Vrede, da prins Harry sætter "HRH"-titel på datter Lilibets fødselsattest

Vrede, da prins Harry sætter "HRH"-titel på datter Lilibets fødselsattest
Vrede, da prins Harry sætter "HRH"-titel på datter Lilibets fødselsattest
Anonim

Prins Harry er blevet kritiseret for at bruge sin HRH-titel på fødselsattesten for sin nyfødte datter Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, det er blevet afsløret.

TMZ har angiveligt fået fingrene i en kopi af fødselsattesten, som viser prins Harrys efternavn som "HRH" og hans første som "The Duke of Sussex."

I mellemtiden er Meghan Markles navn skrevet som hendes fødselsnavn "Rachel Markle" - hvor Meghan er hendes mellemnavn.

En fødselsattest er et offentligt dokument i den amerikanske stat Californien, hvor parret bor i deres mange millioner Montecito-palæ.

Prins Harry, 36, og hustru Meghan, 39, fik at vide, at de ikke længere skulle bruge deres HRH- titler i januar sidste år.

I en erklæring, der blev udgivet på det tidspunkt, sagde Buckingham Palace, at parret ikke længere kunne bruge titlerne, fordi de "ikke længere arbejdede royale."

Parret fik dog lov til at beholde deres hertug og hertuginde af Sussex- titler - som blev foræret til dem af dronningen på deres bryllupsdag.

Royal fans blev efterladt i vantro efter Lillibet Dianas fødselsattest blev afsløret.

Meghan Markle Prins Harry Baby Archie
Meghan Markle Prins Harry Baby Archie

"Harry er helt skør. Han skrev sit egentlige navn på fødselsattesten som hertugen af Sussex? Gode Gud! Den mand har ikke to hjerneceller at gnide sammen," lød en lyssky kommentar.

"Helt utroligt. I Storbritannien, som arbejdende kongelige, stod der på fødselsattesten Harrys navn, ligesom det gør for Williams børn. Men her er han, og i stedet for "Henry Charles Albert David" angiver han sit navn som Hertugen af Sussex og efternavn som Hans Kongelige Højhed. Absolut sindssyge. Enhver, der er i tvivl om, at disse to spiller deres titler for hver en smule fordel, de kan forstå, er vrangforestillinger på dette tidspunkt," tilføjede en anden.

"Hvor prætentiøst af ham, hvad der skete med at kalde mig Harry!" en tredje ringede ind.

Prins Harry Meghan Markle Archie Prins Charles
Prins Harry Meghan Markle Archie Prins Charles

I mellemtiden vil prins Charles efter sigende sikre, at hans to-årige barnebarn Archie aldrig bliver en prins. Ifølge The Mail on Sunday vil Harry og Meghans søn ikke have nogen plads i det nye "nedslankede monarki", efter Charles er blevet konge.

Tiltaget har angiveligt gjort sussexerne vrede og menes at have foranlediget prins Harry og hans fars fremmedgørelse. Alligevel insisterer kilder på, at Charles er fast besluttet på at begrænse antallet af centrale kongelige, idet de tror, at den britiske offentlighed ikke ønsker at betale for et stadigt voksende monarki.

Prins Harry og Meghan Markle Oprah interview
Prins Harry og Meghan Markle Oprah interview

Charles har angiveligt allerede fort alt Sussexes, at han vil ændre vigtige juridiske dokumenter for at sikre, at Archie ikke kan få den titel, han engang ville have arvet med ret.

"Harry og Meghan fik at vide, at Archie aldrig ville blive en prins, selv når Charles blev konge," bekræftede kilden.

I marts t alte Harry og Meghan med Oprah Winfrey om de ubarmhjertige angreb fra den britiske tabloidpresse.

Meghan hævdede, at søn Archie, i modsætning til hans første fætre, ikke har en HRH-titel.

Anbefalede: