Hvorfor Nick er den rigeste Jonas-bror

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Nick er den rigeste Jonas-bror
Hvorfor Nick er den rigeste Jonas-bror
Anonim

The Jonas Brothers blev berømt i midten af 2000'erne på Disney Channel, og lige siden har de været en fast bestanddel i underholdningsindustrien, og de har bestemt opnået meget. Selvom gruppen gik på seks års pause før 2019, besluttede de sig for at reformere, og de er blevet så berømte som nogensinde.

Når det kommer til deres rigdom, er Nick Jonas rigere end sine brødre Joe og Kevin, og i dag tager vi et kig på hvorfor. Fra at spille med i Hollywood-blockbusters til at udgive solo-hitsingler – bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvordan Nick blev den rigeste Jonas-bror!

7 I øjeblikket har Nick Jonas en estimeret nettoværdi på $70 millioner

Lad os starte listen med det faktum, at Nick Jonas i øjeblikket anslås at have en nettoværdi på $70 millioner. I betragtning af, at musikeren har været i underholdningsindustrien siden midten af 2000'erne, er hans imponerende nettoværdi bestemt ikke overraskende. I dag tilhører den 29-årige en gruppe meget succesrige tidligere Disney Channel-stjerner, som omfatter navne som Miley Cyrus, Selena Gomez og Demi Lovato.

6 Mens hans brødre Kevin Jonas og Joe Jonas er $40 millioner værd hver

Det er bestemt meget imponerende, at Nick Jonas har en nettoværdi næsten dobbelt så høj som sine brødre. Ifølge Celebrity Net Worth er både Joe og Kevin Jonas i øjeblikket anslået til at være $40 millioner værd.

Selvfølgelig får de fleste af dem størstedelen af deres indkomst fra at skabe musik som Jonas Brothers - dog virker det som om det yngste bandmedlem udnytter sin fritid på en lidt mere rentabel måde, og vi tager se nærmere på det nu.

5 Da Jonas Brothers tog på pause, havde Nick Jonas en succesfuld solokarriere

En stor grund til, at Nick Jonas er den rigeste bror, kan være, at han har den mest succesfulde solokarriere. Mens Joe Jonas havde en vis succes med sit andet band DNCE, har Nick masser af succes i musikbranchen helt alene. Vi kan trods alt ikke glemme, at Nick faktisk udgav fire solo-studiealbum gennem årene - Nicholas Jonas i 2005, Nick Jonas i 2014, Last Year Was Complicated i 2016 og Spaceman i 2021. Nogle af sangerens største solohits er "Kæder", "Jaloux", "Levels" og "Luk". Mens Jonas Brothers blev genforenet i begyndelsen af 2019 - det har bestemt ikke forhindret Nick i også at fremme sin solokarriere.

4 Nick Jonas boltrede sig også i skuespil og medvirkede i et par blockbusters

The Jonas Brothers er bestemt ikke fremmede for skuespil - trods alt havde de deres store gennembrud som teenagere på Dinsey Channel i succesfilmene Camp Rock og dens efterfølger Camp Rock 2: The Final Jam samt showet JONAS.

I de seneste år har Nick Jonas dog været den eneste bror, der også formåede at finde succes ved at medvirke i blockbusters. I løbet af det seneste årti har Nick Jonas optrådt i film som Careful What You Wish For, Goat, Jumanji: Welcome to the Jungle og dens efterfølger Jumanji: The Next Level, Midway og Chaos Walking.

3 Nick Jonas udforskede teatrets verden og medvirkede på Broadway

Udover at have en succesfuld karriere som solomusiker og optræde i Hollwyood-film, har Nick Jonas også udforsket teatrets verden. Gennem årene har han medvirket i skuespil som Les Misérables, The Sound of Music og Hairspray. I 2012 var den yngste Jonas-bror en del af Broadways How to Succeed in Business Without Really Trying, hvor han spillede J. Pierrepont Finch.

2 Nick Jonas deltog i projekter som 'The Voice' og 'The X Factor'

En anden grund til, at Nick Jonas har en højere nettoformue sammenlignet med sine brødre Joe og Kevin, er det faktum, at Nick gennem årene har deltaget i berømte musikkonkurrencer som dommer eller træner. I 2012 kunne fans se ham på The X Factor og i 2015 såvel som 2020 og 2021 deltog han i The Voice. I betragtning af at musikeren var populær på begge konkurrenceshows, ville ingen blive overrasket, hvis han deltog i flere lignende projekter i fremtiden - især fordi han har været i musikbranchen længe nok til at være en respektabel træner eller dommer.

1 Til sidst deler Nick Jonas sin nettoværdi med sin kone, Priyanka Chopra

Og endelig, lad os afslutte listen med det faktum, at nettoværdien på $70 millioner deles med hans kone, indiske skuespillerinde og Hollywood-stjerne, Priyanka Chopra. Det er uklart, hvor meget hver af dem bidrager til deres samlede nettoværdi, men det ændrer ikke på det faktum, at Nick Jonas er det rigeste Jonas Brothers-medlem lige nu. Gennem årene har sangeren udforsket flere forskellige karriereveje, mens hans brødre for det meste holdt sig til musikken.

Anbefalede: