10 fakta om 'The Jetsons', som du måske ikke har kendt

Indholdsfortegnelse:

10 fakta om 'The Jetsons', som du måske ikke har kendt
10 fakta om 'The Jetsons', som du måske ikke har kendt
Anonim

Mens The Jetsons måske har været kortvarig, er tegnefilmen elsket og en af de klassikere, som folk aldrig vil glemme. Den animerede serie blev kun sendt fra 1962-1963 i tre sæsoner, men serien var fascinerende at se, fordi den fandt sted i fremtiden. Den tidsrejsende film Tilbage til fremtiden er ikke det første sted, hvor konceptet med en flyvende bil fandtes. Flyvende biler dukkede op i Jetsons sammen med hologrammer og masser af robotudstyr. Jetsons-familien havde endda en robotpige ved navn Rosie.

The Jetsons var elsket og er det stadig i dag, fordi det var forud for sin tid og stadig teknisk set er forud for sin tid, fordi mange af showets opfindelser og forudsigelser endnu ikke er udkommet i dag. Her er ti ud-af-denne-verden-fakta om The Jetsons, som måske kan sprænge dit sind!

10 Theme Song endte på Billboard's Hot 100 hitlister

The Jetsons havde et Billboard-hit
The Jetsons havde et Billboard-hit

Temasangen til denne futuristiske tegneserie optrådte på The Billboard Hot 100-hitlister i 1986, men hvorfor? The Jetsons blev fornyet i 1985 og blev sendt indtil 1987 i 51 afsnit. I 1986 blev sangen remasteret og udgivet til radiostationer og landede på 9 på The Billboard Hot 100-hitlisterne.

9 Showet blev aflyst, fordi de fleste amerikanere ikke havde farve-tv

Jetsons-familien i deres flyvende bil
Jetsons-familien i deres flyvende bil

Mindre end 10 % af amerikanerne havde et farve-tv i 1962, da The Jetsons første gang blev sendt. Det var det første ABC-show, der sendte i farver. Steder som Los Angeles, Chicago, Detroit, New York og San Francisco var de eneste garanterede steder at se denne tegneserie i al dens livlighed. Seere, der så showet i sort/hvid, gik glip af showets fulde effekt. Det er sikkert at antage, at mange mennesker ikke ønsker at se en flyvende bil uden farve.

8 'Jetsons: The Movie' eksisterede

Jetsons The Movie 1990
Jetsons The Movie 1990

Tidsstemplet for The Jetsons er inkonsekvent. Dens første sæson varede fra 1962-1963, men genudsendelser kom i 20 år, indtil den genoplivede fra 1985-1987. Så var der en animationsfilm i 1990 med titlen Jetsons: The Movie. Denne sjove kendsgerning virker måske ikke så interessant. De fleste tegnefilm ender med at have en film eller et par og nogle gange endda live-action film. Det interessante er dog, at den berømte 80'er-sangerinde Tiffany, kendt for sin sang, I Think We're Alone Now, gav stemme til Judy Jetson. Interessant nok satte mange fans ikke pris på hendes kreative input i filmen.

7 Kanye West ønskede at være en kreativ instruktør i A Jetsons live-action-film

En animeret Kanye West i The Jetsons
En animeret Kanye West i The Jetsons

Kanye West er kendt for at producere massive musikalske hits, ikke film. Med det i tankerne, klør du dig måske i hovedet over Wests nærmest involvering i en Jetsons spillefilm. Wests rolle skulle være Jay-Zs rolle i The Great Gatsby, hvor han bidrog som kunstner. West havde dog større planer. Han ville gerne have indflydelse på filmens kunst og arkitektur. Denise De Novi, som skulle være producer på denne film, der aldrig udkom, bekræftede, at West ikke var den kreative instruktør, men hun elskede Wests kærlighed til The Jetsons.

6 'The Jetsons' fandt sted i 2062

Jetsons stuepige Rosie
Jetsons stuepige Rosie

Alle ved, at The Jetsons fandt sted i fremtiden. Men hvis du spørger nogen, der voksede op i 60'erne, hvilket år The Jetson's fandt sted, ville de sandsynligvis ikke være i stand til at fortælle dig. Showet fandt sted 100 år efter dets opfattelse. Showet var faktisk forud for sin tid, fordi vi i 2021 stadig ikke har robothjælpepiger, og måske det tætteste, vi nogensinde kom på 3D-printet mad, er tv-middage.

5 'The Flintstones' inspirerede 'The Jetsons'

1987's The Jetsons Meet the Flintstones
1987's The Jetsons Meet the Flintstones

Hanna-Barbera ønskede endnu et show, der var lige så vellykket som The Flintstones, men kunne ikke komme med nogle unikke ideer. Naturligvis tænkte den kreative duo på den bedste idé, en tegneserie modsat The Flintstones. Mens The Flintstones fandt sted under stenalderen, foregår The Jetsons i fremtiden.

4 '1975: And The Changes To Come' var også en inspiration

Jetsons computere
Jetsons computere

Det må have været udfordrende at finde på fremtidige opfindelser til denne tegneserie. Selvom vi stadig ikke har nogle af de futuristiske gadgets, som The Jetsons viste, kan det være svært at udvikle opfindelser, der eksisterede i 3031. Når alt kommer til alt, er Internettet uden tvivl en af de største opfindelser nogensinde. 1975: And the Changes to Come udkom i 1962, men forudsagde opfindelser, som folk kunne se i 1975, såsom høje mainframe-computere. Denne tårnhøje mainframe-computer var synlig på George Jetsons arbejdsstation. Bogens billeder viser også ideen om en måltidsmaskine med trykknapper, et par variationer af futuristiske tv-apparater og mere!

3 Don Messick, der stemte Scooby-Doo, stemte også Astro

George Jetson og Astro The Jetsons
George Jetson og Astro The Jetsons

Selv i en futuristisk verden elskede familier hunde. Astro er Jetson-familiens hund. Ironisk nok er han en stor dansker som Scooby-Doo, men Scooby-Doo, hvor er du! ville ikke udkomme før syv år senere efter The Jetsons første gang blev sendt. Hvis du lytter til Astro, er det ubestrideligt, at stemmen er den samme. Don Messick lagde også stemme til Dr. Quest, Jonny Quests far, i The Adventures of Jonny Quest, som blev sendt første gang i 1964.

2 Flintstone-familien optrådte i én episode

Elroy's Mob, det sidste afsnit af The Jetson's
Elroy's Mob, det sidste afsnit af The Jetson's

Du er måske gået glip af denne billedserie, hvis du ikke kiggede nøje nok efter. Mens Jetsons-familien mødte Flintstones-familien i tv-specialen The Jetsons Meet The Flintstones fra 1987, optræder The Flintstones i episoden Elroy's Mob. En skolebølle ved navn Kenny Countdown bliver fanget i at se den milliardte genudsendelse af The Flintstones på, hvad vi ville kalde et smartwatch. Mobberen får sit ur konfiskeret fra en robotlærer.

1 George Jetson havde et meget nemt arbejdsliv

George Jetsons korte arbejdsuge
George Jetsons korte arbejdsuge

Hvem vil ikke have råd til et smart hus, mens han kun arbejder tre dage om ugen??? Ja, George Jetson arbejdede kun tre dage om ugen i omkring tre timer, ifølge Mother Jones. havde en underliggende implikation af, at George Jetson, seriens far, blev overanstrengt af sin chef Cosmo Spacely. I løbet af hans tre-timers vagt behøvede George kun at trykke på knapperne. Man kan kun forestille sig, hvor glad (eller keder sig) verden ville være, hvis arbejdspladser var sådan i dag!

Anbefalede: