The Actor Behind Stranger Things' Eddie Munson kan ses i disse andre shows

Indholdsfortegnelse:

The Actor Behind Stranger Things' Eddie Munson kan ses i disse andre shows
The Actor Behind Stranger Things' Eddie Munson kan ses i disse andre shows
Anonim

Joseph Quinn er en skuespiller, der hurtigt er steget til berømmelse. Selvom han har optrådt i over et årti, blev hans hovedrolle i Netflix originalserien Stranger Things en elsket karakter blandt hele fanskaren. Som Eddie Munson, den nørdede metalhead-slash Dungeon Master, trådte han ind i en karakter langt uden for hans personlighed og havde ret svært ved at gøre det… men publikum er ikke desto mindre taknemmelige for hans præstation.

Mens amerikanerne sandsynligvis så ham for første gang i Stranger Things, har han været i flere britiske tv-shows i sin karriere. Fra mindre kendte titler som Postcode til kæmpeproduktioner som Game of Thrones har han en hel række på sit CV. Dette er de andre shows, hvor du kan se Joseph Quinn, skuespilleren bag Eddie Munson.

9 Joseph Quinns karriere startede med postnummer

For at sætte gang i sin skuespillerkarriere blev Joseph Quinn castet i et afsnit af tv-serien Postcode i 2011. Showet kørte i en sæson bestående af kun tre afsnit, og han spillede rollen som Tim. Det var en fantastisk mulighed for ham til at starte med tv-skuespil og var med til at øge hans berømmelse i England.

8 Joseph Quinn medvirkede i serien Dickensian i 2 år

I 2015 bookede Joseph Quinn sin første hovedrolle. Det britiske show Dickensian kørte i en sæson mellem 2015 og 2016 og samlede karakterer og fiktive verdener på tværs af mange af Charles Dickens' udgivelser. Quinn blev castet som Arthur Havisham i dette drama, og det er takket være denne produktion, at han opnåede en fremgang i berømmelse inden for engelsk tv.

7 Hvordan Game Of Thrones kom ind på Joseph Quinns CV

Game of Thrones er blandt et af de mest kendte tv-shows i Amerika og England. Selvom den sidste sæson fik fans til at miste en masse hype om serien, udgav den otte sæsoner på lige så mange år og fik en enorm tilhængerskare. I 2017 blev Joseph Quinn hyret til at optræde i et afsnit som en karakter ved navn Koner, hvilket gav ham den første store titel på sit CV.

6 Timewasters rekrutterede Joseph Quinn til to episoder

Også i 2017 blev Joseph Quinn castet i to afsnit af serien Timewasters. Dette komiske drama-tv-show var i luften i to sæsoner; handlingen foregår i det sydlige London og følger et kæmpende jazzband, der finder sig selv taget tilbage i tiden. Quinn spillede en karakter ved navn Ralph denne gang, mens han nyder screentime sammen med andre skuespillere Daniel Lawrence Taylor og Kadiff Kirwan.

5 Joe Quinn medvirkede i miniserien Howards End

For at lukke 2017 og åbne op for 2018 medvirkede Joseph Quinn i en romantisk drama-miniserie. Som Leonard Bast optrådte han i hvert afsnit af Howards End. Dette show finder sted i det 20. århundredes England og følger tre forskellige familier, der viser skæringspunktet og forskellene mellem sociale og klassedelinger på det tidspunkt.

4 TV-serien Les Misérables Cast Joseph Quinn I 2019

Selv om titlen Les Misérables kan bringe navne som Hugh Jackman og den kontroversielle stjerne Russell Crowe, var denne musical og film også et tv-show. Der var seks afsnit i denne miniserie, der fulgte samme plot som den originale historie, og skuespillere som Lily Collins og Dominic West sluttede sig til Joseph Quinn på rollelisten.

3 Joseph Quinn spillede en prins i Catherine The Great

Catherine den Store var endnu en miniserie, der havde premiere i 2019. Dette show er en historisk biopic af Katarina den Store, kvinden, der reformerede det russiske imperium. Joseph Quinn spillede hovedrollen som prins Paul over for Helen Mirren som titelkarakteren. Den begrænsede serie var eksklusiv på HBO og er stadig tilgængelig til streaming.

2 C. B. Strike var Joseph Quinns næste store optræden

Begyndende i 2017 ramte serien C. B. Strike fjernsyn. Serien kørte i fire år og sendte fire sæsoner omkring historien om en privatdetektiv (som også er krigsveteran) og hans trofaste personlige assistent, der går rundt og løser brutale mord. Joseph Quinn blev hyret til fire afsnit og spillede rollen som Billy Knight i sidste sæson.

1 Hvad Joseph Quinn var i lige før Stranger Things

Før han sluttede sig til gruppen af Stranger Things, blev det sidste projekt, Joseph Quinn blev hyret til, sendt i 2020. Small Axe kørte kun i én sæson, men var ikke et klassisk tv-program. I stedet er denne titel en samling af fem film udgivet på Amazon og med personer som Letitia Wright og John Boyega i hovedrollerne. Quinn optrådte i Mangrove-afsnittet som PC Dixon.

Anbefalede: