Howie Mandel lancerer sin datters karriere på America's Got Talent

Indholdsfortegnelse:

Howie Mandel lancerer sin datters karriere på America's Got Talent
Howie Mandel lancerer sin datters karriere på America's Got Talent
Anonim

Den 37-årige Jackelyn Shultz er blevet taget under sin fars vinger, og hun hævder nu en meget stor rolle, der har hende dybt sammenflettet i det indre af America's Got Talent.

Shultz er gået i spidsen for, hvad der helt sikkert bliver en langvarig og vildt succesfuld karriere i reality-tv-reportageverdenen, og er gået ind i sin fars rolle og har tilføjet sit helt eget twist for at gøre denne karrierebevægelse helt til sin egen.

Hun fungerer som en særlig korrespondent på People og giver fans nogle seriøst saftige insider-oplysninger.

Howie Mandel, stolt far

Howie Mandel er tydeligvis en meget stolt far. Hans voksne barn vælger at gå en tur i hans fodspor, og det er tydeligt, at han er meget smigret over at se sin datter træde ind i hans verden og introducere sig selv til underholdningens verden.

Som en særlig korrespondent for People får Schultz al den saftige, insider-information fra sin far og giver den til fans på settet af People's tv-show. Ved at holde fast i sin fars levetid og den indflydelsesrige rolle, han har i showet, får Schultz sit livs mulighed. Hun har fået et automatisk adgangskort til underholdningens verden og har nu en chance for at bevise over for verden, at hun bærer Mandel-genet, der kan underholde masserne.

Med døren helt åben for denne unge dame, er det, hun gør med denne mulighed, og hendes evne til at forholde sig til publikum, nu det eneste, der er tilbage i tvivl. Baseret på hendes første par træk ser det ud til, at hun er helt naturlig.

Howie Mandels datter skinner klart

Howie Mandel er kendt for sin skæve humor og sin evne til at engagere fans med sin mærkelige, begejstrede personlighed og dramatiske reaktioner på direkte tv.

Æblet er tydeligvis ikke faldet for langt fra træet.

Schultz er ved at lette ind i sin nye rolle ved at demonstrere, at hun er naturlig på kameraet. Hun tog for nylig fans med bag kulisserne af America's Got Talent og engagerede sit publikum i nogle venlige drillerier med sin far bag scenen og i hans omklædningsrum.

Hendes medfødte evne til at introducere humor til hendes naturlige rapporteringsstil er tydeligt at se, da Schultz forsigtigt hånede sin fars mærkelige modesans og hjalp ham med at vælge et outfit, mens han tudede med det faktum, at han er farveblind.

Dette er kun begyndelsen for Jackelyn Shultz, men baseret på hvad fans har set indtil videre, er hun klar til hurtigt at blive et kendt navn og har sin stolte far, Howie Mandel at takke for muligheden.

Anbefalede: