Dixie D'Amelio præciserer, at hendes familie ikke er 'The Kardashians 2.0

Dixie D'Amelio præciserer, at hendes familie ikke er 'The Kardashians 2.0
Dixie D'Amelio præciserer, at hendes familie ikke er 'The Kardashians 2.0
Anonim

Siden deres opståen til berømmelse på TikTok, har D'Amelio-familien bogstaveligt t alt overtaget sociale medier, idet de allerede har fået langt over 230 millioner følgere på alle deres platforme tilsammen.

Mens Dixie og hendes søster Charlie D'Amelio oprindeligt startede ud med at lave TikTok-dansevideoer for sjov, har parret siden opbygget et multi-million-dollar-imperium takket være deres succesrige kosmetiklinje, endeløse godkendelsesaftaler, et dokument. serie om Hulu - som har premiere i september - og en pladekontrakt med L. A. Reids HitCo-pladeselskab.

Familiens hurtige fremgang til berømmelse og formue har fået mange mennesker til at drage sammenligninger mellem dem og Kardashians, men D'Amelio-klanen er ikke generet af kommentarerne.

"Jeg har ikke noget imod sammenligningen," susede Dixie til Variety til musikvideopremieren på hendes seneste single "Psycho."

“Det er aldrig skadeligt at blive sammenlignet med en, der har så stor succes. Vi vil helt sikkert blive inspireret af nogle af de tiltag, de foretager, og hvor succesrige de er."

Efter nyheden om, at Hulu føjer The D'Amelio Show til deres liste over originale programmer, virkede det ret tydeligt, at TikTok-stjernerne langsomt men sikkert følger i fodsporene på Hollywoods berømte familie, som ofte omtales som roy alty på reality-tv.

Dixie fort alte til magasinet Euphoria i november 2020, at det at blive sammenlignet med Kardashians fik hende til at føle "meget pres", da hun anser dem for at være "så ikoniske."

Nu hvor vi laver reality-showet, siger folk: 'Åh, bliver det ligesom Kardashians? Skal I slås og alt det her?’ Jeg siger:’Sandsynligvis ikke.’ Vi vil bare vise vores liv,« sagde hun.

Dixies seneste single "Psycho" blev udgivet under Reid's HitCo Entertainment-pladeselskab, som har en stjernebesat line-up på sin liste, herunder Outkasts Big Boi, Saint JHN og Jennifer Lopez.

The D'Amelio Show har premiere på Hulu den 3. september.

Anbefalede: