Er Tristan Thompson den rigeste mand, som Khloé Kardashian har været romantisk forbundet med?

Indholdsfortegnelse:

Er Tristan Thompson den rigeste mand, som Khloé Kardashian har været romantisk forbundet med?
Er Tristan Thompson den rigeste mand, som Khloé Kardashian har været romantisk forbundet med?
Anonim

Reality-tv-stjernen Khloé Kardashian blev berømt sammen med sin familie i 2007, da hitshowet Keeping Up with the Kardashians havde premiere. I dag kan fans over hele kloden ikke få nok af Khloé og hendes søstre, og det er overflødigt at sige - deres kærlighedsliv er altid i søgelyset.

Ligesom sine søstre er Khloé blevet sat i forbindelse med en del berømte stjerner gennem årene, og selvom hun har været i et on-and-off-igen-forhold med basketballspilleren Tristan Thompson siden 2016, er han bestemt ikke t den eneste berømte (og rige) fyr, Khloé kunne lide. I dag rangerer vi de fyre, som reality-tv-stjernen var knyttet til, baseret på deres nettoværdi - så fortsæt med at rulle for at finde ud af, om Tristan Thompson er den rigeste!

12 Terrence J - Nettoværdi $4 millioner

Sparker listen af er skuespilleren og underholdningsreporteren Terrence Jenkins, som blev knyttet til reality-tv-stjernen tilbage i 2009. I øjeblikket er Terrence Jenkins - der er bedst kendt som vært for BET's show 106 & Park og som co- -anker af E! Nyheder – anslås at have en nettoværdi på 4 millioner USD.

11 Trey Songz - nettoværdi $12 millioner

Næste på listen er musikeren Trey Songz, som er bedst kendt for hits "Can't Help but Wait", "Say Aah", "Botoms Up" og "Heart Attack". I løbet af sin karriere udgav musikeren otte studiealbum, og han anslås i øjeblikket at have en nettoværdi på $12 millioner. Trey Songz og Khloé Kardashian var knyttet til hinanden fra marts til juli 2016.

10 Rick Fox - nettoværdi $20 millioner

Lad os gå videre til den tidligere basketballspiller og skuespiller Rick Fox, som Khloé Kardashian var knyttet til fra marts til maj 2015. Fox spillede basketball i NBA for Boston Celtics og Los Angeles Lakers, og han vurderes i øjeblikket at have en nettoværdi på 20 millioner USD.

9 French Montana – nettoværdi $22 millioner

Musiker French Montana er den næste på listen. Rapperen er bedst kendt for sit hit "Unforgettable", og i løbet af sin karriere udgav han fire studiealbum.

French Montana datede reality-tv-stjernen fra april 2014 til april 2015, og han anslås i øjeblikket at have en nettoværdi på $22 millioner.

8 The Game - Nettoværdi $25 millioner

Næste på listen er endnu en rapper - denne gang taler vi om The Game. Musikeren er bedst kendt for hittet "Hate It or Love It", og i løbet af sin karriere har han udgivet ni studiealbum. The Game og Khloé Kardashian daterede fra oktober 2013 til februar 2014. I øjeblikket anslås rapperen at have en nettoværdi på $25 millioner.

7 Lamar Odom - nettoværdi $30 millioner

Lad os gå videre til den tidligere professionelle basketballspiller Lamar Odom, som Khloé Kardashian var gift med fra september 2009 til december 2016. Lamar Odom spillede i NBA for Los Angeles Lakers. I øjeblikket anslås den tidligere atlet at have en nettoværdi på $30 millioner.

6 Odell Beckham Jr. - Nettoværdi $40 millioner

Amerikansk fodbold Odell Beckham Jr. er den næste på listen. Atleten og Khloé Kardashian blev kortvarigt knyttet til hinanden i maj 2016. Odell Beckham Jr. har spillet for New York Giants og Cleveland Browns, og han spiller i øjeblikket for Los Angeles Rams. I øjeblikket anslås atleten at have en nettoværdi på $40 millioner.

5 Rick Ross - nettoværdi $45 millioner

Lad os gå videre til rapperen Rick Ross, som i øjeblikket anslås at have en nettoværdi på $45 millioner. Reality-tv-stjernen og musikeren var knyttet til hinanden fra maj til juni 2015.

Rapperen blev berømt i 2006 med sin debutsingle "Hustlin'", og siden da har han udgivet ti studiealbum.

4 Tristan Thompson - nettoværdi $45 millioner

Pladsen nummer fire på listen går til Khloé Kardashians on-and-off-igen-partner, den professionelle basketballspiller Tristan Thompson. Sammen har parret en datter - True Thompson født i april 2018. I løbet af sin karriere har NBA-spilleren spillet for Cleveland Cavaliers, Boston Celtics, og han spiller i øjeblikket for Sacramento Kings. Tristan Thompson anslås i øjeblikket også at have en nettoværdi på $45 millioner, hvilket betyder, at han deler sin plads med Rick Ross. Atleten og reality-tv-stjernen har været i et on-and-off forhold fra september 2016 til juni 2021. I øjeblikket ser de ikke ud til at være sammen, og måske har det faktum, at Tristan har været utro gennem årene, været medvirkende til deres opdeling.

3 Wiz Khalifa - nettoværdi $60 millioner

Rapperen Wiz Khalifa åbner top tre på dagens liste. Musikeren og Khloé Kardashian var knyttet til hinanden fra februar til marts 2015. Wiz Khalifa blev berømt i slutningen af 2000'erne, og lige siden har han udgivet seks succesfulde studiealbum. I øjeblikket anslås rapperen at have en nettoværdi på $60 millioner.

2 Matt Kemp - nettoværdi $75 millioner

Den andenplads på dagens liste er den professionelle baseballspiller Matt Kemp. I øjeblikket anslås atleten at have en nettoværdi på 75 millioner dollars. Matt Kemp og Khloé Kardashian datede hinanden fra december 2013 til marts 2014. I løbet af sin karriere spillede Kemp for Los Angeles Dodgers, San Diego Padres, Atlanta Braves, Cincinnati Reds og Colorado Rockies.

1 James Harden - nettoværdi $165 millioner

Og endelig afslutter listen som den rigeste fyr, som Khloé Kardashian datede, er den professionelle basketballspiller James Harden, som i øjeblikket spiller for Brooklyn Nets. Reality-tv-stjernen og atleten daterede fra juni 2015 til februar 2016. I øjeblikket vurderes James Harden at have en nettoværdi på 165 millioner dollars.

Anbefalede: