Perez Hilton og Twitter kritiserer Joe Rogans påstand om, at COVID-vaccine får virus til at mutere

Perez Hilton og Twitter kritiserer Joe Rogans påstand om, at COVID-vaccine får virus til at mutere
Perez Hilton og Twitter kritiserer Joe Rogans påstand om, at COVID-vaccine får virus til at mutere
Anonim

På et nyligt afsnit af The Joe Rogan Podcast Experience t alte vært Joe Rogan med iværksætteren Evan Hafer om effektiviteten af COVID-19-vaccinen. Mens Delta-varianten er blevet den dominerende stamme i Amerika, afslørede Rogan, at han mener, at vaccinen kan få virussen til at mutere.

I et 2-minutters klip, som blev postet af sladderblogger Perez Hilton, henviste Rogan til en videnskabelig artikel offentliggjort i 2015, der rapporterer, at vacciner kan "forstærke overførslen af virulente patogener." Han afslørede ikke udgiveren af artiklen eller navnet på forfatteren.

Podcast-værten citerede et andet uddrag fra artiklen, der lød: "Vacciner, der holder værten i live, men stadig tillader transmission, kan således tillade virulente stammer at cirkulere i en befolkning."

I løbet af episoden satte Rogan også spørgsmålstegn ved New Yorks beslutning om at forbyde folk at komme ind på restauranter, fitnesscentre og mere, hvis de ikke er fuldt vaccineret.

Da sagerne fortsætter med at stige i USA, har embedsmænd og sundhedseksperter opfordret folk til at blive vaccineret for at stoppe spredningen af den meget smitsomme Delta-variant. Ifølge CDC er 57 procent af New Yorks indbyggere fuldt vaccinerede.

Tidligere på ugen annoncerede borgmester De Blasio, at New York City vil kræve bevis for vaccination for at deltage i indendørs aktiviteter. Politikken forventes at træde i kraft i de kommende uger.

"Hvis du er uvaccineret, vil du desværre ikke være i stand til at deltage i mange ting," sagde de Blasio. "Hvis du vil deltage fuldt ud i vores samfund, er du nødt til at blive vaccineret."

Mange Twitter-brugere og sladderbloggeren følte, at Rogan forsøgte at antyde, at fuldt vaccinerede mennesker overførte virusstammen.

Nogle fans kom til Rogans forsvar og udt alte, at podcastværten blot udt alte de fakta, der var skrevet i artiklen.

"Han har bogstaveligt t alt lige læst et citat fra en videnskabelig undersøgelse fra 2015!" @lmkelly0102 skrev. "Gør du for fanden sjov med mig? Det var ikke hans ord, det blev fundet i undersøgelsen!"

Hilton svarede brugeren i naturalier og sagde: "Det han delte. Forstærket. Det sagde han i sit show. Er du pisse sjov med mig?"

Rogan har endnu ikke udsendt en erklæring om sine kommentarer eller tilbageslaget siden.

Anbefalede: