Gaspard Ulliel er desværre gået bort som 37-årig efter en alvorlig skiulykke

Indholdsfortegnelse:

Gaspard Ulliel er desværre gået bort som 37-årig efter en alvorlig skiulykke
Gaspard Ulliel er desværre gået bort som 37-årig efter en alvorlig skiulykke
Anonim

Den franske skuespiller Gaspard Ulliel, som er en stjerne i Marvels kommende Moon Knight-serie, er ifølge nyhedsbureauet AFP død efter en alvorlig skiulykke.

Skuespilleren og modellen blev indlagt tirsdag efter en alvorlig skiulykke i Alperne, men bukkede under for sine kvæstelser, ifølge skuespillerens familie og agent.

Den 37-årige skuespiller blev tirsdag transporteret med helikopter til et Grenoble-hospital efter at have været involveret i en kollision på skråningerne omkring Savoie-regionen. Der vil helt sikkert være en omfattende undersøgelse, da mange mente, at dette farlige område burde have været lukket for skiløbere.

Moon Knight-skuespiller dør efter skiulykke

Den lokale tv-station France Bleu rapporterede tidligere på ugen, at han var i alvorlig tilstand med en kranieskade. Politiet og anklagemyndigheden har ikke givet yderligere oplysninger om færdselsuheldet. Lokale nyheder har rapporteret, at Ulliel kolliderede med en anden skiløber ved et krydsningssted på pisterne, selvom ingen andre blev bragt til hospitalet.

Bjergpolitiet har reageret på flere ulykker i regionen på grund af hård sne og iskolde skråninger. I Haute-Savoie-regionen blev en 5-årig pige dræbt i weekenden, da en skiløber kørte ind i hende. En officiel undersøgelse af, hvad der skete med Gaspard Ulliel, er i øjeblikket i gang.

World Mourn succesfuld fransk skuespiller

Ulliel medvirkede som den unge Hannibal Lector i Hannibal Rising fra 2007 og modemogulen Yves Saint Laurent i biografien Saint Laurent fra 2014. Ge er det nuværende ansigt af Chanel herreduften Bleu de Chanel. I 2016 optrådte han i den canadiske instruktør Xavier Dolans film It's Only the End of the World.

Gaspard Ulliel portrætterer Anton Mogart/Midnight Man i Marvels kommende show Moon Knight, en karakter beskrevet som en tyv og en samler.

Ulliel modtog kritisk ros i sit franske hjemland for sine præstationer i Summer Things og Strayed, som begge skaffede ham nomineringer for mest lovende skuespiller ved César Awards. Han vandt endelig prisen for sin præstation i A Very Long Engagement, som han medvirkede i sammen med Marion Cotillard, Jodie Foster og Audrey Tatou. Han opnåede intern anerkendelse som en mand, der er forsvundet fra skyttegravene under Første Verdenskrig.

Anbefalede: