Denne misforståelse fik fans til at tro, at Joel Osteen blev arresteret

Indholdsfortegnelse:

Denne misforståelse fik fans til at tro, at Joel Osteen blev arresteret
Denne misforståelse fik fans til at tro, at Joel Osteen blev arresteret
Anonim

Der er folk, der allerede tror, at Joel Osteen er en kriminel, selvfølgelig. Og andre, der troede, at han måske skulle skilles, hvilket mange af hans tilhængere ilde set. Men de fleste af hans fans tror helhjertet på hans godhed.

For dem var det et chok at se deres yndlings-tv-elevangelist snakke med uniformerede betjente og så ud, som om han var ved at blive lagt i håndjern.

Så hvad skete der, og hvordan førte en episk misforståelse til, at fans udviklede en skæv følelse af, hvem Joel Osteen er, og hvad han handler om?

En bestemt person deltog i en Joel Osteen-begivenhed

Tonsvis af mennesker mødte op til en Joel Osteen-begivenhed for et par år siden, selvom den ikke var så stjernespækket som hans andre tjenester. Men en bestemt persons tilstedeværelse skabte bølger. En mand, der har en uhyggelig lighed med Joel Osteen selv, ankom til spillestedet med en masse selvtillid og en interessant spilleplan.

Faktisk var det ikke bare en Joel dobbeltgænger; det var et helt hold spøgefugle, der simpelthen var ude på at hygge sig. Da de senere t alte om deres version af Joel, bemærkede folkene bag pranken, at den eneste hensigt var at se, om den falske Joel Osteen kunne klare sig på scenen. Og det gjorde han næsten. (næsten søgeord)

Joel Osteen Lookalike brød ingen love

Det interessante ved dobbeltgænger-pranken var, at folkene bag tricket ikke rigtig var ude på at skabe problemer. I det mindste ikke ulovlige problemer.

Det, de gjorde, var at få den falske Joel, en komiker ved navn Michael Klimkowski, til at klæde sig ud i et jakkesæt og style sit hår som Osteens. Derefter begyndte han at bevæge sig mod indgangen til spillestedet og stoppede for at hilse på fans og tage billeder undervejs.

Gruppen af spøgefugle filmede Mike under hele hans fan-møder, og Redditors fandt videoen absolut sjov. Mike sagde tilsyneladende ting som "Ikke flere billeder, tak, amen" og "Jeg har disse lange arme. Jeg er 6'3'' og Jesus var 5'5''."

Men ikke alle syntes, at pranken var sjov.

Doppelgænger Joel gjorde det ikke på scenen

Målet med spøgen var at se, hvor længe falske Joel kunne slippe af sted med listen. Mike håbede på at komme på scenen, men det skete ikke helt. For endelig indså nogen, at "Joel Osteen" var falsk, og så omringede Osteens sikkerhedsfolk Mike.

Selv om det kan have set ud til, at Joel Osteen blev arresteret, var det kun en lookalike, der blev rystet ned af sikkerhedsofficerer (ikke retshåndhævere) ved begivenheden. Spøgerne påpegede endda, at det "rigtige politi" "bare syntes, det var sjovt."

Ikke helt så sjovt for Joel, ville fans gætte på, fordi det var hans ry på spil. For enhver, der gik forbi, virkede situationen meget mere alvorlig, end den i virkeligheden var.

Anbefalede: