Evan Rachel Wood hævder, at Marilyn Manson havde en Hitler-besættelse

Indholdsfortegnelse:

Evan Rachel Wood hævder, at Marilyn Manson havde en Hitler-besættelse
Evan Rachel Wood hævder, at Marilyn Manson havde en Hitler-besættelse
Anonim

Evan Rachel Wood har fremsat eksplosive nye anklager mod ekskæresten Marilyn Manson i en dokumentar fra Sundance Film Festival med titlen Phoenix Rising. Ud over at beskrive foruroligende handlinger, som han begik mod hende, påstod hun også, at rockstjernen havde en besættelse af Hitler og plejede at "gøre sjov" med hende for at være jøde.

Wood, der først begyndte at date Manson, da hun var blot 18, og han var 38, røbede, at hun først troede, at hans beundring for tyrannen var en ironisk "kommentar til nazismen". Men så ville hun opdage, at det ikke var tilfældet.

Hun hævdede, at Manson ' altid har sagt, at Hitler var den første rockstjerne'

Skuespillerinden fort alte, at Manson " altid sagde, at Hitler var den første rockstjerne", og roste diktatoren for at være "stilfuld, veltalende og vidste, hvordan man manipulerede masserne til at gøre, hvad han ville".

Hun insisterede: "Jeg troede, at hele hans spil var at tage billeder af Hitler og dreje det på hovedet. Jeg troede, det var en kommentar til nazismen." Men så "gennem hele vores forhold … begyndte [han] at få flere hagekors tatoveringer".

"På et tidspunkt, på den side af sengen, hvor jeg sov, skrev han 'Kill all the Jews' på vores soveværelsesvæg."

“Sådanne ting er ikke ironiske længere. På hvilket tidspunkt laver du en kommentar, og på hvilket tidspunkt er du bare nazist?”

Wood anklagede også Manson for seksuelt misbrug af hende på optagelserne til hans musikvideo

Mansons formodede naziisme var dog ikke det eneste røde flag. Wood erklærede også, at sangerinden "i det væsentlige" havde voldtaget hende, mens hun var på settet til musikvideoen til nummeret "Heart-Shaped Glasses". Evan fort alte om den rystende begivenhed og huskede: "Vi havde diskuteret en simuleret sexscene…"

"Men da kameraerne rullede, begyndte han at trænge ind i mig for alvor. Det havde jeg aldrig gået med til. Jeg er en professionel skuespillerinde, jeg har gjort det hele mit liv. Jeg havde aldrig været på en satte det uprofessionelle i mit liv frem til denne dag. Det var fuldstændig kaos, og jeg følte mig ikke tryg."

"Det var en virkelig traumatiserende oplevelse at filme videoen. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle forsvare mig selv eller vidste, hvordan jeg skulle sige nej, fordi jeg var blevet konditioneret og trænet til aldrig at tale tilbage."

"Jeg følte mig ulækker og som om, jeg havde gjort noget skamfuldt, og jeg kunne mærke, at besætningen var meget utilpas, og ingen vidste, hvad de skulle gøre. Jeg blev tvunget til en kommerciel sexhandling under falske forudsætninger. Det var da den første kriminalitet blev begået mod mig, og jeg blev i det væsentlige voldtaget på kamera."

Anbefalede: