Her er hvorfor Heidi Montag næsten blev skilt fra Spencer Pratt

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Heidi Montag næsten blev skilt fra Spencer Pratt
Her er hvorfor Heidi Montag næsten blev skilt fra Spencer Pratt
Anonim

Det ser ud til, at vi næsten hver dag hører om et berømt par, der bliver skilt. Det er ofte den samme historie: Stjernerne voksede fra hinanden, en af dem blev forelsket i en anden, eller det blev for intenst at styre to travle tidsplaner. Af alle de reality-tv-par, der har været sammen i lang tid, er det svært at tro, at Spencer Pratt og Heidi Montag nogensinde ville gå fra hinanden. Når alt kommer til alt, kæmpede Heidi og Lauren Conrad om Spencer … hele tiden. Og Heidi var altid fuldstændig hengiven til sit forhold på The Hills, og lod endda sit venskab med LC falde fra hinanden på grund af det.

Samtidig ved vi, at berømmelse kan komme til folk. Det ville også give mening, hvis Spencer og Heidi havde nogle forholdsproblemer gennem årene. Parret fortryder The Hills … og Heidi ansøgte også om skilsmisse for over ti år siden. Hvorfor blev Heidi Montag og Spencer Pratt næsten skilt? Lad os tage et kig på, hvad der skete.

Heidi og Spencers skilsmisse

Heidi Montag og Spencer Pratt blev gift i 2008, og deres bryllup var en scene på The Hills … men så søgte Heidi om skilsmisse i 2010. Ifølge People.com og Heidis advokat, Jodeane Farrell, forklarede, “Heidi har ændrede sin begæring om separation og har i dag indgivet en begæring om opløsning af ægteskab fra Spencer Pratt. Parret er blevet enige om, at de gerne vil have deres skilsmisse afsluttet rettidigt i et udenretsligt forlig. Begge parter er venlige med hinanden og over muligheden for at afslutte deres skilsmisse."

Der er dog mere i historien. Som det viste sig, var skilsmissen ikke ægte.

Heidi og Spencer indrømmede, at de lod som om de blev skilt, fordi de ikke havde nogen penge.

Ifølge Today.com blev parret interviewet af The Daily Beast, og Spencer sagde, at det blev svært for dem at tjene penge, efter at The Hills sluttede, og at de ikke længere var top of mind. Spencer sagde: "Dette er ikke en forretning. Det var den store ting, jeg ikke fik: Reality TV er ikke en karriere. Enhver, der siger, 'Åh, du kan få en karriere i virkeligheden' - det er løgn."

Kate Aurthur spurgte "Har du nogensinde slået op?" og de sagde begge nej. Dette var bestemt et spørgsmål, som fans var ivrige efter at vide svaret på. Spencer sagde: "Ikke et minut. Heidi forklarede: "Vi har aldrig engang været fra hinanden."

Mange troede, at Heidi og Spencer ikke rigtig ville blive skilt, og alle, der troede, det var falsk, havde ret.

Ifølge Us Weekly sagde en kilde: "Dette brud er den seneste del af Spencers masterplan." Jen Bunney, en af Heidis venner, der også medvirkede på The Hills, sagde også: "De ventede på, at The Hills skulle være forbi for at skilles. Nu behøver hun ikke lade som om."

I et interview med Life & Style sagde Spencer, at skilsmissen kun var til syne.

Spencer forklarede: "Skilsmissen var ægte - bare ideen bag den var anderledes end de flestes. Skilsmisse var den eneste måde at holde Heidis karriere i gang, fordi alle hadede mig så meget. Se på Sandra Bullock - hendes skilsmisse fra Jesse James var det bedste, der skete med hendes image."

Spencer sagde også, at det at være på reality-tv gjorde det svært at fortsætte med at tjene penge. Spencer sagde: "Jeg kan ikke tjene almindelige penge, fordi jeg spillede en så uslidelig karakter på tv for at få mine checks til at komme. Hvem vil ansætte fjollen fra The Hills?"

Det er flere år siden, Heidi Montag og Spencer Pratt foregav, at de var på vej mod skilsmisse, og nu er de tilbage på reality-tv med The Hills: New Beginnings. De har vist fans deres liv med deres søn Gunner og har også kæmpet med Spencers søster Stephanie.

Ifølge Entertainment Tonight er parret ikke sikre på, at de samme rollebesætningsmedlemmer kunne komme tilbage til sæson 3. Spencer sagde: "Jeg kunne forestille mig, at hvis der var en sæson 3, ville det være med en helt ny rollebesætning, fordi efter denne sæson kan jeg ikke se, hvordan alle ville kunne være i samme rum, når først dette er sendt," siger han. "Vi ved ikke engang, hvad folk siger i deres vidnesbyrd." Heidi sagde: "Jeg føler, at denne gruppe nærer nag til enden."

Spencer Pratt og Heidi Montag er måske ikke det mest populære reality-tv-par, men fans er altid nysgerrige efter at høre, hvad de har gang i, og det bliver interessant at se, om The Hills: New Beginnings kommer tilbage for sæson 3.

Anbefalede: