Hvordan fans virkelig har det med, at Will Poulter bliver revet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fans virkelig har det med, at Will Poulter bliver revet
Hvordan fans virkelig har det med, at Will Poulter bliver revet
Anonim

Stjerneforvandlinger har altid været noget stort blandt fans. Uanset hvad ændringen er, ønsker fans altid at se, hvordan deres yndlingsberømtheder fysisk forvandler sig til en rolle eller endda et rødt løber-look. Selvfølgelig bliver fans det meste af tiden blæst bagover, når en skuespiller bliver absolut jacket for en rolle. Især når disse berømtheder var kendt for andre ting end hvor mange timer de brugte i fitnesscenteret eller spiste sundt. I dag er det The Marvel Cinematic Universe, der giver skuespillere de fleste muligheder for at forvandle deres kroppe til utrolige fysiske eksemplarer.

For nylig t alte MCU-fans om, at komikeren Kumail Nanjiani blev absurd rippet for sin rolle i Eternals. Men nu er øjnene vendt mod barneskuespilleren Will Poulter fra The Chronicles Of Narnia og We're The Millers. Den engelske skuespiller var et mærkeligt valg til at spille superhelten Adam Warlock i James Gunns tredje del af Guardians of the Galaxy-serien. I det mindste troede fans, at han var det, indtil de så, hvor godt han er blevet gammel, og hvor jacket han er blevet. Her er hvad fans siger…

Will Poulter slutter sig til Marvel-familien og bliver revet

I et nyligt fantastisk interview med GQ udtrykte Will Poulter sin taknemmelighed for at blive bedt om at slutte sig til Marvel-familien for Guardians of the Galaxy Vol. 3. Men da han blev ansat til at spille "den gyldne adonis", det er Adam Warlock, krympede mange fans. Han spillede trods alt en masse unikke karakterroller, da han var barn på grund af hans noget akavede udseende. Der er ingen tvivl om, at hans specifikke træk tilføjet til, hvor talentfuld en skuespiller, Will Poulter var, da han medvirkede i film som The Chronicles Of Narina: The Voyage of the Dawn Treader og We're The Millers. Og selv da han voksede op i sine teenageår, var han stadig en slags mærkelig. I det mindste så den engang så skrøbelige engelske skuespiller ud til at være typecastet i disse roller i roste film som The Revenant, The Maze Runner-film og Midsommer.

Men nu har Hollywood givet ham lov til at sprede sine vinger og vise verden, at han kan spille hvem han vil. Og dette inkluderer en absolut jacked superhelt med en tilbøjelighed til magi og evnen til at manipulere energi.

Selvfølgelig betyder en del af at spille superhelt, at du skal arbejde sammen med en træner og en ernæringsekspert og bruge rigelige timer i fitnesscentret. Det er en urealistisk livsstil for de fleste mennesker, men det er det, der kræves, når man spiller en superhelt.

"Jeg har lige affundet mig med alt, hvad der kræves nu. Optagelserne starter om en måned eller deromkring, så [jeg] låser bestemt fast og træner mit fokus på den rolle og den rolle alene," Will sagde til GQ i november 2021 efter at være blevet spurgt om, hvor mange proteinshakes han drikker på en dag.

Kommentaren om proteinshakes stammer fra et tweet fra en fan, der beundrede, hvor fit Will Poulter er blevet.

Fans er blæst omkuld af, hvor jacked Poulter er blevet

Mens der var en masse tilbageslag mod rollebesætningen af Will Poulter som Adam Warlock, overbeviste billeder fra Wills nye show med Michael Keaton, Dopesick på Disney +, dem om, at han var klar til opgaven. Specifikt overbeviste en scene, hvor Will er skjorteløs i sengen, dem om, at han virkelig var en superhelt.

Selv om Will Poulter forlod Twitter og forbliver ekstremt privat på Instagram, er vi sikre på, at han har hørt nogle af reaktionerne på sin kropstransformation. Når alt kommer til alt, går fansene helt vildt for ham og kan tydeligvis ikke vente med at se ham blive Adam Warlock.

Fans over hele Instagram og Twitter beskriver Wills transformation som den ultimative "glow-up". Mens nogle hævder, at han altid har været sød, mener andre, at hans forvandling er beslægtet med Harry Potters Matthew Lewis, der spillede den nørdede Neville Longbottom og derefter voksede til en hunk."Alle har lyst til Will Poulter, og jeg er her for det. TAL OM EN GLOW UP," sagde en Twitter-bruger ifølge Page Six.

Andre fans på Twitter opfordrer alle dem, der var nej-sigere om, at Will blev castet som Adam Warlock i Guardians of the Galaxy Vol.3. Nogle synes, han altid var hot, andre påpegede bare det faktum, at folk ældes og kan ændre sig og blive hvem som helst eller hvad som helst, de vælger. Derfor burde ingen være så overrasket over, at Will har biceps på størrelse med cantaloupes.

Mens fans kan diskutere, om Will altid var hot eller bare blev hot, alt hvad de vil, er sandheden, at Black Mirror-stjernen har lagt et stort arbejde i at bygge den nye krop, han har, og han bør klappes for det. Med hensyn til, hvordan han gør som Adam Warlock, ja, vi må se, hvornår filmen udkommer i 2023.

Anbefalede: