Hvorfor fans tror, at Tommy Wiseaus nettoværdi er fuldstændig falsk

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor fans tror, at Tommy Wiseaus nettoværdi er fuldstændig falsk
Hvorfor fans tror, at Tommy Wiseaus nettoværdi er fuldstændig falsk
Anonim

Der er nogle film, som folk er glade for at se, fordi de hører, at de er virkelig dårlige, og det er bestemt tilfældet med Tommy Wiseaus The Room. The Room betragtes som en "katastrofe", og det hele var Wiseau, da han medvirkede i filmen fra 2003 og også var den udøvende producer, forfatter og instruktør bag den.

Den mest almindelige kritik af filmen er, at den bare ikke giver nogen mening. James Franco lavede The Disaster Artist og spillede Tommy Wiseau. Men udover at diskutere alle de forvirrende dele af The Room, undrer folk sig også over, hvordan hans nettoværdi egentlig er. Lad os tage et kig.

Tommy Wiseaus nettoværdi

Mens mange mennesker taler om The Room, er folk meget nysgerrige på Tommy Wiseaus liv, da der er så meget mystik omkring ham. Da der blev lavet en dokumentar om Wiseau, sagsøgte han filmskaberne baseret på privatliv og ophavsret, og en domstol bad ham om at betale filmskaberne 70.000 $.

Når vi diskuterer Tommy Wiseaus nettoværdi, er historien ret forvirrende, da der er så mange forskellige tal, der er nævnt. Celebrity Net Worth anslår sin nettoværdi til $4 millioner.

Filmdaily.co siger, at Wiseau ifølge Money Inc. har en nettoværdi på $500.000, hvilket helt klart er et meget lavere tal.

Tommy Wiseau siger, at han havde en importvirksomhed, og at det var sådan, han tjente nogle penge. Ifølge Filmdaily.co blev han interviewet af Entertainment Weekly i 2008, og han sagde: "Jeg fortæller dig lidt, men det er det. Vi importerer fra Korea de jakker, som vi designer her i Amerika. Hvis du arbejder, skal du spare penge, ikke? Jeg fik ikke penge fra himlen – jeg forberedte mig, lad os sige det sådan."

Tommy Wiseaus penge

Der er så meget snak om Tommy Wiseaus penge og nettoværdi, at der er nogle teorier om Wiseaus penge, der flyder rundt på internettet. Ifølge Yahoo! Film siger folk, at Wiseau er D. B Cooper, en person, der kaprede et fly i 1971. Cooper havde $200.000, som han havde stjålet, men som Yahoo! sagde, det er ikke en særlig høj nettoværdi. Da Wiseau lavede en Reddit "Spørg mig hvad som helst", spurgte nogen om denne teori, og han sagde: "Øh… neowww, men det, folk spekulerer på, er forkerte henvisninger. Kender ikke til det. Når man ser lige nu, tager de fejl, lad os sige det på den måde."

Der er også tale om, at en "Hollywood power player" og Wiseau kom i en bilulykke, og han fik forligspenge. Der er ingen beviser her, så denne teori virker ikke sandsynlig. Wiseaus ven Greg Sestero, som også var med i The Room, har sagt, at Wiseau var involveret i fast ejendom i San Francisco, og han fik rige vendehuse.

'The Room'

Det lyder også som om, at The Room blev markedsført og annonceret ret meget, hvilket helt sikkert kræver penge, hvilket er endnu en forvirrende brik i puslespillet. Ifølge Entertainment Weekly, da James Franco optrådte på filmfestivalen i Toronto, sagde han, "[The Room] kostede 6 millioner dollars at lave … og det ser ud til, at det kostede omkring 6 dollars. Der var en vanvittig reklametavle i L. A. i fem år, som [Wiseau] må have bet alt hundredtusindvis af dollars alene, og det er det mest skræmmende, du nogensinde har set, med hans dovne øje, som stirrer på dig. Det ligner en reklame for en kult … Men [reklamen] gav pote, fordi [The Room] spiller i næsten alle større byer mindst en gang om året. Jeg tror, vi fandt ud af, at han skulle tjene en halv million eller en million dollars om året, eller sådan noget."

Ifølge The New York Times t alte Wiseau om film titlen The Room, og han sagde i et ekstra dvd-interview: "På det tidspunkt tænkte jeg på et særligt sted, et privat sted, et sted, hvor du kan vær sikker. Og det er ikke et rum, men det er rummet. Jeg tænkte, og jeg tror, at mange mennesker ville forholde sig til det. Så rummet er et sted, hvor du kan gå, du kan have det godt, du har en dårlig tid og et sikkert sted."

Ingen er sikker på, hvad Tommy Wiseaus reelle nettoværdi er, ligesom ingen er sikre på hans fortid. Ifølge Variety.com sagde dokumentarfilmen om Wiseau, Room Full of Spoons, at han kommer fra Polen, og han var ked af det, da han ville holde, hvor han kommer fra, privat.

Publikationen rapporterede, at dommeren sagde: "Meget af Wiseaus vidnesbyrd var simpelthen påstande uden mere. Han undgik at svare på mange spørgsmål og klagede over processen." Dommeren sagde også, at Wiseau ikke var der på dag et af retssagen, og hans svar var "selvtjenende."

Anbefalede: