Dette er de mest imponerende historier om vægttab på '90 Days forlovede

Indholdsfortegnelse:

Dette er de mest imponerende historier om vægttab på '90 Days forlovede
Dette er de mest imponerende historier om vægttab på '90 Days forlovede
Anonim

Stjernerne fra 90 Day Fiancé viser virkelig det hele til kameraerne. Parrene fra denne populære TLC reality-franchise slås om alt under solen, fra familie til ægteskab til børn, og hvordan de vil tjene penge, og de taler ærligt om problemerne med et langdistanceforhold. Fans har set nogle par fortsætte på deres vej, og andre bryde op, og det ser ud til, at der altid er et sjovt nyt spin-off at se.

Angela Deem tabte sig meget, og der er flere andre 90 Day Fiancé-stjerner, der har gjort det samme. Fortsæt med at læse for at finde ud af 90 Day Fiancé-stjernerne med de mest imponerende historier om vægttab.

6 Tiffany Franco faldt 60 pund

Fans lærte Tiffany Franco at kende, da hun optrådte i sæson 1 af 90 Day Fiancé: The Other Way med Ronald Smith. Tiffany og Ronald slog op, og Tiffany har foretaget nogle ændringer i sit liv.

Tiffany Franco tabte 60 pund, og ifølge In Touch Weekly har hun spist en masse proteinshakes og sagt: "Jeg prøver at få 60 til 70 gram protein om dagen. "Jeg prøver at komme ind som så meget væske som muligt. Vand er bedst!" Tiffany besluttede at få foretaget en mave-reducerende operation kaldet gastrectomy med vertikale ærmer.

5 David Toborowsky siger, at hans kone Annie hjalp ham meget

Ifølge Life & Style Magazine delte David Toborowsky, at han var i stand til at bære bukser, som han ikke kunne i næsten fire år, og han sagde, at hans kone Annie hjalp ham med at fortsætte med rejsen. David sagde: "Jeg har stadig lang vej igen" og "Du har været den bedste opmuntring i verden."

David tabte sig så meget, at han gik ned 10 hele buksestørrelser, ifølge Us Weekly. David sagde, at han trænede og spiste sundt og delte med publikationen: "Jeg er ikke perfekt med det. For hvis du går på en mexicansk restaurant, kan du ikke bare lade være med at spise en chip."

4 Brittany Banks tabte 70 pund

En anden stjerne, der har tabt sig en imponerende mængde, Brittany Banks faldt 70 pund.

Reality Blurb rapporterede, at Brittany i oktober 2021 postede en video på sin Instagram-konto og t alte om, hvordan hun var i stand til at tabe kiloene. Brittany skrev: "Bare lidt fokus, tweak til mine spisevaner og tilføjet meget mere gang. Nu er jeg 133. Når jeg har lyst til at blive tyk igen, vil jeg tilføje mere protein og kulhydrater med måde."

3 Colt Johnson tabte sig ved at gå i fitnesscenter regelmæssigt

En anden stjerne, der har tabt sig meget og ser anderledes ud, er Colt Johnson. Ifølge Soap Dirt går han meget i KILO CLUB i Las Vegas og træner, hvordan han har tabt kiloene. Publikationen sætter vægttabet på 40-50 pund.

Monsters and Critics nævnte, at Colts eks Larissa, som fans husker at have set på 90 Day Fiance, ville lave sjov med hans vægt før. TV-shows Ace rapporterede, at Colt fort alte kameraer i showet, "Lige siden mit brud med Jess, har jeg været på et mærkeligt sted i mit liv. Jeg kan ikke rigtig lide det, jeg ser i spejlet", og han ville "prøve at tabe sig og bare være sund." Colt har også langt hår og skæg nu og delte med sine Instagram-følgere i maj 2021, at han og Vanessa Guerra var forlovede.

2 Big Ed tabte omkring 23 pund

Fans har set Big Eds forskellige forholdsproblemer i et stykke tid nu, og stjernen har også t alt om at tabe sig ved at vise billeder af sig selv i fitnesscentret, hvor han træner på Instagram.

Big Ed tabte 23 og et halvt pund, og ifølge In Touch Weekly sagde han: "Jeg har tabt mig omkring to en halv centimeter fra min talje, og jeg er nede omkring 23 og et halvt pund. Jeg tog et par kilo på igen, fordi jeg har løftet mange vægte." Han sørgede også for at fokusere på en "sundhedsudfordring" i en uge i september 2021.

1 Molly Hopkins tabte 40 pund

Molly Hopkins tabte sig 40 pund ifølge In Touch Weekly, og det er fra at træne og være opmærksom på, hvad hun spiser.

Publikationen rapporterede, at Molly sagde, at hun begyndte at drikke Teami-te og blev "mere bevidst om" sin mad. Hun sagde også: "Ja, jeg har faktisk tabt mig med det her!" om teen og tilføjede: "Jeg har tabt mig over 40 pund… nej, det var ikke i samme måned, det har været over tid." 2021 Instagram-opslag, Molly delte med sine følgere, at hvis de ville tale med hende om at finde ud af deres maveproblemer, ville hun være der for dem som "Tro mig, jeg ved det, fordi jeg har prøvet alle hurtige løsninger i bogen og KUN indtil jeg begyndte at gøre tingene på den rigtige måde, tingene ændrede sig for altid! Det rigtige svar, du leder efter, er GUT SUNDHED."

Anbefalede: