, at de planlægger at gå fra hinanden foreløbigt. I 2020 skrev Jack Black og Kyle Gass en grafisk roman sammen, som var inspireret af deres fjerde studiealbum Post-Apocalypto fra 2018. Deres seneste projekt var en mashup af to sange af The Beatles, som de udgav som en velgørenhedssingle for Læger uden grænser.

Anbefalede: