Hvordan Eddie Murphy og Arsenio Halls årtiers lange venskab startede

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Eddie Murphy og Arsenio Halls årtiers lange venskab startede
Hvordan Eddie Murphy og Arsenio Halls årtiers lange venskab startede
Anonim

Før vi blev introduceret til komediefilmduoer som Ben Stiller & Owen Wilson, Kevin Hart & Dwayne Johnson og nu fremmedgjorte Seth Rogen & James Franco, var der OG'erne, Eddie Murphy og Arsenio Hall. De to satte standarderne for bromance-kemi i deres samarbejdsdebut i 1988, Coming to America, som blev efterfulgt af en efterfølger 32 år senere, Coming 2 America. De lavede også et par andre film sammen. I 1989 havde Hall en mindre rolle i Harlem Nights med Murphy og stand-up-legenden Richard Pryor i hovedrollerne.

Parret var også med i A Party for Richard Pryor, en tv-special fra 1991, der dokumenterer tilløbsfesten for veterankomikeren. Så i 2013 var de to deltagere i Whoopi Goldbergs dokumentar om en anden tegneserie, Moms Mabley. Hall lå lavt i de sidste år, mens Murphy fortsatte med at lave store projekter. Men deres venskab i det virkelige liv - der strækker sig over tre årtier - har altid været stærkt. Så vi tænkte, at det var tid til at gå en tur ned ad memory lane og tale om det øjeblik, de to mødtes første gang.

Hvordan Eddie Murphy og Arsenio Hall mødtes første gang

Murphy og Hall blev introduceret af deres fælles ven, Keenen Ivory Wayans, som tilhører en familie af entertainere. Mødet var et begivenhedsrigt møde med Wayans' yngre bror, Damon, der fik en rolle i Murphys blockbuster fra 1984, Beverly Hills Cop. "Vi står foran Improven, Keenen introducerer mig, jeg giver Eddie hånd, og vi snakker et stykke tid, og så kommer Damon Wayans ned ad gaden," sagde Hall til New York Times.

Den tidligere tv-vært sent på aftenen sagde, at han aldrig havde mødt de yngre Wayans før. "Keenen introducerer os for Damon, og han laver den karakter, som Eddie til sidst lod ham gøre i Beverly Hills Cop, hotelfyren," huskede han."Det var så overbevisende, jeg grinede ikke, fordi jeg ikke vidste, om det var ægte. Men det var sådan, han fik rollen i Cop 1."

Damon blev castet som hotelmedarbejderen, der i hemmelighed giver Axel Foley (Murphy) nogle bananer, så han kunne tilslutte dem til udstødningsrøret på detektiv Billy Rosewood og sergent John Taggarts bil.

Hvordan deres samarbejde i 'Coming To America' opstod

Når det kom til samarbejdet, virkede det som en no-brainer for Murphy og Hall at arbejde sammen efter den aften, de først begyndte at snakke. Det var som et skæbnesvangert møde mellem to geniale hjerner. I 1989, da Murphy optrådte i The Arsenio Hall Show, kunne de to ikke engang stoppe med at tude.

De nåede næsten ikke til et ordentligt interview, da de blev ved med at grine af, at de skulle være mere professionelle, end de norm alt er uden for kameraet. Det var efter et venskabsdefinerende øjeblik i Coming to America.

Murphy måtte opmuntre Hall til at spille forskellige karakterer. De bar proteser udført af Rick Baker, så de kunne portrættere filmens berømte barberer. I en optræden i The Kelly Clarkson Show afslørede Hall, at han ikke var med på ideen i starten. Han huskede: "Paramount og Giant Landers kommer ind og siger 'Vi har brug for jer til at lave karakterer' og 'jeg sagde godt, jeg laver ikke karakterer. Eddie vil lave karakterer."

Men Murphy overbeviste ham til sidst om at gå med det. "Eddie sagde 'Ja, jeg så dig stå op den anden aften i Comedy Store'," fort alte Hall. "Han siger 'Nogle gange, når du taler, går du ind i folks stemmer. Du ved, hvis du siger Tracy Morgan, ville du til sidst gå ind i Tracy Morgan [efterligner Morgans stemme]'. Så han sagde bare kom med stemmer, nogle af de stemmer."

Hall sagde også, at Murphy "t alte mig til det, gav mig lidt selvtillid." Så sagde han, at det eneste problem, han virkelig havde, var, at han "ikke ville lave karakterer ved siden af Eddie Murphy, for jeg vidste, hvor god han var til det. Men det fungerede godt."

Hvor tætte er Eddie Murphy og Arsenio Hall i det virkelige liv?

Da Hall blev spurgt, hvornår var sidste gang, de så hinanden i marts 2021, mens de promoverede Coming 2 America på Jimmy Kimmel Live, sagde Hall, at det var i februar 2020 lige før pandemien. Det var på kunstudstillingen for Halls guddatter og Murphys datter, Bria. Så de er virkelig tætte og har helt sikkert holdt kontakten som familie i alle disse år, selv før de lavede efterfølgeren.

De to delte endda anekdoter om deres venskab under adskillige interviews til Coming 2 America. En sjov historie var, da de gik rundt med deres proteser til Coming to America og Murphy "slog en gammel dame engang," sagde Hall. "Eddie løb ind i John Amos, og så fik han en gammel dames telefonnummer, fordi hun troede, han var en rigtig gammel fyr."

Da Murphy blev spurgt, om han rent faktisk ringede, svarede: "Ikke kun ringede jeg… nej ligegyldigt," og grinede. Hall fort alte Kelly Clarkson, at Murphy måske faktisk har sovet med damen, selvom han ikke er helt sikker.

Anbefalede: