Dave Grohl afsluttede en gang en Foo Fighters-koncert efter at have brækket hans ben

Indholdsfortegnelse:

Dave Grohl afsluttede en gang en Foo Fighters-koncert efter at have brækket hans ben
Dave Grohl afsluttede en gang en Foo Fighters-koncert efter at have brækket hans ben
Anonim

Det, der så ud til at være endnu et show for Foo Fighters, endte med at blive det værste og alligevel bedste show i deres liv, ifølge Dave Grohl I 2015 gik bandet at spille et show i Göteborg, Sverige, men desværre snublede frontmanden midt i koncertens anden sang over et kabel og faldt, brækkede benet og tilsyneladende satte en stopper for showet.

Stort set enhver anden person ville have undskyldt sig for at tage på hospitalet, og det ville have været fuldstændig forståeligt, men Dave, manden, der konstant omtales som den pæneste fyr i rock n' roll, er tilsyneladende også den vildeste fyr i rock n' roll. Her er historien om, hvordan det lykkedes ham at afslutte en næsten 3 timer lang rockkoncert med et brækket ben.

6 Bandet vidste ikke engang, at han var såret

Alt skete så hurtigt i øjeblikket, og da Dave Grohl først snublede og faldt ned fra scenen, var der ingen, der bemærkede, at han kom alvorligt til skade. Inklusiv Dave selv. De mange gange, han fort alte om hændelsen, altid med et smil på læben, sagde han, at efter at han faldt, kunne han høre bandet stadig spille sangen, tilsyneladende uvidende om situationen. De troede, at han var faldet og landede sikkert, fordi der ikke var noget tumult, og Dave havde ikke følt smerte på grund af adrenalinet. Det var først, da han prøvede at rejse sig, at han indså, at der var noget alvorligt g alt. Da han ikke var i stand til at rejse sig, måtte han ringe til sikkerhedsvagten, og det var da alle vidste, at der var et problem.

5 Han ville have bandet til at fortsætte med at spille uden ham

Da det var tydeligt, at Dave havde brug for lægehjælp, troede både bandet og publikum, at showet var slut, men frontmanden havde det dårligt, fordi det kun var den anden sang i sættet.

Så mens han lå på gulvet bad han om mikrofonen og henvendte sig til publikum. Han fort alte dem, at han havde brækket benet og skulle på hospitalet, og så, i øjeblikkets hede, pegede han på sin bandkammerat, trommeslager Taylor Hawkins, og bad ham om at tage hans plads. Taylor er også en fantastisk sanger, så han gik med til at gøre det, og sammen med resten af bandet holdt han showet i gang, mens Dave fik hjælp.

4 Hans læge indvilligede i at gå på scenen med ham

Selv om Dave oprindeligt skulle på hospitalet, besluttede han at lade være, da han fik at vide, at han ville gå glip af showet, hvis han gjorde det. Han bad om at blive behandlet af det lægehold, der var der, og de lappede hans ben med de materialer, de havde i øjeblikket. Så fik han at vide, at han havde brug for en gips, så han bad et par sygeplejersker om at hente det, mens han gik tilbage på scenen. Lægen fort alte ham, at han skulle holde benet på plads, indtil han kunne tage gipsen på, så Dave fort alte ham, at han ville være nødt til at slutte sig til ham på scenen og holde benet, mens han spillede.

3 Hans tilbagevenden til scenen var strålende

Bare det faktum, at han stadig var villig til at spille med en forskudt ankel og et brækket ben, ville stadig være overvældende, men hans entré gjorde situationen endnu mere surrealistisk. De fleste Foo Fighters-fans ved, at Dave og Taylor Hawkins i næsten alle show synger en coversang sammen. En af de sange, de norm alt vælger, da de begge er store Queen-fans, er "Under Pressure".

Taylor sang den sang, da han fik at vide, at Dave ville komme tilbage, og få øjeblikke senere blev frontmanden bragt til scenen på en båre. Lægerne satte ham på en stol, og han greb sin mikrofon lige i tide til sin duet med trommeslageren. Det var et magisk øjeblik.

2 Han fortsatte turen med et brækket ben

Det er klart, at Dave Grohl efter det skæbnesvangre show hurtigt blev bragt til hospitalet. I de følgende dage fik han den lægehjælp, han havde brug for, og blev endda opereret. Efter at være kommet sig lidt, besluttede han, at han ville fortsætte med Foo Fighters-turneen. Og for at gøre det fik han sig en specialfremstillet trone. Resten af turnéen sang han siddende på tronen, og han har mange gange sagt, at han spillede nogle af de bedste shows i sit liv under den turné.

1 Han lånte tronen til Axl Rose

Tronen drev alle til vanvid, inklusive andre bands, der ikke helt kunne tro, at Dave ville gøre sådan noget. Det åbnede døren for musikere til at tænke på alternativer til deres shows, for sådan noget kunne ske for alle, og så da Axl Rose brækkede foden og besluttede, at han stadig ville tage på de Guns N' Roses og AC/DC-turnéer, han havde. reserveret, spurgte han Dave, om han kunne leje tronen. Dave fort alte ham, at han umuligt kunne opkræve ham for det og bare lade ham låne det.

"Axl tog det ud med Guns N' Roses, så tog han det ud med AC/DC, og så blev jeg pludselig den fyr, du kommer til, hvis du brækker et lem på turné, som 'Thrones R Us', "jokede Dave med det. Axl var meget taknemmelig for tjenesten og sørgede for at give noget tilbage. "Han fik Slash til at vælge mig en guitar, og han valgte mig en Gibson ES 335 Dot fra begyndelsen af 60'erne, som den dag i dag er den dejligste fende guitar, jeg nogensinde har spillet i mit liv. Det var en utrolig venlig guitar. og elegant gestus, og jeg var meget taknemmelig."

Anbefalede: