Hvem er Taylor Swifts familie? Her er hvad vi ved

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Taylor Swifts familie? Her er hvad vi ved
Hvem er Taylor Swifts familie? Her er hvad vi ved
Anonim

Taylor Swift er en global superstjerne, der slår rekorder og sælger ud af stadioner rundt om i verden, men kender du til de mennesker, hun er i familie med?

Hvis du er en Swiftie, kender du sikkert lidt til hendes familie og har set dem i tourdokumentarer og til koncerter. Bortset fra hendes direkte familie, vil vi dække nogle andre medlemmer af hendes familie, som du måske ikke kender til. Swift har sunget om sin familie i adskillige sange, herunder "The Best Day (Taylor's Version)," "Soon You'll Get Better" og mere. Hun har fortsat med at synge om dem selv på hendes seneste udgivelser – folklore og altid.

Du ved måske meget om sangerinden, hendes kæreste, Joe Alwyn, og hendes venner, men kender du til hendes slægtninge? Hvem er Taylor Swifts familie, og hvilke af hendes sange er forbundet med dem? Her er, hvad vi ved.

7 Taylor Swifts mor, Andrea

Andrea Gardner (Finlay) Swift blev født den 10. januar 1958 i Pennsylvania. Hun var marketingchef i investeringsforeninger, som til sidst blev hjemmegående. Andrea, hyldet "Momma Swift" af fans, har altid været en del af Taylors karriere. Så meget, at sangerinden har skrevet sangene "The Best Day (Taylor's Version), ""I'm Only Me When I'm With You" og "Soon You'll Get Better" om sin mor. Andrea er norm alt den, der vælger fans ud af mængden ved koncerter for at møde Taylor.

6 Andrea Swifts kræftkamp

Under et interview i januar 2020 med Variety afslørede Taylor Swift, at desværre ikke kun var hendes mors kræft tilbage, men nu kæmpede Andrea også med en hjernetumor. "Mens hun var i behandling, fandt de en hjernetumor," sagde hun ifølge Variety. "Og symptomerne på, hvad en person går igennem, når de har en hjernetumor, er intet som det, vi nogensinde har været igennem med hendes kræftsygdom før. Så det har bare været en virkelig hård tid for os som familie." Swift satte en masse ting på bagen på grund af sin mors diagnose og planlagde kun et par datoer for LoverFest, som i sidste ende blev aflyst af coronavirus-pandemien.

5 Taylor Swifts far, Scott

Scott Swift er måske den fyr, du ser til Taylors shows, der deler guitarpik ud og tager billeder med fans, men for Taylor er han hendes far. Han blev født den 5. marts 1952 i Bryn Mawr, PA. Han har to brødre og blev børsmægler ligesom sin far og bedstefar. Scott dimitterede fra University of Delaware i 1974.

4 Taylor Swifts bror, Austin

Austin Kingsley Swift er Taylors yngre bror og eneste søskende. Han blev født den 11. marts 1992 i West Reading, PA. Austin studerede og dimitterede fra University of Notre Dame i 2015, hvor han studerede film. Han og Taylor ser ud til at have et tæt forhold, og han var med i hjemmevideoer i nogle af Taylors musikvideoer. Hans forholdsstatus er ukendt.

3 Austin Swifts karriere

Taylor Swift er ikke den eneste i underholdningsbranchen i deres familie. Austin Swifts filmuddannelse har givet pote, fordi han har medvirket i skuespil, såsom Dead Man's Cell Phone og Six Characters in Search of An Author. Austins debutfilmkarriere startede i 2016 i thrilleren I. T. Han optrådte også i Live By Night, Still The King, Embeds, Cover Versions, Breaking for Whales og We Summon the Darkness. Austin har også udgivet et cover af sin søsters sang, "Look What You Made Me Do" under navnet Jack Leopards & The Dolphin Club. Austin var senest producer på Taylor Swifts musikvideo "I Bet You Think About Me."

2 Taylor Swifts bedstemor, Marjorie

Marjorie Moehlenkamp Finlay var en amerikansk operasanger og tv-personlighed, og hun var også Taylor Swifts mormor. Marjorie døde i 2003. Swift skrev en sang til ære for sin afdøde bedstemor på hendes niende studiealbum, evermore. Sang titlen "Marjorie" fortæller om minder, hun havde med sin bedstemor, de råd, hun gav hende og ikke fik nok tid med hende. Sangen har baggrundsvokal fra operasangeren.

1 Taylor Swifts bedstefar, Archie Dean

Archie Dean Swift var Taylors farfar. Hende sluttede sig til marinekorpset i 1938 og kæmpede i Anden Verdenskrig, hvilket inspirerede hendes sang, "epiphany", fra hendes album, folklore. Han døde i 1998. Om sin bedstefar fort alte Swift til Entertainment Weekly i 2020: "Jeg ønskede at skrive om ham i et stykke tid. Han døde, da jeg var meget ung, men min far ville altid fortælle denne historie, at det eneste, hans far havde nogensinde ville sige om krigen var, når nogen spurgte ham: 'Hvorfor har du sådan et positivt syn på livet?' Min bedstefar ville svare: 'Nå, det er ikke meningen, jeg skal være her. Jeg burde ikke være her.'"

Anbefalede: