Ønsker Katy Perry stadig en skuespillerkarriere?

Indholdsfortegnelse:

Ønsker Katy Perry stadig en skuespillerkarriere?
Ønsker Katy Perry stadig en skuespillerkarriere?
Anonim

Katy Perry er en af de største popstjerner, der er kommet ud af slutningen af 2000'erne. Perry har erobret popmusikkens verden og har af og til dyppet tåen i spillefilms vande, men vil sangerinden stadig gøre overgangen fra popmusik til acting? At blive en global superstjerne, uanset medieform, er en næsten umulig opgave; men at flytte fra en verden til en anden er ikke nødvendigvis en opskrift på garanteret succes.

Til dato har "California Gurls"-sangerinden optrådt i 9 film (ifølge IMDb). Uden nogen formel skuespilleruddannelse bliver popstjernens rejse ikke kun svær, men også en fin fjer i hatten, hvis det lykkes hende at erobre filmens verden.

6 Katy Perry startede med optrædener på den lille skærm

Katy begyndte at dukke op på skærmen så tidligt som i 2010 som gæstedommer i 9. sæson af American Idol, og blev derefter ansat som permanent dommer i sæson 16. Perry fortsatte med at dukke op på tv med gæsteoptrædener i programmer som The F Word med blandt andre Gordon Ramsay; dog fik hun sin skuespildebut på How I Met Your Mother. Portrætterer den åh-så godtroende "Honey" i sæson 6-afsnittet med titlen "Oh, Honey," Perry's elskeligt oblivious karakter ville blive offer for Neil Patrick Harris' Barney Stinson. Med den lille gæsterolle beviste Katy, at hun var mere end i stand til at holde sig.

5 Katy Perry rygtedes at spille med i 'Beetlejuice 2'

Katy var rygter om at blive castet i en foreslået efterfølger til 80'er-komedieklassikeren Beetlejuice. Ifølge Hollywood.com. Rygtet begyndte, efter at "Wide Awake"-sangerinden tilfældigvis nævnte, at hun kunne lide rollen. Tilsyneladende er fans af franchisen ikke ligefrem begejstrede for tanken om, at Perry muligvis bliver en del af Beetlejuice-myten, men det er alt sammen internetrygter og sladder, så vi må alle tage dette med et stort gran s alt.

4 Katy Perrys videoer har altid vist hendes interesse i at optræde foran kameraet

Katy Perrys musikvideoer har for det meste haft en vis grad af skuespil og showmanship fra hendes side. Fra de komiske jungle-løjer af "Roar" til den episke egyptisk inspirerede "Dark Horse" har Perry udvist et ønske om at spænde sine skuespilmuskler. I de nævnte videoer har Perry vist, at hun har en evne til komedie og en lethjertet, selvironisk tone, som kombineret med hendes åbenlyse skønhed vil føje til hendes samlede pakke.

3 Katy Perry har allerede en solid filmtilstedeværelse

Katy har allerede været med i en hel del film, hvilket gør en fortsat rejse ind i filmens verden meget nemmere, og da hendes musikkarriere tilsyneladende begynder at simre, ser Perry ud til at klar til at sige "så længe" til musikindustrien (gjort tydeligt med handlinger som at kaste lidt skygge af Grammy'erne, når de bliver spurgt om ikke at vinde en) og fuldt ud omfavne spillefilmens verden. Ved at låne sin stemme til The Smurfs og dens efterfølger eller stirre i sin selvbiografiske dokumentarfilm Katy Perry: Part of Me (som desværre ikke gik så godt i billetkontoret), har megastjernen allerede dyppet tæerne ind i verden af Hollywood spillefilm.

2 Katy Perry elsker ideen om at stirre i en sitcom

Perry har udt alt, at hun ville elske at lave en sitcom og tager skridt til at vise fans og kritikere, at hun tager skuespil seriøst, såsom at tage skuespilkurser (hvilket er en af de mange ting, hun har været i gang med, siden hun blev forlovet med Orlando Bloom). Ifølge Popcrush.com sagde en ven til Perry, at megastjernen har mere end ét motiv til at ville vove sig væk fra sin musikkarriere, "På trods af sin popsucces ved hun, at hendes musikkarriere ikke vil vare evigt. Og som hun fandt ud af med [eksmand] Russell er al den turné ikke god til at opretholde et forhold."

1 Katy Perry er forsigtig med at komme ind i filmens verden

Katy har stort set "bundet" det ved at sige, at hun vil lave film, men med en vis ængstelse. Ifølge Capital FM.com er Perry faktisk interesseret i at forfølge en filmkarriere og havde dette at sige om emnet: "Selvfølgelig vil jeg lave film. Jeg er forsigtig med at lave dem, fordi det er en så anderledes verden for mig.," fortsatte hun, "Det er samarbejde på en anden måde, end jeg er vant til. Jeg samarbejder meget med min turné, musik og alt muligt, men i sidste ende, hvis jeg ikke vil gøre noget, så kan jeg sige, at jeg ikke vil gøre det. Men på en film er du nødt til at tage lidt mere tilbage på den slags ting – især når du har med studier og de 77 kokke i køkkenet at gøre."

Anbefalede: