En Spider-Man-fan havde det bedste møde med Tobey Maguire

Indholdsfortegnelse:

En Spider-Man-fan havde det bedste møde med Tobey Maguire
En Spider-Man-fan havde det bedste møde med Tobey Maguire
Anonim

En super Spider-Man-fan hævder at have haft den bedste nat efter at have set Tobey Maguire på en restaurant.

Den amerikanske skuespiller iførte sig Spideys røde og blå jakkesæt i den originale filmtrilogi instrueret af Sam Raimi. Længe før Tom Holland påtog sig rollen som Marvel-superhelten, spillede Maguire Peter Parker sammen med Kirsten Dunst, der portrætterede Mary Jane Watson.

Spider-Man-fan minder om et "chokerende sødt" møde med Tobey Maguire

En selverklæret Spider-Man-elsker kontaktede berømtheds-tesiden DeuxMoi med et sundt stykke sladder om Maguire.

Ifølge kilden så de skuespilleren på Piccolo, en italiensk restaurant i Venedig, Los Angeles. De beskrev skuespilleren som "chokerende sød".

Fanen ville fortælle Maguire, at de havde genkendt ham uden at komme ind på ham, så de sendte hans bord en flaske vin. Angiveligt sætter skuespilleren pris på denne pæne gestus, da fansene hævdede, at han sendte dem to desserter og to flasker vin til gengæld.

De sagde også, at "[Maguire] og hans venner kom over for at chatte med os". Men det er ikke alt. Natten så ud til at gå så godt, at deres to fester var de sidste i restauranten, inden de lukkede.

"Vores to borde lukkede restauranten. Sjov aften," sagde fanen og tilføjede et blinkende smiley.

Fanen delte også et billede af Maguire, der skænker vin.

Tobey Maguire vil medvirke i den næste film instrueret af Damien Chazelle

Det er et minut siden sidste gang, vi så Maguire pryde den store skærm. Som bemærket af skuespillerens officielle IMDb-side, var sidste gang Spider-Man-stjernen blev castet i 2014's Pawn Sacrifice. I den biografiske film portrætterer Maguire det legendariske skakvidunderbarn Bobby Fischer i verdensmesterskabet i skak i 1972 mod den øverste sovjetiske stormester Boris Spassky midt i den kolde krigs højdepunkt.

Selv om det ikke er klart, om skuespilleren vil vende tilbage i den nye Spider-Man-film med Tom Holland i hovedrollen, afslørede nylige rapporter, at Maguire er ved at forberede sig på at gøre sit comeback i Damien Chazelles kommende Babylon-film.

Babylon udspiller sig i den nye gyldne Hollywood-æra i slutningen af 1920'erne. På det tidspunkt var filmindustrien i gang med en hurtig transformation fra stumfilm til talkies ledet af udgivelserne af The Jazz Singer, Singin' in the Rain og The Artist.

Ud over Maguire er mange A-liste-skuespillere klar til at slutte sig til den stjernespækkede rollebesætning. Navne som Margot Robbie, Brad Pitt, hendes instruktør Spike Jonze og Li Jun Li, set i Wu Assassins, er et par skuespillere, der har skrevet under på aftalen om at deltage i projektet. Det er blevet bekræftet, at sidstnævnte skal spille Anna May Wong, den første kinesisk-amerikanske Hollywood-filmstjerne.

Anbefalede: