Dette var Lauren Grahams yndlingsroller at spille

Indholdsfortegnelse:

Dette var Lauren Grahams yndlingsroller at spille
Dette var Lauren Grahams yndlingsroller at spille
Anonim

Lauren Graham har været med i utallige film og tv-serier, men de fleste fans kender hende bedst fra sin rolle som enlig mor for Rory Gilmore i hitserien, Gilmore Girls. Hun startede med at optræde i 1995, men blev berømt på Gilmore Girls, som løb fra 2000 til 2007. Senest medvirkede hun i fornyelsen af Mighty Ducks, og hun er stadig et stort navn i Hollywood. Nogle af hendes yndlingsprojekter er også fan-favoritserier og film, hvilket gør det endnu sjovere for hendes fans at se det.

Ikke alle skuespillere er så glade for deres fan-favoritroller, men ikke Lauren Graham, og hendes fans elsker at høre hendes entusiasme for hver rolle, hun spiller. Nogle er lidt mere indlysende end andre, men hendes roller i disse film og tv-serier har gjort hende til et stort navn i branchen.

8 Lorelai Gilmore på 'Gilmore Girls'

Gilmore Girls blev sendt første gang i 2000, men dens popularitet voksede virkelig i årene efter. Med streamingtjenester som Netflix fortsætter denne hitserie med at være en af de største shows, som Lauren Graham har haft en stor rolle i. Lauren Graham spillede Lorelai Gilmore og blev en relateret og elskelig karakter, der spillede en enlig mor, der opdrager sin datter.

7 Lorelais kærlighedsinteresser

Lauren Grahams karakter, Lorelai Gilmore, kæmper med kærligheden. Hun har flere kærlighedsinteresser i showet, og hun nød virkelig udviklingen af sin karakter gennem hele sit datingliv. Selv år efter showet sluttede, indrømmer Lauren Graham, at hun har glemt, hvem hendes karakter ender med, fordi det var så uventet fra fans. Mens mange fans og kritikere ikke var tilfredse med slutningen, elskede Lauren Graham den rejse, de tog for at nå dertil.

6 'Gilmore Girls' mirakuløse succes

Selv om Gilmore Girls er et utroligt populært show i dag, var det aldrig en garanti for rollebesætningen eller besætningsmedlemmerne, hvis de ville få en sæson mere. Showet blev sendt over for Friends, så de havde en seriøs konkurrence. Lauren Graham har udt alt, at hun elskede at være med i showet, men det var aldrig kendt, om de ville komme til endnu en sæson.

5 Lauren Graham medvirkede i 'Parenthood'

Mens Gilmore Girls for fans ser ud til, at det ville være øverst på Lauren Grahams liste over favoritter, har hitshowet en lige over sig. Da Lauren Graham læste manuskriptet til Parenthood, blev Lauren Graham hooked. Hun fort alte Entertainment Weekly: "Det er det bedste, jeg har læst. Så enkelt er det."

4 Lauren Graham mødte sin partner gennem 'Forældreskab'

Lauren Graham og Peter Krause, der spiller bror og søster, forelskede sig på settet til Parenthood. De to har stået stærkt, siden showet sluttede.

3 En sentimental afslutning på serien for Lauren Graham

Enhver fan af showet Parenthood ved, hvor sentiment alt hele showet er. Især slutningen fik virkelig tårerne til at strømme på hos alle involverede. På Late Night med Seth Meyers fortæller Lauren Graham om, hvor svært det var at filme seriefinalen. Forældreskab er en af hendes favoritter, hvis ikke hendes absolutte yndlingsprojekt at have været en del af. Det var ikke nemt at sige farvel til rollebesætningen og besætningsmedlemmerne, men hun vidste, at det skulle have en ende. Så jokede hun med, hvordan hun havde en scene mere at filme alene, efter at alle havde deres sentimentale slutscene sammen.

2 Lauren Graham skal synge på 'Zoey's Extraordinary Playlist'

Lauren Graham har i interviews udt alt, at hun elskede at være en del af Zoeys ekstraordinære spilleliste. Hendes karakter, Joan, måtte afskrives fra showet, fordi Lauren skulle i karantæne for anden gang i træk, fordi hun var blevet udsat for COVID-19, mens hun var på et andet sæt. Hun håber, at hendes karakter kan blive skrevet tilbage til showet i fremtiden, men er indtil videre tilfreds med resultatet.

1 Hendes seneste rolle i 'Mighty Ducks: Game Changers'

Med et af hendes seneste projekter som en efterfølger, føler Lauren Graham sig beæret over at være med i Mighty Ducks: Game Changers. I et interview med GMA fortæller hun alt om at elske sin nye rolle, der følger karakterer og skuespillere, som hun så op til. Fans tror, det kan blive hendes næste store show, der fortsætter i mange år fremover.

Anbefalede: