Alt hvad vi ved om Live Action 'Little Mermaid

Indholdsfortegnelse:

Alt hvad vi ved om Live Action 'Little Mermaid
Alt hvad vi ved om Live Action 'Little Mermaid
Anonim

Den Lille Havfrue anses nu for at være en af de mest betydningsfulde film i Disneys animerede kanon. Filmen fortæller historien om en oprørsk havfrue, der forelsker sig i en menneskelig prins, og den blandede perfekt smuk animation med iørefaldende musikalske numre. Filmen blev udgivet i 1989 og modtog kritikerros og har siden affødt to efterfølgere, en animationsserie og endda en Broadway-musical.

I betragtning af dens succes og popularitet var filmen altid en vigtig kandidat til en live-action-genoptagelse. Og i 2016 blev det officielt annonceret, at et musikalsk genindspilning var trådt i udvikling. Men hvem bringer denne nye vision til det store lærred? Og hvem skal spille rollen som filmens titulære havfrue? Nå, alle de svar, du søger, kan findes nedenfor. Her er alt, hvad vi ved om live-actionen Little Mermaid.

10 Halle Bailey vil spille Ariel

Halle Bailey
Halle Bailey

I juli 2019 blev det annonceret, at rollen som Ariel var blevet givet til den afroamerikanske skuespillerinde Halle Bailey. Bailey er bedst kendt for sin rolle som Skylar i tv-serien Grown-ish og er også en dygtig R&B-kunstner og musiker. Generelt har Baileys casting fået en blandet modtagelse fra fans af den originale film. Mens nogle har rost mangfoldigheden af filmens rollebesætning, har andre kritiseret beslutningen som værende politisk motiveret. Jodi Benson (som oprindeligt stemte for Ariel) har forsvaret Baileys involvering i filmen og argumenterer for, at:

9 Rob Marshall vil instruere

Rob Marshall
Rob Marshall

Den Lille Havfrue skal instrueres af Rob Marshall, en filminstruktør, der først blev fremtrædende i 2002, da han instruerede den Oscar-vindende film Chicago. Siden da har Marshall instrueret andre musikalske film som Nine, Into The Woods og Mary Poppins Returns. Da Marshall diskuterede sin kreative tilgang til filmen, sagde Marshall:

8 Jonah Hauer-King vil spille prins Eric

Jonah Hauer-King
Jonah Hauer-King

Efter annonceringen af Baileys casting blev det rapporteret, at den britiske sanger Harry Styles ville deltage i filmen i rollen som prins Eric. Styles, et tidligere medlem af drengegruppen One Direction, havde tidligere medvirket i filmen Dunkirk, instrueret af Christopher Nolan. I august 2019 blev det dog afsløret, at Styles havde takket nej til rollen for at fortsætte sin solokarriere. Senere ville det blive annonceret, at rollen var blevet givet til Jonah Hauer-King, en skuespiller kendt for sine roller i World On Fire og The Song Of Names.

7 Alan Menken vil skrive musikken

Alan Menken
Alan Menken

Alan Menken er ikke fremmed for Disney-kanonen, da han har skrevet partiturene til klassiske film som Beauty And The Beast, Aladdin, Tangled og selvfølgelig Den Lille Havfrue. I marts 2017 blev det annonceret, at Menken ville vende tilbage for at arbejde på den kommende live-action-film, og gense og tilpasse hans originale partitur. Menken vil også omarrangere filmens ikoniske sange og opdatere musikken og teksterne til et nyt og moderne publikum.

6 Daveed Diggs vil spille Sebastian

Daveed Diggs
Daveed Diggs

Daveed Diggs er en amerikansk sceneskuespiller, primært kendt for sine roller i Hamilton, Central Park og Snowpiercer. Efter annonceringen af Baileys casting, blev det afsløret, at Diggs også havde sluttet sig til filmens cast, hvor han skal spille rollen som Sebastian the Crab. Under et interview med Variety afslørede Diggs, at den nye film vil præsentere et mere feministisk bud på den ikoniske historie:

5 Lin Manuel-Miranda vil skrive nye sange

Lin Manuel-Miranda
Lin Manuel-Miranda

Følger i fodsporene på andre Disney-genindspilninger, skal Den Lille Havfrue også byde på et væld af nye og originale sange. De nye musiknumre bliver skrevet af både Alan Menken og Hamilton-komponisten Lin Manuel-Miranda. Da Miranda diskuterede filmen, afslørede Miranda, at han sluttede sig til projektet på grund af personlige årsager, nemlig hans kærlighed til den originale animationsfilm:

4 Javier Bardem vil spille King Triton

Javier Bardem
Javier Bardem

I juli 2019 blev det annonceret, at rollen som kong Triton var blevet givet til den spanske skuespiller Javier Bardem. Bardem, der primært er kendt for sin Oscar-vindende præstation i No Country For Old Men, har også medvirket i film som The Sea Inside og Eat Pray Love. Anerkendt for sine dramatiske roller er Bardem den perfekte skuespiller til at portrættere den almægtige søkonge.

3 Jacob Tremblay vil spille flynder

Jacob Tremblay
Jacob Tremblay

Barneskuespiller Jacob Tremblay slutter sig til Bailey i sin nye undervandsrolle, som skal udtale karakteren som Ariels bedste ven, en fisk ved navn Flynder. Tremblay blev først fremtrædende i 2015, da han medvirkede i den Oscar-vindende film Room. Siden da har den unge stjerne også medvirket i film som Before I Wake, The Predator og Wonder.

2 Awkwafina vil spille Scuttle

Awkwafina
Awkwafina

I endnu en dristig kreativ beslutning fra filmen vil rollen som Scuttle ikke længere være en mandlig del, men vil i stedet blive udt alt af den asiatisk-amerikanske skuespillerinde Awkwafina. Og efter at have for nylig medvirket i Raya And The Last Dragon, er Awkwafina ikke fremmed, når det kommer til at give udtryk for elskede Disney-karakterer. I modsætning til den originale film, hvor karakteren var en måge, vil denne Scuttle blive portrætteret som en dykkerfugl, så hun kan interagere mere med undervandsfigurerne.

1 Melissa McCarthy vil spille Ursula

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy

I juni 2019 blev det rapporteret, at Melissa McCarthy var i forhandlinger om at spille rollen som Ursula, havheksen. Senere samme måned blev det annonceret, at McCarthy havde fået rollen. Kendt for sine komiske roller i film som Bridesmaids, The Heat og Ghostbusters, har McCarthy også demonstreret sin evne til at udføre mere seriøse roller efter at have for nylig medvirket i biopic Can You Ever Forgive Me? Da hun diskuterede rollen, har McCarthy t alt om sin begejstring for filmen:

Anbefalede: