Hvem var Brittany Murphys mand, Simon Monjack?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Brittany Murphys mand, Simon Monjack?
Hvem var Brittany Murphys mand, Simon Monjack?
Anonim

Brittany Murphys bortgang involverede mange spørgsmål, hvoraf de fleste stadig er ubesvarede i dag. Men kun måneder efter skuespillerinden døde, døde hendes mand også, og lignende omstændigheder omgav hans død.

Ikke kun det, men Simon Monjacks forhold til sin afdøde kone var også genstand for kontroverser, før hun nogensinde blev syg. Hvem var Brittany Murphys mand, og hvordan går det så g alt for parret?

Brittany Murphy og Simon Monjack giftede sig i 2007

Samme år, som Simon Monjack blev skilt fra sin første kone (Simone Bienne), mødte han Brittany Murphy. Det næste år, 2007, så parret blive gift. Det var en overraskelse for Murphys fans, især fordi deres forhold stort set blev holdt hemmeligt.

Murphy havde faktisk også lige forladt et langvarigt forhold, da hun mødte Monjack; hun var for nylig skilt fra sin forlovede Joe Macaluso. Inden da havde hun endnu et engagement med en talentmanager, og før det datede hun Ashton Kutcher.

Brittany Murphys mand var ikke, hvad nogen forventede, men han var i branchen, så det gav på en måde mening, at de havde krydset deres veje.

Hvem var Simon Monjack før han giftede sig med Brittany?

Selv om fans blev mere interesseret i Simon Monjacks liv efter at have set ham gifte sig med Brittany Murphy, skabte parret ikke mange overskrifter før hver af deres alt for tidlige død. Mange tror dog, at sladderstjernen Perez Hilton har bidraget til den negative presse omkring Brittanys liv og død.

Før Simon, en engelsk manuskriptforfatter, blev gift med Brittany, var han involveret i projekter som 'Factory Girl' og 'Two Days, Nine Lives'. Han havde også en lidt interessant forholdshistorie, som senere skulle tjene til at plette hans navn en smule i medierne.

Det er fordi en anden af Monjacks ekser (ikke hans tidligere kone Simone Bienne) udt alte, at hendes forhold til den afdøde manuskriptforfatter ikke var, hvad det så ud til.

Simon Monjacks eks har mistanke om ham

Elizabeth Ragsdale, som er mor til et af Simons to børn, udt alte, at hun mente, at Brittany Murphys mand var ansvarlig for hendes bortgang på grund af uagtsomhed, hvis ikke værre. Monjack var skylden, hævdede Ragsdale, fordi han havde forhindret hende i at se en læge, da hun var syg, mens hun var gravid med sit barn.

Ragsdale fort alte interviewere, at hun havde en lignende oplevelse med at blive afskåret fra venner og familie, det samme som insidere hævder skete med Brittany Murphy år senere.

Selvfølgelig er det hele spekulation, men mens Simon stadig var i live, sagde han nogle ret belastende ting om Brittanys sygdom og for tidlige død, der fik folk til at kigge på ham sidelæns.

Brittany Murphys mand udt alte, at hun vidste, at hun var ved at dø

Omkring fem måneder før han selv døde af en lignende lidelse som sin afdøde kone, t alte Simon Monjack med Larry King om Brittanys sygdom og død. Han blev citeret for at have sagt, at Brittany udt alte "Jeg er ved at dø" og rapporterede, at hun kæmpede for at trække vejret dagen op til sin død.

Senere fort alte Simons mor en anden historie og et andet citat, hvori Brittany spurgte sin svigermor "Tror du, jeg er ved at dø?" Simons mor forklarede, at hun sagde nej til Brittany, hun var ikke døende, men at hun skulle til en læge.

Men Brittany opsøgte ikke en læge, og de fleste tæt på hende – og hendes mand – tror, at det var Simon, der forhindrede hende i at blive behandlet.

Hvad døde Simon Monjack af?

I et uhyggeligt twist døde Simon Monjack af lignende årsager som sin kone. Brittany Murphys dødsårsag blev angivet som lungebetændelse, hvor de sekundære årsager var anæmi og lægemiddelkomplikationer.

Simon Monjacks dødsårsag var angiveligt lungebetændelse og svær anæmi, selvom hans mor rapporterede måneder tidligere, at hendes søn havde et "let hjerteanfald" efter Brittanys bortgang.

Forskellige andre potentielle dødsårsager blev diskuteret, fordi folk generelt var chokerede over, at Simon og Brittany døde af samme tilstand. Monjacks mor hævdede endda på et tidspunkt, at skimmelsvamp havde forårsaget hendes søns og svigerdatters død, selvom der aldrig blev bevist noget afgørende.

Nogle tror stadig, at Brittany Murphys mand har skadet hende

Selvom hendes dødsårsag virker meget nedslidt og udtørret, selvom begivenhederne førte til det ikke er det, tror fans af den afdøde skuespillerinde stadig, at Brittany Murphys mand har skadet hende. Bare de tror ikke nødvendigvis, at han dræbte hende.

I stedet tror fans, at Simon Monjack holdt Brittany Murphy så isoleret fra sine venner og familie, at da hun blev syg, var der ingen, der lagde mærke til det, fordi de ikke var tæt nok på. Forskellige personer, der arbejdede med skuespillerinden op til hendes ægteskab med Simon, udt alte, at efter parret giftede sig, begyndte Simon at lukke Brittany af fra deres kære og kolleger.

Hvilket får fans til at spekulere på, om tingene ville være blevet anderledes for stjernen, hvis hendes mand havde fået hjælp til sin syge kone ved det første tegn på sygdom.

Anbefalede: