Hvor meget er Gigi Gorgeous værd i dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er Gigi Gorgeous værd i dag?
Hvor meget er Gigi Gorgeous værd i dag?
Anonim

Gigi Gorgeous har været i rampelyset i et stykke tid! YouTuberen begyndte først som vlogger og online skønhedsguru, alt imens hun opbyggede sin rolle som en af de største LGBTQ+ fortalere. Igennem sin tid med at skabe indhold har Gigi altid udt alt sig om sociale spørgsmål vedrørende queer-samfundet.

Gorgeous, som nemt har et af de fedeste navne, tog sig fra Toronto, Canada og hele vejen til Los Angeles, Californien, hvor hun mødte og blev forelsket i sin mand, Nats Getty. I løbet af denne tid byggede Gigi sit brand, som omfatter utallige godkendelsesaftaler, makeup-sponsorater og selvfølgelig hendes Sundance-film, This Is Everything.

I betragtning af at Gigi har skabt sig et godt navn på YouTube, noget hendes canadiske skaber, Lilly Singh ved en ting eller to om, undrer mange fans sig over, hvor meget Gorgeous er værd i dag.

Hvor meget er Gigi Gorgeous værd i dag?

Gigi Gorgeous har domineret online-sfæren, lige siden hun begyndte at poste videoer tilbage i 2008. Den canadisk-fødte stjerne vandt øjeblikkeligt fremtræden på YouTube, og har siden samlet 2,8 millioner abonnenter og 2,1 millioner følgere på Instagram.

I april 2021 postede Gigi en video med titlen 'Coming Out For The Last Time', hvor hun afslørede, at hun var panseksuel. Forud for den video var Gigi kommet ud tre andre gange. Den første var hjemme i Toronto, Canada, hvor hun afslørede, at hun var homoseksuel. Da Gigi flyttede til Los Angeles og mødte sin nu mand, Nats Getty, afslørede Gigi, at hun var trans og lesbisk.

Selv om det kan være svært at følge med, ved sande Gigi-fans, der har fulgt hende gennem hele hendes tid i rampelyset, præcis, hvad der sker. Med så meget involveret i LGBTQ+-fællesskabet er Gigi blevet en ret fortaler, hun samarbejder med GLADD, The Trevor Project og bruger selvfølgelig sin platform til at tale om transspørgsmål.

Med en karriere så succesfuld som hendes, er det ingen overraskelse, at Gigi Gorgeous har samlet en nettoværdi på $3 millioner. Dette blev dog muliggjort gennem hendes millioner af visninger online. Gigi har også arbejdet tæt sammen med en række brands gennem sin karriere. Fra aftaler med Two Faced, hvor hun scorede sin helt egen dokumentar, This Is Everything, hele vejen til at optræde på Project Runway All-Stars, About Bruce, The Listener og I Hate Myseflie, for at nævne nogle få.

Don't Forget She's A Getty Now

I 2019 sagde Gigi Gorgeous hendes "I do's" med ingen ringere end Getty-arvingen selv, Nats Getty. Det siger sig selv, at deres efternavn er et, der absolut ikke behøver at blive forklaret. Getty havde friet til Gigi tilbage i Paris, Frankrig i marts 2018. Duoen giftede sig senere ved en privat ceremoni i Montecito, Californien den 12. juli 2019.

Nats er notorisk kendt for at være barnebarn af Sir John Paul Getty, som engang var den rigeste person i verden. Strike Oil-designeren, der har en god evne til mode, ligesom hans bror, August Getty, er hele 30 millioner dollar værd!

Anbefalede: