Alt, hvad Ryan Phillippe har været i gang med siden 'grusomme hensigter

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Ryan Phillippe har været i gang med siden 'grusomme hensigter
Alt, hvad Ryan Phillippe har været i gang med siden 'grusomme hensigter
Anonim

Tilbage i 90'erne formåede en frisk høst af unge kunstnere at stige til berømmelse og indlede en ny æra med teenageidoler. Film som Scream og I Know What You Did Last Summer spillede en stor rolle i dette, og det samme gjorde Cruel Intentions, som indeholdt kunstnere som Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon og Ryan Phillippe..

Philippe havde flere hits i 90'erne, der satte ham på kortet, og det så ud til, at skuespilleren ville være en ustoppelig kraft på det store lærred. Selvom han ikke havde en karriere som Tom Cruise, har Phillippe haft travlt siden 90'erne og har gjort og opnået langt mere, end nogle mennesker ville have mistanke om.

Så, hvad har Ryan Phillippe lavet siden Cruel Intentions? Lad os se nærmere på det arbejde, han har udført, siden den film var med til at gøre ham til en stjerne.

Philippe blev filmstjerne i 90'erne

Som en af de store unge stjerner, der blev fremtrædende i den sidste del af 90'erne, var Ryan Phillippe tilsyneladende ustoppelig i den æra. Skuespilleren var i stand til at få flere års erfaring, før han brød ud, men da han fik chancen for at skinne, brød han ind i mainstream og så sig aldrig tilbage.

I Know What You Did Last Summer fra 1997 var et kæmpe billethit, der sammen med Scream var med til at puste nyt liv i gysergenren, specielt slasher-film. Scream har måske fået mere kritik, men I Know What You Did Last Summer genererede over 125 millioner dollars ved billetkontoret, og dets økonomiske succes endte med at skabe en hel serie af film.

To år senere, i 1999, spillede Phillippe hovedrollen i Cruel Intentions med en række unge stjerner, ligesom han havde i I Know What You Did Last Summer. Filmen kunne have fået blandede anmeldelser fra kritikere, men efter at have tjent over 70 millioner dollars ved billetkontoret mod et lille budget, havde Phillippe endnu et betydeligt hit på hænderne. På samme måde som I Know What You Did Last Summer, fangede denne film et yngre publikum og blev en fast bestanddel af årtiet på ingen tid overhovedet.

Efter at han brød ud i 90'erne og blev en stjerne, har Phillippe haft ret travlt på både den store og lille skærm.

Han har optrådt i film som 'Crash'

4EEB8FC4-9A61-4D32-92A2-B8C210AC21FE
4EEB8FC4-9A61-4D32-92A2-B8C210AC21FE

To store hits fik bolden til at rulle for Phillippe, og da det nye årtusinde rullede rundt, så skuespilleren ud til at udnytte sin nyvundne berømmelse. 2001's Gosford Park var et beskedent hit for Phillippe, og efter en række mindre projekter befandt skuespilleren sig i en kritisk darling efter at have deltaget i 2004's Crash. Phillippe vandt sammen med resten af rollebesætningen en SAG-pris for sin præstation i filmen, og selve billedet vandt Oscar-prisen for bedste film.

Fra det tidspunkt og frem ville Phillippe fortsætte med at handle i projekter af alle størrelser. Han optrådte i film som Flags of our Fathers, Stop-Loss, The Lincoln Lawyer og mere. Det har været en blandet pose af succes, men Phillippe har fastholdt et stabilt arbejde på den store skærm og konstant vist, hvad han kan, mens kameraerne ruller.

Så rart som det har været for fans at se Phillippe i aktion på det store lærred, har skuespilleren også sørget for at lave masser af tv-arbejde.

Han har været på shows som 'Shooter'

Før Phillippe brød ud som filmstjerne, havde han lavet masser af tv-arbejde tidligt i sin karriere. Så det burde ikke være for overraskende at se, at han har udført en masse tv-arbejde siden 90'erne.

Philippe har gennem årene været på shows som Chicago Hope, The Outer Limits, Damages, Drunk History, Brooklyn Nine-Nine og Will & Grace. Det er en imponerende liste over kreditter, men disse har været gæstepladser. Phillippe har dog sørget for at medvirke i sine egne shows.

fra 2016 til 2018 medvirkede Phillippe i serien Shooter, som var baseret på Mark Wahlberg-filmen af samme navn. Showet var i stand til at vare i 31 afsnit i løbet af 3 sæsoner, og Phillippe gjorde et solidt stykke arbejde som hovedrollen i serien.

Philippe er i øjeblikket en del af hovedrollen på Big Sky, som er blevet fornyet for en anden sæson. Phillippe har et par projekter på dækket i øjeblikket, der har så travlt som altid. Det er overflødigt at sige, at fans vil holde et vågent øje med skuespilleren for at se, hvad han gør næste gang.

Anbefalede: