Den virkelige grund til, at Fran Lebowitz har et så kompliceret romantisk liv

Indholdsfortegnelse:

Den virkelige grund til, at Fran Lebowitz har et så kompliceret romantisk liv
Den virkelige grund til, at Fran Lebowitz har et så kompliceret romantisk liv
Anonim

Folk har nydt Fran Lebowitz' Netflix-show Pretend It's A City, og Fran gav endda nogle nyttige råd til Howard Stern om at have meninger. Der er mange tv-shows, der bruger New York som karakter, fra Gossip Girl og dens skurkekarakterer til selvfølgelig Sex And The City. Fran Lebowitz' serie skiller sig ud, når hun taler om, hvordan hun har det med byen, og hun holder sig bestemt ikke tilbage.

Folk hører ikke meget om Fran Lebowitz' datingliv, og der er en grund til, at hun har et så komplekst kærlighedsliv. Lad os tage et kig på, hvad vi ved.

Frans syn på romantik

Det er fascinerende at lære om, hvordan stjerner dater, og hvad deres syn på romantik er. Nogle kendte personer vil ikke date andre berømte stjerner, og mange andre celebs har andre regler.

Hvorfor virker Fran Lebowitz' kærlighedsliv kompliceret?

For et stykke tid siden delte Fran Lebowitz "Jeg kan bare ikke lide hjemmeliv", og hun har sagt, at hun ikke er interesseret i at være i et langvarigt forhold.

Ifølge Distractify.com sagde Fran engang: "Jeg kunne umuligt være i et forhold i mere end seks dage." Hun fortsatte: "Da jeg var yngre. Jeg kunne måske have sagt seks måneder, selvom jeg tror, at det længste forhold, jeg nogensinde har været i, var tre år. Men det, jeg ikke kan være, er monogamt. Det har en tendens til at forstyrre folk."

Fran har også sagt, at hun ikke synes, hun er en god partner: ifølge Distractify blev hun interviewet af Interview Magazine og forklarede, at jeg er verdens bedste datter. Jeg er en stor slægtning. Jeg tror, jeg er en god ven. "Jeg er en forfærdelig kæreste. Det har jeg altid været."

Fran Lebowitz har bestemt tidligere været åben omkring ikke at elske at lave mad, så det giver mening, at den talentfulde, fejrede forfatter vil sige, at hun ikke kan lide at være hjemme. Hun fort alte Interview Magazine, at hun engang boede et sted uden køkken: "Jeg laver ikke mad. Men når jeg siger nej køkken, mener jeg ingen vask. Okay? Der var en vask på badeværelset."

Fran sagde også i samme interview, at hun synes, at "romantik" og at være hjemme er anderledes. Det lyder som om, at det er vigtigt for hende at tilbringe tid alene og bo alene: "Da jeg var ung, kunne jeg godt lide romantik. Men for mig er romantik det modsatte af hjemmeliv. Jeg vil bare ikke have nogen i lejligheden, ikke for længere end et par timer. Tre eller fire timer, okay, fint. Jeg vil bare ikke høre en anden gå rundt. Jeg er skiftevis meget selskabelig-meget omgængelig-og så meget ensom."

Fran Lebowitz er kendt som en sjov og talentfuld forfatter, der har udgivet to bøger: Metropolitan Life i 1978 og Social Studies i 1981. Fran har spillet sig selv i nogle dokumentarfilm, herunder Public Speaking, en HBO-dokumentar, der blev udgivet i 2010. I 1994 udkom Fran Lebowitz Reader, som indeholder hendes essays.

Mens Fran taler meget om NYC og de sociale og politiske spørgsmål, der betyder noget for hende, taler hun egentlig ikke så meget om forhold eller romantik, så det giver mening, at hun ville sige, at hun ikke synes det hun kan være i et langvarigt forhold.

Pandemien og 'Lad som om det er en by'

I et interview med The New Yorker, der blev udgivet i foråret 2020, nævnte publikationen hendes "skribentblokade", som hun havde haft i lang tid, og kaldte hende "berømt uvillig til at arbejde."

The New Yorker siger, at Fran Lebowitz ikke kan lide teknologi og spurgte hende om hendes tid derhjemme under COVID-19-pandemien. Fran sagde: "Det eneste, der gør dette udholdeligt for mig, ærligt t alt, er i det mindste, at jeg er alene. Et par mennesker inviterede mig til deres huse på landet, huse meget mere overdådige end mine. Nogle af dem har den ting, jeg ville elske at have, som er en kok, da jeg ikke ved, hvordan man laver mad. Og jeg tænkte: Du ved, Fran, du kunne gå væk, og du kunne være et meget smukt sted med en kok, men så skulle du være en god gæst. Jeg vil meget hellere blive her og være en dårlig gæst. Og tro mig, jeg er en dårlig gæst."

Fans elsker at høre, hvad Fran har at sige om noget, så det er ikke underligt, at Pretend It's A City har været populært.

Fran og Martin Scorsese arbejdede på showet sammen, da han instruerede det, og i et fascinerende interview med Deadline.com delte Fran, at hun ikke har Netflix. Fran sagde: "Jeg har stadig ikke Netflix. For at have Netflix skal du have en WiFi-forbindelse i din lejlighed. Det har jeg ikke. Så jeg har stadig ikke set Netflix, men jeg har hørt en meget om det."

Anbefalede: