Nicolas Cage venter en baby med en kone, der er 30 år yngre

Indholdsfortegnelse:

Nicolas Cage venter en baby med en kone, der er 30 år yngre
Nicolas Cage venter en baby med en kone, der er 30 år yngre
Anonim

Nicolas Cage har afsløret, at han venter en baby med sin femte kone Riko Shibata. Det bliver den 58-årige skuespillers tredje barn efter sønnerne Ka-El Coppola, 16, og Weston Coppola, 31, fra tidligere forhold.

"De kommende forældre er glade!" skuespillerens repræsentant sagde.

Cage skabte overskrifter i denne uge, da han optrådte på The Hollywood Reporters rundbordssamtale, hvor han t alte om at blive angrebet af en hest kaldet Rain Man.

Nicolas Cage giftede sig med Riko sidste år

The National Treasure-skuespilleren sluttede sig til skuespillerinden den 16. februar 2021 i et "meget lille og intimt bryllup på Wynn Hotel i Las Vegas", ifølge Cages rep. Riko på 27 er fire år yngre end Cages ældste søn.

Parret mødtes i Shiga, Japan, i 2020 gennem fælles venner. Skuespilleren var i Japan og filmede Prison of the Ghostland.

De fik deres magasinforsidedebut som et par, da de poserede til FLAUNT i oktober 2021. De optrådte senere offentligt til 2021 GQ Men of the Year-festen i West Hollywood, Californien.

Nic annoncerede forlovelsen i sin bror Marc Coppolas radioprogram i 2020. "Vi er virkelig glade sammen, og vi er virkelig glade for at tilbringe den tid sammen, så jeg sagde endelig bare "Se, jeg vil giftes med dig" og vi blev forlovet på FaceTime," forklarede han.

Riko er Cages femte ægteskab efter rocket romantisk historie

Skuespiller Riko Shibata er hans femte ægteskab. Moonstruck-skuespilleren har tidligere været gift med Patricia Arquette og Lisa Marie Presley. Hans længste ægteskab var med Alice Kim, der gik fra hinanden i 2016, som var mor til hans søn Ka-El.

Nicolas var også kontroversielt gift i et par dage i 2019 med Erika Koike. Efter en beruset nat i Las Vegas knyttede parret sig, inden Cage kun fire dage senere ansøgte om annullation. Under den rodede skilsmisse dukkede Koikes narko- og kriminelle fortid op, hvor Cage følte, at han var blevet snydt af makeupartisten.

Cage deler sin ældste Weston med Christina Fulton, selvom parret aldrig blev gift. Den 31-årige musiker har været involveret i to black metal-bands og beskriver sig selv som en "kampkunstner" og "spiritualist" i sin Instagram-bio. Weston har også beskæftiget sig med skuespil og optrådt i sin fars film Lord of War som helikoptermekaniker og for nylig medvirket i MMA-jagerfilmen Mojave Diamonds.

Anbefalede: