Tom Cruise bliver meme efter at have bestilt Chicken Tikka Masala to gange på en indisk restaurant

Tom Cruise bliver meme efter at have bestilt Chicken Tikka Masala to gange på en indisk restaurant
Tom Cruise bliver meme efter at have bestilt Chicken Tikka Masala to gange på en indisk restaurant
Anonim

Er det Mission Impossible at få Tom Cruise til at bestille andet end Chicken Tikka Masala, når han spiser ude? Det synes fans at mene, efter at en prisvindende indisk restaurant afslørede skuespillerens foretrukne ret på Twitter.

I øjeblikket bor den action-kæmpende stjerne i London, hvor han optager Mission Impossible 7 - en fortsættelse af den elskede spion-franchise. Denne meget ventede film har en stjernebesætning med Cruises rygtede kæreste, Captain America: The First Avengers Hayley Atwell.

Pom Klementieff fra Guardians of the Galaxy og Mark Gattis fra BBC's Sherlock og mange tilbagevendende skuespillere fra tidligere film medvirker også i actionfilmen. Mission Impossible 7 har i øjeblikket premiere den 27. maj 2022 efter adskillige COVID-19-relaterede forsinkelser.

Mens Cruise kørte rundt i England, gjorde Cruise et stop ved en indisk restaurant i Birmingham kaldet Asha's. Dette fine-dining-etablissement var glade for at byde den 59-årige skuespiller velkommen i deres spisested og poserede endda til et sjovt billede uden for deres bygning.

Søndag den 22. august delte Asha's det førnævnte billede med billedteksten: "Det var en absolut fornøjelse at byde Tom Cruise velkommen til Asha's Birmingham i går aftes." De fortsatte: "Tom bestilte vores berømte Chicken Tikka Masala og nød det så meget, at så snart han var færdig, bestilte han det hele igen - den største kompliment!"

Ejeren af restauranten delte også en personlig besked og skrev: "Jeg var meget glad for at høre, at hr. Tom Cruise nød sin gode madoplevelse på Asha's (Birmingham), og jeg ser frem til, at han snart besøger os igen."

Som svar roste forfatteren Ned Donovan skuespilleren for hans dygtighed. Han susede: "Tom Cruise i Birmingham at spise to Chicken Tikka Masalas i træk er så kraftfuldt."

En anden fan skrev: "Det ville knuse mit hjerte, hvis jeg levede i en verden, hvor Tom Cruise kun fik Chicken Tikka Masala én gang."

"Jeg er helt vild med ideen om, at Tom Cruise nedbryder to Tikka Masalas i træk. Sikke en fyr," delte en tredje kommentator.

Mens nogle viser Cruise noget kærlighed, fotograferer andre hans billede foran andre etablissementer og deler lignende billedtekster som dem, der er skrevet af Asha's. Siden da er stjernen blevet photoshoppet foran spisesteder, der dækker en række etniske køkkener og andre popkulturrelevante steder.

Dumt nok komplimenterede The Guardian også Cruise for hans kærlighed til indiske karryretter. Journalisten Stuart Heritage skrev en komisk artikel om skuespillerens ordre. Heritage skrev: "Har alle på et eller andet tidspunkt ikke nydt et måltid så meget, at de ønskede, at de kunne spise det hele igen? Forskellen mellem os og Tom Cruise er, at vi i sidste ende er svage."

I betragtning af modtagelsen af Cruises ordre lyder det, at han officielt er blevet døbt kongen af kylling Tikka Masala!

Anbefalede: