The Movies & viser, at disse berømte skuespillere startede som statister

Indholdsfortegnelse:

The Movies & viser, at disse berømte skuespillere startede som statister
The Movies & viser, at disse berømte skuespillere startede som statister
Anonim

Alle skal starte et sted, især berømtheder. Uanset om det er gennem små koncerter som reklamer, er det vigtigt at få foden indenfor. For mange af vores yndlingsskuespillere i disse dage er de begyndt at spille statister i film og på tv. Vi indser det måske ikke før år senere, da mange af disse roller bliver ukrediterede.

Nogle af de største navne som Leonardo DiCaprio og Sylvester Stallone startede som ukrediterede statister, og de har haft ekstremt succesrige karrierer. Selvom de ikke får kredit, er det en måde for dem at få deres start og foden indenfor. For ikke at nævne, det er virkelig sjovt at se tilbage på og se vores yndlingsstjerner, før de blev berømte.

10 Jeff Goldblum - 'Annie Hall'

Jeff Goldblum er et stort navn i skuespillerverdenen, og han fik sin start i en Woody Allen-film. Du kan se ham optræde i filmen Annie Hall fra 1977 som statist. Under en scene til en fest kan vi se ham tale med nogen i telefonen. Jeff er et trin over normale statister, da han har en egentlig linje - "Jeg har glemt mit mantra." Han er krediteret som festgæst. Vi ved derfra, at han ville fortsætte med at få en meget succesfuld karriere, og det er alt sammen takket være en lille rolle i en Woody Allen-film.

9 Cuba Gooding Jr. - 'Coming To America'

Cuba Gooding Jr. fik også sin start som statist. Faktisk var det hans allerførste skuespillerrolle. Du kan se ham i filmen Coming To America fra 1988. Vi kan se Cuba som en lille dreng blive klippet. I barbershoppen får han et snit fra en af Eddie Murphys personligheder. Ifølge Cuba var denne lille rolle faktisk større, dog skære ned på hans scene. Ikke desto mindre hjalp det helt sikkert at være statist i filmen kickstarte hans karriere, da han fortsatte med at blive en Oscar-vinder.

8 Sylvester Stallone - 'Bananas'

Ligesom Jeff Goldblum fik Sylvester Stallone også sin start i en Woody Allen-film som statist. Du kan se Sylvester i filmen Bananas fra 1971. Han spillede rollen som en metrobøllen, og rollen blev ukrediteret. I begyndelsen mente Woody Allen ikke, at Sylvester ikke så hård nok ud.

Som et resultat ville han ikke have ham med i filmen, da han ikke mente, at han passede til rollen. Sylvester bad dog bogstaveligt t alt om at være med i filmen, og til sidst ændrede Wooden Allen mening, og Sylvester måtte trods alt optræde i filmen.

7 Heath Ledger - 'Clowning Around'

Heath Ledger var uden tvivl en af de største skuespillere i de seneste årtier, og da han på tragisk vis gik bort i 2008, var fans og resten af verden tydeligvis knust over hans pludselige bortgang. Før han spillede sine mest ikoniske roller som Jokeren i The Dark Knight, var han engang statist. Heath fik sin filmdebut på storskærm i 1992 i filmen Clowning Around. Han havde ikke meget af en rolle i filmen, da han bare var statist - faktisk blev han ikke engang krediteret.

6 Renee Zellweger - 'Dazed And Confused'

Renee Zellweger havde en del roller som statist, før hendes karriere begyndte at tage fart. Det var først, da hun fik sin rolle som statist i Dazed and Confused, at hun fik sit store gennembrud. Hun spillede Nesi White, og man kan se hende bag på en pickup truck, der holder en øltragt. Derefter begyndte tingene at tage sig op derfra. Hun ville fortsætte med at optræde i Jerry McGuire, Cold Mountain, Bridger Jones' Diary og til sidst Judy, hvor hun ville vinde akademiprisen.

5 Adam Brody - 'American Pie 2'

Vi kender alle Adam Brody, fra da han spillede hovedrollen som Seth Cohen i The O. C. Inden da måtte han dog kæmpe som alle andre skuespillere for at få foden indenfor. Som følge heraf kan du se ham som statist i American Pie 2. Heldigvis for Adam blev hans rolle som statist krediteret, og han blev kendt som "High School Guy." Derefter ville han fortsætte med at score sin rolle i The O. C. ud over at blive forfatter, musiker og producer.

4 Channing Tatum - 'War Of The Worlds'

Før vi lærte Channing Tatum at kende fra Step Up-franchisen samt Magic Mike, måtte han også starte et sted ved at påtage sig små roller som statist for at få foden indenfor. Vi tager måske ikke Channing som en sci-fi-fyr, men han havde en lille rolle som statist i Steven Spielberg-filmen War of the Worlds.

Oprindeligt var hans rolle lidt større, da han har et par linjer med dialog. Desværre blev alle hans linjer skåret ud af det endelige produkt, og nu ser vi kun Channing rende rundt i baggrunden. Hans del er så hurtig, at du måske endda går glip af den, hvis du blinker!

3 Megan Fox - 'Bad Boys 2'

Før Megan Fox gjorde det stort i film som Transformers og Jennifer's Body, var hun engang statist i en anden Michael Bay-film, Bad Boys 2. Hendes optræden i filmen er en smule kontroversiel, da hun var en statist, der dansede i bikini under et vandfald i en klub. Hvad gør det kontroversielt? Hun var kun 15 år gammel på det tidspunkt. Ifølge Megan, da hun var så mindreårig, kunne hun ikke ses i baren eller holde alkohol, så de måtte nøjes med, at hun dansede under vandfaldet. Uanset alderskontroversen var det bestemt et skridt for Megan at sætte gang i sin karriere.

2 Leonardo DiCaprio - 'Roseanne'

Leonardo DiCaprio er et andet berømt ansigt, der var en statist, før han gjorde det stort. I modsætning til nogle af de andre store navne på denne liste, var Leo en statist på den lille skærm. Faktisk optrådte han i en episode af Roseanne. Afsnittet med titlen "Home-Ec" blev sendt i februar 1991. Leo spillede Darlenes klassekammerat, og Roseanne besøger klassen for at fortælle dem, hvordan det er at være hjemmegående mor. Leo har desværre ingen replikker i afsnittet, men du kan se ham sidde ved et af skrivebordene i klasseværelset.

1 Jackie Chan - 'Big And Little Wong Tin Bar'

Før Jackie Chan blev den store skuespiller og kampsportstjerne, som vi kender og elsker i dag, måtte han også starte et sted. For Jackie var det at være statist i filmen fra 1962, Big and Little Wong Tin Bar. Jackie var kun et barn, da han optrådte i filmen, og lærte sammen med andre børn, hvordan man bliver en Kung Fu-kriger. I et stykke tid havde vi ikke mange optagelser af hans debut på storskærm, men en mystisk video dukkede op på nettet, der viser en lille Jackie Chan.

Anbefalede: