Hvordan har Johnny Knoxville forblevet gift med Naomi Nelson i over et årti?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan har Johnny Knoxville forblevet gift med Naomi Nelson i over et årti?
Hvordan har Johnny Knoxville forblevet gift med Naomi Nelson i over et årti?
Anonim

Hvordan kunne nogen så tilsyneladende umoden og hensynsløs have et funktionelt og tilsyneladende kærligt ægteskab? Johnny Knoxville kan sikkert fortælle fans en ting eller to om, hvordan man får et ægteskab til at fungere. Han og konen Naomi Nelson virker mistænkeligt lykkelige sammen, selvom fans næsten ikke ser dem sammen.

Hvad er deres hemmelighed, spekulerer fans på, og hvordan kan det være, at Johnny Knoxville er marriagegoals, når han er en stor fjols og har en skilsmisse under bæltet?

Hvem er Naomi Nelson?

Selvom hendes mand har dvælet i rampelyset i lang tid nu, virker Naomi Nelson som en personlighed, der flyver under radaren. Hun arbejder med underholdning, men bag kameraerne i stedet for foran dem.

Sagen er den, at Johnny (rigtige navn Philip John Clapp) og Naomi har været gift i mere end ti år, hvilket tyder på, at uanset hvilken dynamik de har i deres forhold, virker det klart.

Alligevel ved mange fans, at Johnny var gift én gang før og endda havde et barn med sin første kone. Hvilket gør det endnu mere overraskende, at hans ægteskab med Naomi ser ud til at forløbe ganske glat.

Hvem er Johnny Knoxvilles ekskone?

Selvom Naomi Nelson og Johnny Knoxville blev gift i 2010, sluttede Knoxvilles første ægteskab kun to år før. Den juridiske afslutning på Johnnys ægteskab med eksen Melanie Lynn Cates var i 2008, men det tog indtil 2009 at afgøre alt.

Baseret på Johnnys berømmelse og formue (han er 75 millioner dollars værd), er det ikke overraskende, at det tog tid at afvikle realitystjernen fra hans ægteskab. Han var trods alt gift med Cates i lang tid; de blev gift i 1995. Alt i alt strakte deres ægteskab sig over elleve år med ægteskabelig lyksalighed, før deres formelle adskillelse i 2006.

Sagen er, at det ægteskabs levetid gør Knoxvilles efterfølgende ægteskab endnu mere overraskende. De fleste berømtheder ser ud til at have enten en lang liste over kortvarige ægteskaber og/eller forhold eller et imponerende langt ægteskab (med den samme person).

Johnny havde hverken.

Naomi Nelson begyndte at date Johnny i 2008

De fleste kilder tyder på, at Johnny og Naomi begyndte at date i 2008, før førstnævnte blev teknisk skilt, men to år efter, at han var separeret fra sin daværende kone. Der så ikke ud til at være nogen skandale omkring splittelsen og det efterfølgende partnerskab, selvom Johnnys egentlige skilsmisse blev en nødvendighed inden alt for længe.

I slutningen af 2009 blev nyheden om Naomi Nelsons graviditet offentliggjort, og parrets første barn sammen (Johnny har også en datter født i 1996 af Cates) ankom sent samme år. Deres næste barn blev født i 2011.

Hvorfor er Johnny Knoxvilles ægteskab en overraskelse?

Det, der interesserer fans i Johnny Knoxvilles tidligere og nuværende ægteskaber, er, at han virker så hensynsløs og i bund og grund skør på 'Jackass'. Alligevel virker hans hjemmeliv meget tamt og norm alt, især det faktum, at han tilsyneladende kun har haft to lange, seriøse forhold.

Der var dog den påståede 'følelsesmæssige affære' med Jessica Simpson i 2005, som kunne have noget at gøre med Johnnys eventuelle adskillelse fra Cates året efter.

Uanset hvad har Johnny to årtier plus ægteskaber under bæltet nu, og det virker underligt for fans, der har set ham tage på stunts så intense, at de blandt andet beskadigede hans ansigt og urinrøret.

Hvordan har Johnny Knoxville fået sit ægteskab til at fungere?

Den mest sandsynlige nøgle til Johnny Knoxville og Naomi Nelsons succesfulde partnerskab i mere end et årti er det faktum, at deres forhold holdes hemmeligt. Bortset fra et par offentlige optrædener gennem årene, forbliver parret ude af rampelyset.

Det ser ikke ud til, at Nelson nogensinde har givet et interview til pressen, og den største indsigt i parrets forhold er i bund og grund Johnnys sociale medier. I tidligere indlæg har han fablet om sin fantastiske kone og kaldt hende "solskinnet" i sit liv.

Knoxville skriver også om sin kone på mors dag og andre helligdage, hvor fans også lejlighedsvis har fået et glimt af parrets to børn.

Selv om han er en fuldstændig fjols på 'Jackass', ser Johnny ud til at have det sammen, når det kommer til personlige forhold og familieliv. Selvom hans første ægteskab ikke fungerede, efter berømthedsstandarder, gjorde det det teknisk set.

Knoxvilles ægteskaber var i det mindste ikke hurtige bryllupper, der endte i tabloiderne. Han vinder på nogle få måder, selvom mange års stunts har taget deres vejafgift på hans professionelle karriere og hans krop. Herhjemme er han bare mand og far, og det er åbenbart sådan, han foretrækker det.

Anbefalede: