Dave Bautista vs. John Cena: Hvem har en højere nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Dave Bautista vs. John Cena: Hvem har en højere nettoværdi?
Dave Bautista vs. John Cena: Hvem har en højere nettoværdi?
Anonim

I årenes løb har der været mange professionelle wrestlere, der har fået bemærkelsesværdige roller i Hollywood. For eksempel har folk som Hulk Hogan, Steve Austin, Roddy Piper, Kevin Nash, Triple H og Jesse Ventura alle sat deres præg på filmbranchen. Men ingen af disse kunstnere opnåede nogensinde nok succes i Hollywood til i vid udstrækning at blive betragtet som ægte filmstjerner.

Selvfølgelig er der en wrestler, der er blevet en stor nok aftale i Hollywood til, at det ikke ville være en strækning at sammenligne ham med folk som Tom Cruise. Når alt kommer til alt, har Dwayne Johnson sat overskriften på mange elskede film, og hans kassekvitteringer kan stables op mod næsten enhver skuespiller i verden i dag.

Da Dwayne Johnson er så massiv en filmstjerne, er der ingen tvivl om, at John Cena og Dave Bautista ikke kan sammenlignes med ham lige nu. Bautista og Cena har dog også formået at blive ekstremt succesfulde i filmbranchen i de seneste år. Da Cena og Bautista begge har haft stor succes i Hollywood og professionel wrestling, rejser det et åbenlyst spørgsmål, hvilken af dem har en højere nettoværdi?

Bautista's Big Bucks

I midten af 2000'erne tog wrestleren nu kendt som Dave Bautista WWE med storm, da han sluttede sig til en fraktion kaldet Evolution. Efter at have steget gennem rækken af denne gruppe, brød Bautista ud på egen hånd, efter at hans karakter gjorde oprør mod hans kontrollerende og egeninteresserede landsmænd. På det tidspunkt blev Bautista en af de største stjerner i WWE.

Igennem Dave Bautistas WWE-karriere blev han 6-dobbelt verdensmester, og i sin rolle vandt han hjerterne hos mange wrestling-fans. Som et resultat underskrev WWE Bautista til en stor-penge-aftale, og han indkasserede også kontanter først fra merchandise-salg. På trods af alle de penge, Bautista tjente på det tidspunkt, følte han sig rastløs, så han gik væk, da han var på toppen af wrestlingverdenen.

Da Dave Bautista forlod brydningen, satte han alle sine kræfter i gang med at starte en skuespillerkarriere. Efter at have arbejdet rundt i skuespillerverdenen i et par år, ændrede alt sig for Bautista, da han begyndte at portrættere MCU's Drax på det store lærred. Selvom Bautista takkede nej til en filmfranchise til en værdi af 5,9 milliarder dollars, har hans filmkarriere været i brand lige siden hans MCU-debut. Som et resultat af at blive en legitim filmstjerne og alle de penge, han tjente på wrestling, er Bautista 16 millioner dollar værd ifølge celebritynetworth.com.

Cena Reigns Supreme

Ligesom Dave Bautista begyndte John Cena at tage WWE med storm i midten af 2000'erne. Oprindeligt en eftertanke i virksomheden, fans noterede sig Cena, da han begyndte at rappe sig vej til ringen. Endnu vigtigere er det, at WWE-chefen Vince McMahon kom for at se Cena som den næste store ting i branchen, og han begyndte at skubbe ham til månen.

På et tidspunkt var John Cena og Dave Bautista enorme stjerner i WWE på samme tid. Da Bautista valgte at gå væk fra virksomheden, blev Cena fanebærer i WWE. Faktisk forblev Cena WWE's topstjerne i mere end et årti, hvilket er en bedrift, som ingen anden wrestler har præsteret. Som 16-dobbelt verdensmester i skrivende stund tjente Cena en formue gennem hele sin WWE-periode.

Adskillige år inde i sin utrolige WWE-karriere begyndte John Cena at splitte sit fokus en lille smule, da han begyndte at påtage sig filmroller. Utroligt nok er Cenas arbejdsmoral så utrolig, at han fortsatte med at arbejde på et halsbrækkende WWE-program, da han begyndte at opbygge sine Hollywood-legitimationsoplysninger. Til sidst så magterne i Hollywood det samme i Cena, som Vince McMahon havde år tidligere. Af den grund har Cena fået roller i store franchises som Fast & Furious-serien og DCEU i de seneste år. Som et resultat af de enorme mængder penge, han tjente i wrestling og hans nuværende skuespillersucces, har Cena akkumuleret en formue på $60 millioner ifølge celebritynetworth.com.

Hvordan tingene kunne ændre sig

Som dette skrives, har John Cena $44 millioner mere end Dave Bautista ifølge celebritynetorth.com. I de fleste situationer ville det være næsten umuligt for Bautista at overvinde et sådant underskud, især da Cena stadig tjener mange penge. Der er dog nogle grunde til at tro, at Bautista kunne have en mere imponerende formue end Cena i fremtiden.

I årene siden Guardians of the Galaxy gjorde Dave Bautista til en filmstjerne, har han været en stor del af den mest indtjenende film-franchise nogensinde, Marvel Cinematic Universe. Oven i det har han medvirket i en lang række af ikke-MCU-film, der klarede sig godt i billetkontoret. Endnu vigtigere er det blevet klart, at kraftfulde Hollywood-instruktører som James Gunn og Zack Snyder elsker at arbejde med Bautista. Som et resultat af de forbindelser, Bautista har opbygget i forretningen og hans historie med stærke billetafkast, synes det klart, at store roller og masser af penge vil fortsætte med at rulle ind.

Anbefalede: