Big Bang Theory: 20 billeder af Amys transformation gennem årene

Indholdsfortegnelse:

Big Bang Theory: 20 billeder af Amys transformation gennem årene
Big Bang Theory: 20 billeder af Amys transformation gennem årene
Anonim

Lad os starte med en lille historie, skal vi? Amy Farrah Fowler er en af nøglekvinderne i showet The Big Bang Theory. Fundet på en dating-app (men så meget mere end et romantisk subplot), blev Amy Farrah Fowler til sidst Sheldons partner. Vi elsker deres dynamik så meget, og elsker det faktum, at Amy smeltede så godt ind i gruppen. Selvom Shamy, det elskende pars kælenavn, som fans gav Sheldon/Amy-forholdet, ikke havde fungeret, tror vi stadig, at hun ville være en del af vennegruppen for livet. Hun har trods alt lært Bernadette og Penny så meget! For slet ikke at tale om, hvordan Bernadette og Penny også har lært hende så meget.

Den ene ting, de ikke kunne lære hende? Stil. Vi har kigget serien igennem og fundet modehøjdepunkterne (og flopperne) af Amy Farrah Fowler. Gør dig klar til denne modetransformation; det er en stor en!

20 Vi skal starte fra begyndelsen

Billede
Billede

Okay, vi ved, at dette modeeksempel ikke kommer fra den sæson, hvor Amy optræder for første gang. Det er dog et godt eksempel på den stil, hun har: mærkelige blandinger af farver, meget praktiske stoffer, masser af mønstre og et kæmpe smil. Grinet er inde, og det ved Amy Farrah Fowler. Hvis bare tøjet var bedre!

19 Synes godt om, The Very Beginning, Hele vejen tilbage i sæson 3

Billede
Billede

Ja, de af os, der er superfans, ved, at hun faktisk ikke dukkede op før sæson tre. På det tidspunkt var det ret klart, hvad hendes karakters rolle ville være i showet. Som en folie for Sheldon og hans eventuelle romantiske interesse, hvorfor ville hun så ikke klæde sig lige så vildt som ham? Denne stribede sweater satte tonen for meget af hendes fremtidige outfits i denne sæson.

18 Mønstrene var over alt

Billede
Billede

Ser du? Mønstre! Flere og flere mønstre. Det er næsten, som om hun gik i butikken og købte den samme skjorte i hvert mønster, de havde. Bare rolig, men der er også en vis variation herinde. Farven på hendes nederdele ville skifte op hver episode. Før du ånder lettet op, skal vi dog påpege, at de aldrig matchede. Nogensinde.

17 som de stribede cardigans

Billede
Billede

Når vi taler om flere og flere mønstre, er vi også nødt til at påpege, at der er flere og flere striber. Den idé om, at hun måske bare gik i butikken og købte den samme knap op i et andet mønster? Ja, det gjorde hun bestemt også for de stribede trøjer. Og de var ikke altid en god farvekombination.

16 Hun havde et eller to symbolske fancy outfits

Billede
Billede

Tag ikke fejl, det var ikke alle uigennemsigtige tights og stribede cardigans. Amy Farrah Fowler ved fuldstændig hvordan man klæder sig ud. Hvis "udklædning" betyder, at du tager din mors søndagsbedste på og sætter en corsage i seniorbalstil på dit håndled. Hun ser meget sød ud, men det er ikke lige den stemning, vi ville vælge til at gå ud.

15, men selv i sæson 6 var tøjet stort set det samme

Billede
Billede

Efter tre sæsoner med at være med i programmet, skulle man tro, at der ville være en lille justering i hendes stil, ikke? Nogle livsbegivenheder skete, hun kommer tættere på vennegruppen. Desværre ser det ikke ud til, at modeskiftet for alvor sker. I det mindste er de stribede cardigans væk.

14 med undtagelse af en eller to varianter af temaet

Billede
Billede

Det er klart, at vi t alte for tidligt. De stribede cardigans forsvinder ikke, før vi selv tager dem med til skraldespanden. De er blot indbegrebet af midten af 2000'ernes dårlige modevalg. Selvom i det mindste sæson seks viste os, at hun kunne matche farver ret godt. Mønstrenes i-dit-ansigt-hed faldt også endelig til ro!

13 Var Amy fortvivlet over sin garderobe i sæson 7, eller Sheldons ubeslutsomhed?

Billede
Billede

Spørgende sind vil gerne vide det! Var hun virkelig fortvivlet over, hvor lang tid det tog Sheldon at beslutte sig, eller er hendes tanker faktisk om, hvor utilpas hun er i den tan-brune tone? På den lyse side er sæson syv sæsonen, hvor Amy virkelig begyndte at skærpe ind på en bedre stil. Ja, vi antyder, at sweaterveste er en "bedre stil".

12 Unødvendigt at sige, vi fornemmer et stiltema

Billede
Billede

Ligesom, misforstå os ikke, sweaterveste er aldrig et godt valg. Vi ville dog ikke have dem på hver dag, og vi ville bestemt ikke bære dem af nogen af de praktiske årsager til, at folk norm alt bærer trøjer. Eller som ude i offentligheden. Men Amy Farrah Fowler får dem bestemt til at se godt ud!

11 Det er næsten som om, hun ikke ejede noget andet

Billede
Billede

På den ene side hader vi ikke nødvendigvis dette outfit eller tøjstil. På den anden side ville vi dog gøre alt, hvad der stod i vores magt for at tage de sweaterveste og gøre dem til et mere praktisk tæppe til hygge ved bålet. Ingen har brug for en sweater uden ærmer, men det ser ud til, at Amy næsten udelukkende ejer disse.

10 Bortset fra ferien Ascott, selvfølgelig

Billede
Billede

Det eneste tilføjelse, vi gerne vil lave til det foregående punkt, er denne ferie-ascott. Det er ligesom en halstrøje, hvilket nok er en del af grunden til, at Amy ejer den i første omgang. Tiltrukket af den bløde, pjuskede funktion, er dette en af de eneste gange, vi har set hende udstyre med noget, der ikke er praktisk!

9 And That Token Wardrobe Dress

Billede
Billede

Den er dukket op i et par forskellige sæsoner, men mest i den sidste halvdel af serien. Glæd jer alle sammen: Amy Farrah Fowler har noget i sit skab, der kan ændre hendes udseende! Desværre kan det let forveksles med en anden vest/nederdel combo. Hej, vi vil ikke klage. Farven på denne kjole ser i det mindste godt ud på hende.

8 Vi indrømmer, at hun ikke ser så malplaceret ud med de andre damer

Billede
Billede

Penny bærer skjorter med lyst mønstre, og Bernadette elsker en god cardigan. Er det et tegn på, at Amy Farrah Fowler skulle passe ind med dem hele tiden? Som modekærlighedsbarn mellem de to, giver det mening, at hun ikke ser malplaceret ud. For ikke at nævne lighederne i farvepaletten mellem dem! Wow!

7 sæson 10 så hende få lidt mere selvtillid

Billede
Billede

Sæson 10 var helt sikkert Amys sæson. Ikke alene begyndte vi at se hende komme til sin ret med hensyn til følelsesmæssig dynamik og stå op for, hvad hun vil, men hun er også virkelig modnet i stilmæssig forstand. De lyse primære og svage pasteller blev erstattet med rige perletoner og mere voksne trøjer.

6 Og fløjlsveste! Wow

Billede
Billede

Det er ikke godt, men det er i det mindste ikke dårligt i sæson fire. Hendes stil i denne sæson er udpræget Amy. Vi kan ikke rigtig tænke på en bedre måde at beskrive det på end det. Ingen andre kan rigtig rocke en fløjlsvest, som hun kan, så hvorfor ikke forvandle den til et helt solbrun-tonet outfit? Fantastisk.

5 men der var lidt mere fashion-forward styling

Billede
Billede

Vi har alle det ene stykke i vores skabe, der virker lidt malplaceret, men som ikke nødvendigvis passer til vores personlige stil. Denne kjole, hvis den sad på en bøjle i butikken, var måske ikke det første, vi ville putte Amy Farrah Fowler i. Mønsteret og farvepaletten passer dog helt, og det er en fantastisk stil for hende.

4 Hende og Sheldon matchede det meste af sæson 11

Billede
Billede

Det er ligesom de par i forstaden, vi ser slå deres græsplæne sammen midt om sommeren: de handler tydeligvis i den samme butik for den samme slags varer og matcher ved et uheld på grund af det. Disse to nuttede klædte sig sådan i det meste af sæson elleve, hvilket kan være en del af grunden til, at de så så søde ud sammen.

3 sæson 12 så hende glide tilbage i de sweaterveste

Billede
Billede

Og vi mener heller ikke de der pæne juvelfarvede. Dette var en sæson fuld af lidt kraftigere skjorter og tydelig sweatervest-action. På dette tidspunkt er det svært at se, hvor der var nogen form for stilændring. Selv hendes hår og briller er forblevet de samme gennem hele hendes karakterbue!

2 Selvom hendes farvepalet var lidt mere rolig

Billede
Billede

Den ene del af dette, som vi vil indrømme, er det faktum, at hendes farvepalet ændrede sig markant fra de neongule stribers dage. De cardigans, som vi ikke kunne lide så stærkt tilbage i sæson tre, er ikke blevet set siden. I stedet ser vi denne lidt mere voksne version, en ordentlig sweater og (næsten) matchende skjorte under.

1 Bare rolig: Hun glødede til sidst

Billede
Billede

Endelig har vi Amys endelige form: hendes smarte, velsammensatte stil, som blev assisteret af Raj. Vi synes personligt, at hun ser godt ud, og sætter stor pris på dette plottwist, som de gav hende. TVLine forklarer, at de ønskede at vise en diversificering i Amys interesser, hvilket vi sætter pris på. Hvem siger, hun ikke kan være smart OG smuk, vel?

Anbefalede: