10 ting, du ikke vidste om The Cast Of Fear The Walking Dead

Indholdsfortegnelse:

10 ting, du ikke vidste om The Cast Of Fear The Walking Dead
10 ting, du ikke vidste om The Cast Of Fear The Walking Dead
Anonim

Vi ved allerede, at The Walking Dead nærmer sig sin afslutning, når sæson 11 slutter, men hvad med Fear the Walking Dead? Åh ja, den ofte oversete spinoff-serie, der kan argumenteres for at være lige så god som dens oprindelige forgænger.

Fordi det er så undervurderet og overset i forhold til originalen, er der stadig en hel masse, som fans måske ikke engang kender til Fear the Walking Dead (udover det faktum, at den endda er i luften). Af samme idé er der endnu flere fakta, som nogle mennesker måske ikke engang kender til spinoffens rollebesætning. Stol på os, når vi siger, at nogle af disse fakta vil chokere dig.

10 Victor gik i skole med Will Smith

vil smith facetimes i et videoopkald
vil smith facetimes i et videoopkald

Jamen, teknisk set gjorde Victor ikke - da Victor selvfølgelig er en fiktiv karakter - men det gjorde skuespilleren, der spiller Victor - Colman Domingo - bestemt.

Som den friske prins selv er Domingo født og opvokset på en legeplads, hvor han tilbragte det meste af sine dage i Philadelphia, Pennsylvania. I afsnittet den 17. september 2017 af Fear the Walking Dead post-episode opsummering, som illustreret i hans IMDB-trivia, navngav Domingo Will Smith som en, han gik i gymnasiet med. De to gik begge på Overbrook High School og delte en gymnastiktime sammen.

9 Frank Dillane Was Almost Spider-Man

Andrew Garfield
Andrew Garfield

Frank Dillane fandt aldrig rigtig sit breakout-øjeblik i denne branche, før han blev castet som Nick Clark i Fear the Walking Dead, men han fik næsten sit breakout nogle år før ved at blive en bonafide superhelt.

År i forvejen gik han til audition for rollen som Peter Parker (også kendt som titelrollen) i den næste Spider-Man-film. Casting-instruktører kunne lide ham så meget, at han nåede så langt som skærmtestprocessen, hvilket betyder, at han fik prøvet kostumet på for størrelse. Ak, delen gik videre til Andrew Garfield.

8 Danay Garcia var næsten en Bond-pige

Daniel Craigs James Bond går gennem Bolivias ørken som vist i Quantum of Solace
Daniel Craigs James Bond går gennem Bolivias ørken som vist i Quantum of Solace

Danay Garcia var i en lignende situation - hvad angår mistede breakout-muligheder - før hun blev castet i rollen som Luciana Galvez. Næsten et årti før gik hun til audition for at spille over for Daniel Craig som Bond Girl i filmen Quantum of Solace.

Ikke kun var hun i opløbet til rollen som Camille Mendes, men hun løb i hot. Hun damprullede gennem flere runder og screentests til det punkt, at det så ud til, at delen var hendes, indtil hun blev tvunget til at droppe ud på grund af en klausul i hendes FOX-kontrakt. Den del endte med at gå til Olga Kurylenko.

7 Maggie Grace var næsten en X-Man

maggie nåde
maggie nåde

Eller ville det rigtige udtryk være X-Woman? Uanset hvad, så er pointen, at der under hendes spil på Lost tidligt i hendes karriere cirkulerede kraftigt rapporter om, at Maggie Grace var med i konkurrencen om at spille Kitty Pryde - også kendt som Shadowcat - i X-Men 3: The Last Stand.

Så var hun pludselig, ifølge Superheltehype, ude af spillet af ukendte årsager. Måske bunder det bare i, at casting-direktører foretrak Ellen Page frem for Grace, men Grace har intet at skamme sig over. Hun vendte let tilbage ved at slutte sig til Taken-franchisen som Liam Neesons datter, og nu Fear the Walking Dead som Althea.

6 Rubén Blades vandt en Grammy

Rubén Blades tager fat i burstængerne
Rubén Blades tager fat i burstængerne

Da publikum først fik øjnene op for Daniel Salazar, da han første gang fik sin debut på Fear the Walking Dead, har fans muligvis genkendt ham fra dengang han var Danny i Predator 2, Jorge i Once Upon a Time in Mexico, eller Grev Giuseppe Pepito Abatino i sin Emmy-nominerede birolle for The Josephine Baker Story.

Rubén Blades har en lang og rig historie i filmindustrien som en legende på skærmen, men frem for alt andet har han en musikbaggrund, som hans filmfans måske ikke kender til. I det tropiske latinske musikmiljø er han en person med ni Grammy'er til sit navn.

5 Blades And Domingo Were Ministers

victor og daniel i en bil
victor og daniel i en bil

Lad være med det faktum, at "Blades and Domingo" lyder som et gammelt advokatfirma. Skuespillerne, der spiller Victor og Daniel, var begge ministre i det virkelige liv.

For Blades, der kom ud af hælene på hans Everybody Returns Tour i 2004, besluttede han at sætte både sin musik- og filmkarriere i bero til fordel for at vende tilbage til sit fødeland Panama for at blive minister, hvor han opholdt sig de næste fem år. For Domingo er han officielt en ordineret præst pr. blive taget i ed af den ikke-konfessionelle Universal Life Church. Han fik faktisk spændt sine religiøse muskler ved at spille præst under den første sæson af Lucifer.

4 Domingo Is A Broadway Actor

colman domingo
colman domingo

Ved at blive på Colman Domingo i blot et sekund længere, forventer fans måske ikke dette af en skuespiller, der dedikerer sin tid til at lemlæste zombier på skærmen, men han er ikke oprindeligt en dramatisk skuespiller eller endda en actionstjerne. Før AMC efterlyste Fear the Walking Dead, var Domingo en Broadway-skuespiller i sang- og dansebranchen.

Tidligere har han gjort sig bemærket i musicals som The Scottsboro Boys - som han blev nomineret for til en Tony - og SUMMER: The Donna Summer Musical, som han modtog adskillige skuespillernomineringer for.

3 Garrett Dillahunt's Bad Casting Luck

shootout på frygt for de gående døde
shootout på frygt for de gående døde

Fear the Walking Dead-fans kender Garrett Dillahunt bedst ved navn John Dorie, men før han kom med i castet, har han været en bemærkelsesværdig tilstedeværelse i mange andre film og tv-serier. Nemlig No Country for Old Men og Mordet på Jesse James af fejgen Robert Ford. Begge film så ham køre i en perlerække af uheld, casting klogt.

In No Country gik han til audition syv gange for rollen som Llewyn Moss, kun for at blive castet i den meget mindre rolle som stedfortræder Wendell. Derefter blev han i Assassination castet i en af hovedrollerne som Charley Ford, men på grund af en planlægningskonflikt med et tv-program, måtte han nøjes med at blive gencastet som Ed Miller, en meget mindre rolle.

2 Karen David medvirkede i en Bollywood-film med James McAvoy

james mcavoy i bollywood dronning, på et tæppe
james mcavoy i bollywood dronning, på et tæppe

Før han spillede Professor X i X-Men-serien, og før hun sluttede sig til rollebesætningen i Fear the Walking Dead som Grace, havde James McAvoy og Karen David en mere ydmyg karrierebegyndelse i en britisk-indisk tilpasning af Romeo fra 2002 og Juliet, kaldet Bollywood Queen, hvor de optrådte som en del af et R&B-band.

Dette viste sig at være et stort springbræt for David, da rollen hjalp med at få hendes rollebesætning i Batman Begins og satte gang i resten af hendes Hollywood-karriere med hurtig stil.

1 Dayton Callie var en krigsdyrlæge

dayton callie står over skuespillerinde i frygt for de walking dead
dayton callie står over skuespillerinde i frygt for de walking dead

Selv før han påtog sig rollen som Jeremiah Otto i Fear the Walking Dead, har Dayton Callie altid spillet karakterer, der bare skriger BMF-energi (du bliver nødt til selv at Google, hvad det betyder, vi kan ikke stave det ud for dig med risiko for at blive censureret). Det er sandsynligvis fordi han i det virkelige liv allerede udstråler BMF-energi som krigsveteran.

Længe før han overhovedet overvejede at tage til Hollywood, tjente han på markerne under Vietnamkrigen. På vej hjem besluttede han sig for at blive skuespiller.

Anbefalede: