Machine Gun Kelly sætter livekoncert på pause for at hygge sig med Megan Fox

Indholdsfortegnelse:

Machine Gun Kelly sætter livekoncert på pause for at hygge sig med Megan Fox
Machine Gun Kelly sætter livekoncert på pause for at hygge sig med Megan Fox
Anonim

Machine Gun Kellys mest tilbedende fans fyldte The Greek Theatre i Los Angeles fredag aften og var klar til at overvære en aften med episk underholdning. De fik helt sikkert mere, end de havde regnet med, da Machine Gun Kelly halvvejs i hans liveoptræden holdt en pause, mens publikum så ham skændes med Megan Fox i et solidt minut.

Ved at kaste forsigtighed til vinden og demonstrere, at hans sande fokus var på hans kæreste, og ikke på de sange, han blev bet alt for at fremføre for masserne, gjorde Machine Gun Kelly det kendt for verden, at han ville sætte Megan Fox foran alle og alt. De pakkede på PDA'en og gav fans et varmt og tungt show, før MGK gik tilbage til scenen for at fortsætte sin optræden.

Machine Gun Kelly's Concert PDA

Machine Gun Kelly og Megan Fox har været hovednavnet i nyhederne med deres offentlige udtryk for hengivenhed i lang tid nu, men denne seneste skuespil stod ud som værende den mest frække, i betragtning af det faktum, at et helt teater fyldt med fans blev ved med at vente, mens MGK startede en make-out session.

Tingene så ud til at udvikle sig norm alt, indtil MGK begyndte at synge hans sang Candy på scenen. Han startede sangen og lavede den et par sæt ind, inden han sang sig væk fra scenen og mod Megan. Han fortsatte med at synge i en tilsyneladende serenade mod denne kæreste, da han pludselig bare holdt op med at bruge sine læber til teksten.

MGK låste dem mod Megan's i stedet, og hun slog hurtigt sine ben om ham og engagerede sig i en et minut lang makeout-session foran det udsolgte publikum.

MGK blev ved med at klimpre sin guitar hele tiden.

Very Public PDA

Dette par har været kendt for at vise et rigtigt show, når det kommer til at få opmærksomhed for deres famlen, kyssen og ansigtsslikken. De er fortsat med at skubbe grænserne for PDA og tager det nu til næste niveau ved at sætte deres adfærd på spræng, under en af hans live-begivenheder.

Mid-sang-makeout-pausen var noget, som selv fans ikke kunne forudsige, og det virkede som om, den var fuldstændig uscriptet og i høj grad endnu et eksempel på, at dette hotte par bare 'vibrerede' og handlede på deres følelser, hver gang ånd bevæger dem.

Machine Gun Kelly kom til sidst tilbage til scenen, og hans fans så ud til at få et rigtigt kick ud af hans kyssepause, idet de fortolkede dette som endnu en gang, hvor Machine Gun Kelly og Megan Fox tager deres forhold til næste niveau.

Anbefalede: