10 medstjerner, der ikke ønskede at kysse hinanden på skærmen (og hvorfor)

Indholdsfortegnelse:

10 medstjerner, der ikke ønskede at kysse hinanden på skærmen (og hvorfor)
10 medstjerner, der ikke ønskede at kysse hinanden på skærmen (og hvorfor)
Anonim

Nogle gange har skuespillere naturligvis fantastisk kemi. En sådan relation er derfor til stor gavn for romantiske scener. Nogle gange kan det føre til, at stjernerne spontant kysser, uden at det er en del af manuskriptet. Men ikke alle medstjerner kommer godt ud af det, og det kan påvirke deres romantiske interaktioner. Selvom godt skuespil ville få os til at tro, at medstjerner elsker at smøge, er det ikke altid tilfældet. Faktisk hadede mange skuespillere at kysse hinanden, mens andre ligefrem nægtede.

Disse medstjerner havde virkelig ikke lyst til at kysse hinanden på skærmen. Årsagerne til hvorfor er mange og komplekse, fra ildelugtende ånde til bigotry. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvilke medstjerner der ikke ønskede at smøge på skærmen, og hvorfor.

10 Leonardo DiCaprio og Joanna Lumley - 'The Wolf Of Wall Street'

The Wolf of Wall Street
The Wolf of Wall Street

Mens Leo DiCaprio kysser mange smukke kvinder i Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street, var der en medstjerne, som han var ekstremt nervøs for at kysse: den britiske nationalskat Joanna Lumley.

Kysset var heller ikke sjovt for Lumley, da de blev tvunget til at filme scenen 15 gange, før Scorsese var tilfreds, hvilket efterlod begge skuespillere udmattede ved slutningen.

9 Shailene Woodley og Miles Teller - 'The Spectacular Now'

Under optagelserne af teen-film The Spectacular Now troldede Shailene Woodley og Miles Teller uophørligt hinanden før deres kyssescener. Woodley er kendt for sin naturalistiske livsstil, herunder at børste sine tænder med ler, så Teller nød ikke at kysse hende, efter hun havde indtaget urtetilskud. I mellemtiden blev Woodley frastødt af Tellers forbrug af Gatorade og chokoladebarer før kyssescenerne.

8 Scarlett Johansson og Jonathan Rhys Meyers - 'Match Point'

Scarlett Johansson i Match Point
Scarlett Johansson i Match Point

Scarlett Johansson har arbejdet sammen med Woody Allen ved flere lejligheder og kontrasterer sine forskellige kysseoplevelser i to af Allens film: Match Point og Vicky Christina Barcelona.

I førstnævnte måtte Johansson kysse Jonathan Rhys Meyers, hvilket hun ikke nød på grund af skuespillerens skægstubbe. Men hun sagde, at det at kysse Penelope Cruz i sidstnævnte film var "bestemt mere behageligt".

7 Emma Watson og Rupert Grint - 'Harry Potter And The Deathly Hallows: Part II'

Vi kan forstå, hvorfor Harry Potter-stjernerne Emma Watson og Rupert Grint ville være utilpas ved at kysse, da de har kendt hinanden, siden de kun var børn.

Grint beskrev deres kyssescene som "surrealistisk" og forklarede til People: "Jeg har kendt Emma, siden hun var bogstaveligt t alt 9 år gammel, og vi havde netop dette bror-søster-forhold… Jeg har et minde om, at hendes ansigt blev tættere og tættere på. Som, 'Oh my god'."

6 Tom Cruise og Thandie Newton - 'Mission: Impossible 2'

Thandie Newton og Tom Cruise
Thandie Newton og Tom Cruise

Tom Cruise er tilsyneladende en dårlig kysser. Det er i hvert fald, hvad hans Mission: Impossible-medspiller Thandie Newton sagde. Hun hadede at kysse Cruise og fort alte Elle, at "At kysse Tom Cruise var en anelse icky og slags våd." Nå, det har afskrækket os.

5 Al Pacino And Chris Sarandon - 'Dog Day Afternoon'

Mens denne klassiske krimifilm fra 1975 faktisk var ret banebrydende på det tidspunkt, var der på grund af dens skildring af LGBT-karakterer noget problematisk adfærd bag kulisserne.

Oprindeligt havde filmen et homoseksuelt kys mellem Al Pacino og Chris Sarandon, der spillede elskere. Men ifølge DVD-kommentaren nægtede Pacino at lave kyssescenen, da han følte, at manuskriptet "skubbede på homoproblemet". Et kys af samme køn ville have været banebrydende i 70'erne, så det er en skam, at Pacino var stærkt imod det.

4 Julia Roberts og Nick Nolte - 'I Love Trouble'

Jeg elsker problemer
Jeg elsker problemer

Julia Roberts og Nick Nolte kom ganske enkelt ikke sammen under optagelserne af de tidlige 90'er-romcom I love Trouble. Derfor ønskede parret ikke at kysse hinanden, og Roberts beskrev hendes medstjerne som "ulækkert" i et New York Times-interview fra 1994.

3 Liam Hemsworth og Jennifer Lawrence - 'Hunger Games'

Hunger Games
Hunger Games

Jennifer Lawrence er kendt for at have en lidt ond sans for humor, så hun troldede sin Hunger Games-medspiller Liam Hemsworth på en helt ærligt modbydelig måde. Under en optræden på The Tonight Show sagde Hemsworth, at "Hver gang jeg skulle kysse Jennifer, var det ret ubehageligt." Som han forklarede, "hvis vi havde en kyssescene, ville hun gøre et punkt ud af at spise hvidløg eller tunfisk eller noget, der var ulækkert." Han tilføjede også, at Lawrence ikke børstede sine tænder før skud.

På trods af dette har Lawrence afsløret, at hun og Hemsworth faktisk har kysset væk fra kameraerne, så måske syntes han alligevel ikke, at hendes vaner var så modbydelige.

2 Tony Curtis og Marilyn Monroe - 'Some Like It Hot'

Some Like It Hot er måske en af de bedste komediefilm nogensinde, men Tony Curtis havde virkelig ikke lyst til at kysse Marilyn Monroe. Skuespillerinden var den smukkeste stjerne i æraen, men alligevel sagde Curtis berygtet, at det at kysse Monroe var "som at kysse Hitler". Vi kan ikke forstå denne, men det skyldes sandsynligvis, at parret ofte støder sammen på sættet, hvor Curtis bliver mere og mere oprørt over Monroes dårlige tidsstyring.

1 Kate Hudson og Dane Cook - Min bedste vens pige'

Min bedste vens pige
Min bedste vens pige

Da optagelserne af romcomen My Best Friend's Girl fra slutningen af 2000'erne, var komikeren Dane Cook virkelig ikke til at kysse medspilleren Kate Hudson. Faktisk sagde han, at det at kysse Hudson var hans værste kys på skærmen nogensinde.

"Jeg tror, hun med vilje spiste som en fest af løg før vores scene", sagde han i en optræden på Watch What Happens Live.

Anbefalede: