Hvilket 'Blackpink'-medlem er det rigeste?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket 'Blackpink'-medlem er det rigeste?
Hvilket 'Blackpink'-medlem er det rigeste?
Anonim

Når det kommer til musik, har popscenen altid haft forrang og toppet hitlisterne årti efter årti, dog har der været en massiv indflydelse fra udenlandske kunstnere, der overtog amerikanske radiobølger. K-Pop, der først gik over til mainstream-musik i USA efter Psys 'Gangnam Style', er alt, hvad alle kan tale om!

Branchen er fuld af nogle af de mest episke entertainere fra BTS, Girl's Generation, Wonho og selvfølgelig Blackpink Pigegruppen, som består af Lisa, Jennie, Rosé og Jisoo har overtaget musikscenen, og det med rette! Gruppen har udgivet en række studiealbum, single albums og mange EP'er, hvilket har svævet dem til topplaceringen.

Senest deltog damerne i deres helt egen Blackpink-film, som kom i biografen sidste sommer. I betragtning af at pigegruppen er på et rekordhøjt niveau, er fans begyndt at spekulere på, hvor meget de er værd. Selvom vi ved, at Blackpink overgik BTS, når det kommer til deres nettoværdi, hvem kommer så bedst ud af Blackpink selv?

Hvilket Blackpink-medlem er det rigeste?

Blackpink blev første gang signet til YG Entertainment tilbage i 2010 og arbejdede flittigt på at blive en af de største pigegrupper i dag. Selvom det tydeligvis ikke er nogen let bedrift at være en k-pop-stjerne, er det i betragtning af den involverede træning klart, at Jisoo, Jennie, Lisa og Rosés tid på at blive de bedste bestemt har givet pote.

På trods af dannelsen i 2010 debuterede pigegruppen faktisk ikke før i 2016. Med seks års træning under bæltet er det ingen overraskelse, at damerne slyngede til store højder, så meget, at de let er en af de største handlinger i Nordamerika. Med stor succes i Asien var det kun et spørgsmål om tid, før Blackpink også fik international succes, og nu, hvor der er så meget i gruppen, er fans nysgerrige efter, hvor meget de er værd, og hvem der er den rigeste!

Hele gruppen siges at være en samlet værdi af $40 - $45 millioner, men hvem er det rigeste medlem? Det ville være Lisa! Blackpink-stjernen er ikke fremmed for rampelyset, især nu hvor hun har forgrenet sig til en solokarriere. Ifølge rapporter er Lisa hele $13 millioner værd, mens Jennie, Jisoo og Rosé alle skønnes at være $10 millioner værd hver.

Lisas officielle solo-debut

Selvom Blackpink har oplevet stor succes som gruppe, ser det ud til, at de også gør det samme som solister! På trods af at grupper fra USA norm alt har en eller to breakout-stjerner, der går mainstream efter en solokarriere, kan det samme ikke siges om k-pop-bands.

At gå solo er noget, de fleste medlemmer gør på et tidspunkt, og tro det eller ej, de når alle sammen kommerciel succes! Lisa gør det lige nu, og fans kan ikke være mere begejstrede. Sangerinden gik videre og udgav sit allerførste singlealbum med titlen, Lalisa, og det er tydeligt, at hun er klar til store ting.

Selvom dette ofte kan skabe fjendskab, når gruppemedlemmer går solo, er det ikke tilfældet for de fleste k-pop-grupper. I betragtning af at Rosé, Lisa og Jisoo alle er gået solo, fortsætter de med at støtte hinanden både som gruppe og som solister.

Anbefalede: