Brooklyn Nine-Nine: Medvirkende rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

Brooklyn Nine-Nine: Medvirkende rangeret af Net Worth
Brooklyn Nine-Nine: Medvirkende rangeret af Net Worth
Anonim

Brooklyn Nine-Nine udkom første gang i 2013, og siden da er det blevet en af tiårets mest succesrige sitcoms. De første fem sæsoner blev sendt på FOX, men selskabet aflyste produktionen af serien, og det så ud til, at det ville være slut. Heldigvis tog NBC det op, og de sendte den sjette sæson i 2019 og den syvende i 2020.

Den ottende sæson forventes at få premiere næste år, selvom der ikke er nogen dato endnu. Serien fik en masse anerkendelse for den måde, de tackler vigtige sociale problemer på, men lad os ikke glemme det fantastiske cast. Her er, hvor meget de er værd.

10 Jason Mantzoukas - $2 millioner

Jason Mantzoukas som Adrian Pimento, Brooklyn Nine-Nine
Jason Mantzoukas som Adrian Pimento, Brooklyn Nine-Nine

Jason Mantzoukas spillede Adrian Pimento, en tilbagevendende karakter i serien, som engang var forlovet med Rosa Diaz, og som tilbragte over et årti undercover i mafiaen. Han er en af seriens sjoveste karakterer, og skuespilleren er 2 millioner dollars værd. Bortset fra Brooklyn Nine-Nine skylder Jason sin nettoværdi til sin skildring af Derek i The Good Place, The Tick Tock Man i John Wick: Chapter 3 - Parabellum og sit arbejde som stand-up komiker. Han medvirkede også i filmene Baby Mama, I Hate Valentine's Day og The Dictator.

9 Stephanie Beatriz - $2 millioner

Stephanie Beatriz som Rosa Diaz, Brooklyn 99
Stephanie Beatriz som Rosa Diaz, Brooklyn 99

Skuespillerinden, der spiller den talentfulde, men skræmmende detektiv Rosa Diaz, er 2 millioner dollars værd. Selvom Brooklyn Nine-Nine var hendes første store rolle og serien, der gav hende den berømmelse, hun nu har, havde hun optrådt i lang tid. Hun havde et par mindre roller i andre tv-serier, såsom The Closer, Southland og Modern Family, og hun har været i skuespil og uafhængige film. Siden Brooklyn Nine-Nine har hun haft en masse nye muligheder, herunder at være voiceover-skuespiller i BoJack Horseman.

8 Dirk Blocker - $3 millioner

Dirk Blocker som Hitchcock, Brooklyn 99
Dirk Blocker som Hitchcock, Brooklyn 99

Dirk Blocker spiller Hitchcock, og han er $3 millioner værd. Han er et af medlemmerne af rollebesætningen med den mest omfattende karriere. Han kommer fra en kunstnerisk familie, med en skuespiller for en far og en producer for en bror, og han har været dedikeret til skuespil siden 70'erne.

Han har været en del af mange tv-serier, såsom Marcus Welby, M. D, MASH, og senest Criminal Minds, og film som Short Cuts og Mad City. Hans store arbejde i Brooklyn Nine-Nine beviser, at han overhovedet ikke har sat farten ned.

7 Chelsea Peretti - $3 millioner

Chelsea Peretti som Gina Linetti, Brooklyn 99
Chelsea Peretti som Gina Linetti, Brooklyn 99

Chelsea Peretti, alias Gina Linetti, er 3 millioner dollar værd, ifølge Celebrity Net Worth. Hun har været en fast karakter i Brooklyn Nine-Nine indtil sæson 6. Derefter optrådte Chelsea i endnu et afsnit. Rollelisten har sagt, at de ville elske at have hende med i showet igen, så måske er hun tilbage i næste sæson, i det mindste som en tilbagevendende karakter. Udover at være skuespillerinde er hun forfatter og har samarbejdet med Playgirl, The Village Voice, Details og The Huffington Post online.

6 Melissa Fumero - $4 millioner

Melissa Fumero som Amy Santiago, Brooklyn 99
Melissa Fumero som Amy Santiago, Brooklyn 99

Melissa Fumeros nettoformue er på $4 millioner. Skuespillerinden, der portrætterer sergent Amy Santiago, havde allerede ret succes, før hun fik en hovedrolle i Brooklyn Nine-Nine. Hun var en del af One Life to Live fra 2004 til 2008 (hvor hun mødte sin mand, David Fumero), arbejdede i uafhængige film og spillede en lille rolle i Gossip Girl som en af Blair Waldorfs håndlangere. Hun vendte kortvarigt tilbage til One Life to Live i 2010. Bortset fra det instruerede hun et afsnit af Brooklyn Nine-Nines sjette sæson.

5 Joe Lo Truglio - $5 millioner

Joe Lo Truglio som Charles Boyle, Brooklyn 99
Joe Lo Truglio som Charles Boyle, Brooklyn 99

Detektiv Charles Boyle, Jake Per altas bedste ven og holdets kok, portrætteres af Joe Lo Truglio. Skuespilleren er 5 millioner dollar værd. Før han blev en af de mest elskede karakterer i Brooklyn Nine-Nine, spillede Joe hovedrollen som Billy i tv-serien Horrible People i 2008. Han var også hovedrollen i Reno 911!, spiller stedfortræder Frank Rizzo, og i tv-serien Burning Love, spiller Alex. Han arbejdede også i en masse film, herunder Pitch Perfect en og to, Gulliver's Travels og About Last Night.

4 Andre Braugher - $8 millioner

Andre Braugher som kaptajn Holt, Brooklyn 99
Andre Braugher som kaptajn Holt, Brooklyn 99

Andre Braughers arbejde som kaptajn Holt er simpelthen bemærkelsesværdigt. Han har skabt en banebrydende karakter, der er blevet et ikon for sorte, homoseksuelle mennesker i magtpositioner.

Han skylder dog ikke sin nettoværdi kun til Brooklyn Nine-Nine. Han har haft meget vigtige roller før showet, herunder Frank Pembleton på Homicide: Life on the Street, Owen Thoreau Jr. på Men of a Certain Age og Thomas Searles i filmen Glory. Skuespilleren har i øjeblikket en nettoværdi på $8 millioner.

3 Andy Samberg - $20 millioner

Andy Samberg som Jake Per alta, Brooklyn 99
Andy Samberg som Jake Per alta, Brooklyn 99

Andy Samberg er ikke kun hovedrollen i serien, med hovedrollen som detektiv Jake Per alta, men også en af producenterne. Lige nu er han 20 millioner dollars værd. Dette imponerende tal er resultatet af mange års hårdt arbejde og dedikation. Han begyndte sin karriere i 2001 som en del af en komedietrio kaldet The Lonely Island. Han begyndte at arbejde på Saturday Night Live, lavede korte komedievideoer og skabte sig et navn i showbranchen. Han kom også til at arbejde for 2005 MTV Movie Awards, og han har skabt filmen Popstar: Never Stop Never Stopping i 2016.

2 Terry Crews - $25 millioner

Terry Crews som Terry Jeffords, Brooklyn 99
Terry Crews som Terry Jeffords, Brooklyn 99

Terry Crews spillede løjtnant Terry Jeffords i showet og har en nettoværdi på $25 millioner. Dette giver mening, når han gennemgår hans imponerende karriere og alle de utrolige roller, han fik spillet. Før han blev et vigtigt navn i showbusiness, havde han en ret succesrig karriere som NFL-defensiv og linebacker. Nogle af hans mest bemærkelsesværdige job som skuespiller bortset fra Brooklyn Nine-Nine er Julius Rock i sitcomen Everybody Hates Chris (2005 - 2009), hovedrollen i Are We There Yet? fra 2010 til 2013, og hans arbejde som vært i Who Wants to Be a Millionaire.

1 Kyra Sedgwick - $45 millioner

Kyra Sedgwick som Madeline Wuntch, Brooklyn 99
Kyra Sedgwick som Madeline Wuntch, Brooklyn 99

Madeline Wuntch, kaptajn Holts ærkefjende, blev portrætteret af den store Kyra Sedgwick. Selvom hun ikke er en hovedrolle i showet, er hun den rigeste af rollebesætningen med en nettoværdi på $45 millioner. Hun tjente sin formue med sit store skuespillerarbejde, som hun har dedikeret sig til, siden hun var en ung pige. Hun fik sin første hovedrolle, da hun var blot 16 år gammel i dagsæben Another World og har ikke sat farten ned siden. Hun medvirkede i TNT-serien The Closer fra 2005-2012, hvor hun vandt en Golden Globe for bedste hovedrolle i 2007, og sluttede sig til Brooklyn Nine-Nine i anden sæson som en tilbagevendende karakter.

Anbefalede: