Twitter bryder ud, efter at Nicki Minaj bliver afsonet for at 'chikane' sin mands voldtægtsoffer

Twitter bryder ud, efter at Nicki Minaj bliver afsonet for at 'chikane' sin mands voldtægtsoffer
Twitter bryder ud, efter at Nicki Minaj bliver afsonet for at 'chikane' sin mands voldtægtsoffer
Anonim

September har været en hel måned for Nicki Minaj, men tingene ser ud til at blive værre for "Hard White"-rapperen, efter hun blev indkaldt til at møde i retten.

Ifølge rapporter blev Minaj og hendes mand Kenneth Petty afsonet efter angiveligt at have "chikaneret" sidstnævntes voldtægtsoffer Jennifer Hough, som hævder blev truet af parret til at trække sin udtalelse om hendes møde med rapperens skønhed tilbage.

Ifølge Hough startede chikanen tilbage i 2018, før parrets partnere angiveligt blev involveret, hvilket fik kvinden til at sagsøge.

Selv om det er uklart, hvordan Petty og Minaj blev serveret, afslørede retsdokumentet, der blev offentliggjort på Twitter, at papirerne blev afleveret til parret den 13. september.

Retssagen kommer kun få uger efter, at det blev afsløret, at Petty er berammet til endnu en høring i januar 2022 efter at have erkendt sig skyldig i at undlade at registrere sig som sexforbryder efter at have flyttet med Minaj fra New York til Los Angeles i 2020.

Fans har siden reageret på nyhederne på Twitter og understreget, at de er bekymrede for, at Minaj tiltrækker for meget negativ omtale efter Met Gala-debaclet.

"Chun-Li"-hitmageren efterlod medierne rasende efter at have fort alt fans, at hun valgte ikke at deltage i den årlige modebegivenhed, fordi gæster blev beordret til at blive vaccineret, hvis de ville med - Minaj sagde dog, at hun ikke var klar til at tage stikket endnu.

I stedet fort alte hun fans, at hun ville forske yderligere i vaccinationen, og hvis hun tager den, ville det bestemt ikke være for at deltage i Met Gala.

Hun huskede derefter, hvordan hendes fætters veninde havde oplevet hævede testikler efter at være blevet vaccineret, hvilket førte til et stort ramaskrig hos journalister og tv-selskaber rundt om i verden, og hævdede, at mor til en person spredte falske nyheder til sine letpåvirkelige fans.

Minaj har stået fast ved hendes ord og siger, at hun nægter at blive mobbet af medierne, alt sammen fordi folk ikke var enige i, at hun spurgte fans, hvorfor de ikke forskede i ting, de puttede ind i deres krop.

Helt ærligt stillede hun et meget godt spørgsmål.

Anbefalede: