Twitter er besat af Chris Evans' nye frisure

Indholdsfortegnelse:

Twitter er besat af Chris Evans' nye frisure
Twitter er besat af Chris Evans' nye frisure
Anonim

Kun Chris Evans kunne ubevidst få sine fans til at miste søvn over sin nye frisure. Fans erkendte, at den højtelskede MCU hjerteknuser så anderledes ud i en ny video til A Starting Point, hans videobaserede platform for borgerinddragelse. Den pludselige ændring har sendt dem ud i lidt af et vanvid på sociale medier.

Det ser ud til, at Evans besluttede sig for ikke at gelere sit hår og erstattede sit sædvanlige glatte look med en delt frisure, der minder om hans karakter fra The Grey Man. I den store Netflix-film portrætterer Evans Lloyd Hansen, et medlem af CIA sammen med Ryan Goslings snigmorderkarakter.

Fans Of Evans elsker hans nye look

Chris Evans er berygtet for at gå vir alt. Den ene dag lækker skuespilleren ved et uheld NSFW-billeder, og den næste tilstår han at være far til Lizzos barn. Det viser sig - skuespilleren behøver ikke at gøre så meget, men dukke op med et andet udseende, og det er godt nok til, at fans kan gå amok over.

“Chris Evans med det lille hårstrå i en ASP-chat. Mit fangirling sind siger bare: JEG SER DIG, LLOYD HANSEN, JEG SER DIG!” en fan væltede over skuespilleren.

"Chris Evans gelerede ikke sit hår i én dag, og alle mistede deres skød," sagde en anden.

"HOLD ON CHRIS EVANS HAVING HIS HAIR PARTED IM-" skrev en fan.

“Chris Evans har endelig skilt sit hår. Universet heler, og det er vi også,” kimede en fan.

I weekenden forkælede Evans sine Instagram-følgere med flere videoer med hans virkelige superkraft. Skuespillerens musikalske talent fik naturligvis fans til at svimle som altid.

Sidste år chokerede Evans fans, efter at han delte en video af sig selv, da han lærte at spille den italienske komponist Fabrizio Paterlinis klaverarrangement af hans nummer Rue des trois frères. Det var ud over fans, hvordan Evans formåede at holde sit talent skjult så længe, da skuespilleren kun havde nævnt at have lært at spille instrumentet, da han var meget ung.

Evans har indrømmet, at han også spiller guitar, men vi har endnu ikke set ham i aktion!

Anbefalede: