18 Sjældne billeder af "Grey's Anatomy" Cast Way Before Fame

Indholdsfortegnelse:

18 Sjældne billeder af "Grey's Anatomy" Cast Way Before Fame
18 Sjældne billeder af "Grey's Anatomy" Cast Way Before Fame
Anonim

For Grey's Anatomy-fans er det svært at se vores foretrukne rollebesætningsmedlemmer i andre film eller serier end Greys. Uanset hvilke andre roller de er castet i, vil vi altid se dem som Meredith Grey, Christina Yang, George O'Malley og selvfølgelig McDreamy og McSteamy.

Ligesom andre skuespillere startede de dog deres karriere i bunden. Det krævede meget hårdt arbejde, dedikation og nogle seriøse færdigheder at komme i de positioner, de er i nu. Fra reklamer til korte scener i en film eller et show, de har gjort det hele.

Fortsæt med at læse for at lære, hvad disse 18 skuespillere gjorde, før de opnåede verdensomspændende berømmelse og blev de karakterer, vi alle kender og elsker i den populære ABC-tv-serie, Grey's Anatomy.

18 Ellen Pompeo: Dr. Meredith Grey

Ellen Pompeo startede sin karriere tilbage i 1995 efter at have flyttet til New York og blevet kontaktet af en casting-instruktør til at optræde i forskellige reklamer.

Ifølge ew.com rykkede hun derfra op til film som Moonlight Mile, Catch Me if You Can og Old School, før hun fik rollen som Meredith Gray i 2005.

Hun optrådte endda i Taylor Swifts musikvideo, Bad Blood.

17 Sandra Oh: Dr. Christina Yang

Før Sandra Oh var Christina Yang, var hun en ung pige, der takkede nej til et fireårigt journaliststipendium for at studere drama.

Ifølge ew.com spillede Sandra roller som Vice Principal Gupta i The Princess Diaries, Patti i Under the Tuscan Sun og Stephanie i Sideways, før hun fik rollen som Christina.

Efter 10 sæsoner rejste hun dog for at fuldføre en karriere på scenen.

16 Patrick Dempsey: Dr. Derek Shepherd

Patrick Dempsey startede sin skuespilrejse med at optræde i et par sceneproduktioner. Det var først, da han fyldte 21, at han endelig ville blive castet i en stor spillefilm, Beverly D'Angelo.

Ifølge ew.com medvirkede Patrick i ting som: Can't Buy Me Love, Scream 3 og Sweet Home Alabama, før han fik rollen som Derek Shepherd i 11 sæsoner.

Siden Dereks død har han dog fokuseret på racerbiler.

15 Chandra Wilson: Dr. Miranda Bailey

Chandra Wilsons første netværks-tv-rolle var i den kortlivede serie Bob Patterson fra 2001, hvor hun i en anmeldelse for USA Today blev anset for "den eneste person i serien, du kan forestille dig at ville se igen."

Ifølge ew.com medvirkede hun derfra i shows som The Sopranos og Sex and the City, før hun fik rollen som Miranda Bailey i 16 sæsoner nu.

14 James Pickens: Dr. Richard Weber

James Pickens startede ligesom mange andre skuespillere sin skuespillerkarriere på scenen med at spille W alter Lee i A Raisin in the Sun. Han flyttede senere til vestkysten og begyndte sin Hollywood-karriere med at spille Zack Edwards i Another World.

Ifølge ew.com hoppede han rundt fra mange 90'er-tv-shows som Blossom, Beverly Hills 90210, Roseanne og Seinfeld, før han fik rollen som Chief of Surgery i 16 år nu.

13 Sara Ramirez: Dr. Callie Torres

I løbet af sin tid i skolen tilbragte Sara Ramirez det meste af sin tid på scenen med at lave skolespil. Efter skole begyndte hun at gå på Julliard, hvor hun ikke kun lærte at forbedre sit skuespil, men også hvordan hun kan forbedre sin sang.

Ifølge ew.com gik Sara fra at lave Broadway-shows som Dreamgirls til at slutte sig til castet i Grey's Anatomy som Dr. Callie Torres i sæson 3.

12 Justin Chambers: Dr. Alex Karev

Efter at være blevet opdaget i et metrotog, begyndte Justin Chambers at modellere rundt om i verden i annoncekampagner for Calvin Klein, Armani og Dolce & Gabbana.

Ifølge ew.com, efter at have flyttet fra model til skuespil, stirrede Justin i mange forskellige roller, men det var hans rolle som Massimo i filmen The Wedding Planner, der virkelig fik ham bemærket.

Han har siden spillet Alex Karev i 16 sæsoner nu.

11 Eric Dane: Dr. Mark Sloan

Igennem gymnasiet var Eric Dane kendt som atlet, men efter at have medvirket i en skoleproduktion af Arthur Millers All My Sons besluttede han sig for at gå ind i skuespil.

Ifølge ew.com, efter at have flyttet til Los Angeles, fik Eric roller i Saved by the Bell, Married with Children, Roseanne og endda Charmed.

Han stirrede i Grays i seks år, før han forlod og sluttede sig til TNTs The Last Ship.

10 Chyler Leigh: Dr. Lexie Grey

Chyler Leigh begyndte at optræde i lokale tv-reklamer som teenager, før hendes mor flyttede dem til Los Angeles, så hun ville have en bedre chance for at udvikle sine skuespillerevner.

Ifølge ew.com beviste Chyler sig først som skuespillerinde i 2001, da hun blev castet som Janey Briggs i Not Another Teen Movie.

Efter at have forladt Grey's Anatomy i sæson 8 gik hun videre til CBS tv-serien, Supergirl.

9 Kevin McKidd: Dr. Owen Hunt

Kevin McKidds første udbrudsrolle var i Trainspotting, hvilket førte til mange andre roller såsom: Made of Honor, Max og Dog Soldiers.

Ifølge ew.com var det dog hans rolle som Lucius Vorenus i HBO/BBC-serien Rome, der førte til hans rolle som Dr. Owen Hunt i Grey's Anatomy. Han optrådte første gang i sæson 5, men blev ikke en regulær serie før sæson syv. Han har været med i programmet lige siden.

8 Jessica Capshaw: Dr. Arizona Robbins

Jessica Capshaws første rolle som skuespillerinde var for en mindre rolle i filmen The Locusts fra 1997.

Ifølge ew.com spillede hun videre i shows som Odd Man Out, The Practice, Bones og The L Word, før hun blev castet som Arizona Robbins i sæson 5 af Grey's Anatomy.

7 Jesse Williams: Dr. Jackson Avery

I 2005 begyndte Jesse Williams at studere skuespil. Derfra fortsatte han med at lave ting såsom Sisterhood of the Travelling Pants 2, Law & Order og Greek.

Ifølge ew.com begyndte Jesse at spille Jackson Avery i sæson 6, og har været fast sæsonaktør siden. Han har også medvirket i projekter som The Butler og Snake and Mongoose i sæsonpauserne.

6 Sarah Drew: Dr. April Kepner

Før Sarah Drew var skuespillerinde, var hun stemmeskuespillerinde og medvirkede i shows som Daria, alt imens hun stadig gik på gymnasiet.

Ifølge ew.com kom hun til sidst foran et kamera og blev en regulær serie på WB's Everwood. Hun optrådte senere på Grey's i sæson 6 og blev en regulær serie indtil sæson 14.

5 Katherine Heigl: Dr. Izzie Stevens

Katherine Heigls filmdebut fandt sted i filmen fra 1992, That Night.

Ifølge ew.com fortsatte hun med at lave ting som Wish Upon a Star og blev endda en regulær serie i 1999-serien Roswell.

Efter at have været på Grey's i seks sæsoner, rejste Katherine på knap så gode vilkår og besluttede sig for at forfølge en filmkarriere, nogle af dem inkluderer 27 kjoler og The Ugly Truth.

4 T. R. Ridder: Dr. George O'Malley

T. R. Knight tilbragte det meste af sin tidlige karriere på Broadway, før han skiftede til shows som Noises Off og Tartuffe.

Ifølge ew.com, T. R. medvirkede i sæson et af Grey's Anatomy og fortsatte med at være en regulær serie indtil sæson fem, hvor han tog beslutningen om at forlade på grund af flere årsager. Han tog derefter beslutningen om at vende tilbage til scenen.

3 Isaiah Washington: Dr. Preston Burke

Isaiha Washingtons udbrudsfilmrolle var i 1991, hvor han spillede Malcolm i en kortfilm kaldet The Land Where My Fathers Died.

Ifølge ew.com fortsatte han med at medvirke i shows som: Law & Order og All My Children, før han fik rollen som Preston Burke.

Han blev senere sluppet i tredje sæson og gik videre til at spille hovedrollen i CW's The 100.

2 Kate Walsh: Dr. Madison Montgomery

Kate Walsh startede sin karriere med at arbejde hos fastfood-kæder som Burger King og Dairy Queen.

Ifølge ew.com skete hendes tv-optræden i 1997, da hun blev castet som Nicki Fifer, Drew Careys kærlighedsinteresse, i showet The Drew Carey Show.

Efter at have forladt Grey's Anatomy fik hun sin egen spin-off i ABC's Private Practice, før dens sidste sæson i 2013.

1 Jason George: Dr. Ben Warren

Jason George fik først sin tv-debut i Touched by an Angel.

Ifølge ew.com blev han senere en regulær serie i sæbeoperaen Sunset Beach fra 1997 til 1999.

Jason optrådte første gang som Ben Warren i sæson seks og blev en regulær serie i et stykke tid der. Han optræder nu i sæsonens gæsteoptrædener, alt imens han spiller som Ben Warren i det nye show, Station 19.

Anbefalede: