Fans reagerer på Khloe Kardashians 'Deep Tan' efter hendes optræden på 'Ellen

Fans reagerer på Khloe Kardashians 'Deep Tan' efter hendes optræden på 'Ellen
Fans reagerer på Khloe Kardashians 'Deep Tan' efter hendes optræden på 'Ellen
Anonim

Khloe Kardashian, er det dig?

The Keeping Up With the Kardashians-stjernen genererede mere end et dusin af overskrifter tidligere på ugen efter at have optrådt i The Ellen Show.

Men det eneste, folk kunne tale om, var socialistens solbeskinnede tan, som mange havde stemplet som " alt for mørk."

Det blev så stor en diskussion, at Kardashians navn begyndte at trende på Twitter i flere timer, mens fans overvejede, om hendes mørke hudfarve var passende.

Meget til ingens overraskelse gik nogle endda så langt for at beskylde den gode amerikanske ambassadør for "sort fiskeri", det samme udtryk som blev kastet over Little Mix's Jesy Nelson, som også ser ud til at vælge en almindelig "dyb solbrændthed".

Kardashian har ikke reageret på den respons, hun modtog for hendes skiftende udseende, men hun fort alte tidligere Andy Cohen under KUWTK-genforeningen, at hun forsøger ikke at være opmærksom på andres kommentarer om hendes udseende længere.

Selvom det ikke er nogen hemmelighed, at Kardashian tidligere har kæmpet med sit udseende, sagde hun, at hun er i et meget bedre headspace i disse dage, og bemærkede, at når folk siger negative kommentarer om hende, ignorerer hun det.

"Alle bliver så kede af, at hvorfor taler jeg ikke om det? Ingen har nogensinde spurgt mig! Du er den første person, der nogensinde har spurgt mig om min næse i et interview," fort alte hun.

"Jeg har givet injektioner. Ikke rigtig Botox. Jeg har reageret forfærdeligt på Botox."

I mellemtiden, tidligere på ugen, fejrede en mor til en Good Americans femårs jubilæum og takkede sine fans for deres fortsatte støtte bag tøjlinjen.

"God amerikaner, det er din fødselsdag!" hun skrev i billedteksten.

"Jeg kan ikke tro, du er fem år gammel. Jeg er så stolt af alt, hvad vi har gjort som et brand sammen, og jeg kan ikke vente med at se, hvor vi er om fem år."

Anbefalede: