Hvad der virkelig skete mellem Brody Jenner og Kaitlynn Carter

Indholdsfortegnelse:

Hvad der virkelig skete mellem Brody Jenner og Kaitlynn Carter
Hvad der virkelig skete mellem Brody Jenner og Kaitlynn Carter
Anonim

Brody Jenners bad boy-status fik verden til at tro, at han ikke var bygget til ægteskab. On The Hills Jenner datede mange af sine medstjerner, indtil han endelig fandt, hvem han troede var "den ene". Det var ikke Kristin Cavallari, det var heller ikke Lauren Conrad eller Audrina Patridge! Det var socialite og blogger, Kaitlynn Carter. Kaitlynn og Brody mødtes til en fest i 2013 og blev forlovet tre år senere den 4. maj 2016. Parret var sammen i fem år, indtil de annoncerede deres splittelse i august 2019.

Efter kun et års ægteskab besluttede Brody Jenner og Kaitlynn Carter at stoppe. Det blev hurtigt erfaret, at parret aldrig var lovligt gift for at undgå hovedpine af en potentiel skilsmisse. Det ser ud til, at de undgik en kugle på den, siden deres brud var lige om hjørnet. Vi mødte parret for første gang på reality-spinoff-serien The Hills: New Beginnings. Fra da af fik fans en plads på forreste række til Brody og Kaitlynns smuldrende forhold.

6 Hvem er Kaitlynn Carter?

Kaitlynn Carter er mere end bare Brody Jenners ekskone og Miley Cyrus' korte slyngel. Hun er en fashion influencer og medstifter af en online tøjbutik kaldet Foray. Hun grundlagde også hudplejemærket Selfé og har sin egen blog, der hedder Hey, Miss Carter. Kaitlynn Carter blev kastet ind i reality-tv's vanvid, mens Jenner ikke er fremmed for dramaet. Han er en veteran fra det ikoniske MTV-show og har haft relationer med de fleste kvinder i serien. Kaitlynn kunne ikke klare presset, og med det gik deres forhold.

5 'The Hills: New Beginnings'

The Hills: New Beginnings havde premiere den 24. juni 2019 og bragte mange kendte ansigter tilbage sammen med nogle nye. Lauren Conrad, Lo Bosworth, Stephen Coletti og Kristin Cavallari afslog MTVs tilbud om at deltage i denne serie. Men Brody Jenner, Audrina Patridge, Spencer Pratt, Heidi Montag, Whitney Port, Jason Wahler, Frankie Delgado, Justin Brescia og Stephanie Pratt kom alle tilbage til runde to. Nybegyndere Mischa Barton, Brandon Thomas Lee, Ashley Wahler og Kaitlynn Carter var blandt de nye ansigter i franchisen.

4 Brody Jenner og Kaitlynn Carter slutter sig til serien

Brody og Kaitlynn tøvede med at deltage i genstarten, men besluttede i sidste ende at gøre det. Desværre førte realityprogrammet til deres død, og presset i deres forhold løste sig fuldstændigt. "Brody og Kaitlynn har haft problemer i årevis. Det er ingen hemmelighed blandt dem, der kendte dem, siger en kilde til People. "Og showet var ikke godt for dem. Det blev så slemt, at Kaitlynn faktisk var flyttet ud, før de begyndte at filme, men så flyttede ind igen. At lave The Hills forstørrede en masse ting i deres ægteskab. Og det stod klart, at det ikke ville virke. De vidste det begge to."

3 Emnet for børn

Det var tydeligt, at parret var uenige om deres fremtidige planer. Kaitlynn ønskede et rigtigt ægteskab sammen med babyer og et hvidt stakit. Det blev påstået, at Carter gav Jenner et ultimatum, der i sidste ende afsluttede deres forhold for altid. Hun ønskede et lovligt ægteskab eller at få et barn, og han valgte ingen af dem. Brody Jenner og Kaitlynn Carter gik fra hinanden lige efter den første sæson af The Hills: New Beginnings blev sendt. Fantastisk til seriens vurderinger… ikke så godt for dem.

2 Brody Jenners drikkevaner

Det blev afsløret i programmet, at en anden grund til deres brud var Brodys drikkeri. Det var ved at gå over styr, og Kaitlynn fik nok af den konstante fest. Brody afslørede, at ting i deres ægteskab førte til, at han drak for meget på grund af stress. Kaitlynn indrømmede, at hun følte, at det var en undskyldning, og han bruger hendes ønsker om børn som en syndebuk at drikke. Det er klart, at deres forhold lige er gået sin gang, og de er bare to forskellige mennesker, der ønsker forskellige ting.

1 Brody Jenner og Kaitlynn Carter nu

De to er stadig på The Hills: New Beginnings og er vokset til at være så gode venner gennem alt dette. De har begge datet andre mennesker og har formået at blive i hinandens liv som venner. Kaitlynn Carter fort alte sin eksmand, at hun ventede en baby med sin kæreste Kristopher Brock. Parret har taget imod deres første barn sammen, en lille dreng ved navn Rowan Carter Brock. Hvad angår Jenner, nyder han i øjeblikket singlelivet.

Jenner afslørede, at han ville ønske, at Carter fort alte ham om graviditeten før. "Selvfølgelig er det sårende at se alle disse andre mennesker, der ser ud til at vide, at hun er gravid og ikke mig," sagde Jenner til kameraerne i en skriftestol under episoden. "En baby var så stor en del af vores forhold og snak i vores forhold. Jeg behøver ikke at være den første til at vide det, men jeg tror, jeg burde være i top 10." Kaitlynn delte: "Det er bare en stor ting at dele med nogen. Det føles som et sidste søm i kisten."

Anbefalede: