Jennifer Lopez bliver makeupfri og modellerer Kim Kardashians SKIMS-linje

Indholdsfortegnelse:

Jennifer Lopez bliver makeupfri og modellerer Kim Kardashians SKIMS-linje
Jennifer Lopez bliver makeupfri og modellerer Kim Kardashians SKIMS-linje
Anonim

Jennifer Lopez blev for nylig set modellere et SKIMS-outfit på Instagram, rapporterer Daily Mail, og i selfien har hun ingen makeup.

Det virker dog usandsynligt, at selfien var en bet alt markedsføringsgodkendelse. Jennifer Lopez og Kim Kardashian har været venner i over fem år, så det virker mere sandsynligt, at sangerinden og skuespillerinden tilsluttede produktet udelukkende for at hjælpe Kim.

Lopez Goes Natural

Jennifer Lopez er det seneste berømte ansigt til at promovere Kims SKIMS-satsning.

I selfien kan Lopez ses iført en SKIMS-strikket tank og -kåbe. Hun sprang også makeuppen over til fordel for et naturligt, friskt udseende.

Kardashian har i øjeblikket flere kollektioner, og den seneste - Cozy - forventes at blive endnu et hit for mærket. At have en så indflydelsesrig som Lopez model linjen vil helt sikkert hjælpe hendes brand fremad.

Hendes seneste annonce

Som den travle kvinde, hun er, delte Lopez også for nylig en video på Instagram, der tilsluttede Coach, et amerikansk mærke, som hun nu er talsmand for.

Stjernen inkluderede endda en linje fra hendes hitsang Jenny From The Block i billedteksten.

“Bræk det ned med @Coach! Originaler går deres egne veje – lige meget hvor jeg går hen, ved jeg, hvor jeg kom fra,” bekræfter Daily Mail Lopez.

“At være original handler i virkeligheden om ikke at følge andres vej,” sagde hun. "Kun du ved, hvad der er rigtigt for dig."

Anbefalede: