Dette er, hvad Madonna har sagt om at date sin berømte eks

Dette er, hvad Madonna har sagt om at date sin berømte eks
Dette er, hvad Madonna har sagt om at date sin berømte eks
Anonim

Hun har bestemt haft et interessant kærlighedsliv i løbet af de sidste par årtier. Og Madonna er ikke bleg for at dele sine tanker om sine eks'er eller sin nuværende elsker. Madge har været forbundet med masser af berømte mænd, herunder personer som Sean Penn, som hun var gift med tilbage i 80'erne.

Men før hun giftede sig med sin næste mand, Guy Ritchie, og før hun kom sammen med Carlos Leon, datteren Lourdes' far, datede Madonna kort et andet berømt ansigt. Faktisk deler hun og Sarah Jessica Parker den samme spændende eks.

Mens Sarah Jessica Parker tilsyneladende kun har pæne ting at sige om sin eks John F. Kennedy Jr., var Madonna ikke så venlig. Madge datede JFK Jr., mens hun var adskilt fra Sean Penn, påpegede InStyle. Men rebound-forholdet var ikke kun roser.

De fleste fans husker, at JFK Jr.s mor, Jackie, ikke kunne lide Madge meget. For det første, siger InStyle, blev Madonna, der tog licens med katolske ikoner, ikke værdsat af familiens matriark.

Men Madonna havde sine egne klager over Kennedys. Faktisk er hun blevet citeret for at sige, at John havde et dårligt temperament. Hun gik så langt som til at sige, at hans temperament var "lidt mere skræmmende" end hendes eks. Madonna og Sean Penn havde trods alt en tumultarisk historie, men at høre, at gulddrengen JFK Jr. holdt på en eller anden indestængt vrede, var sandsynligvis skurrende for fans af den afdøde berømthed.

John F. Kennedy Jr. og Carolyn Besette
John F. Kennedy Jr. og Carolyn Besette

Det er selvfølgelig ikke som om Madonna har gået rundt og givet interviews om John eller offentliggjort sit tidligere forhold til ham. Alle disse citater, der tilskrives hende, synes at være rygter; en biograf, der skrev en altomfattende bog om Kennedy Jr.er den, der siger, at Madonna afslørede, hvor vred det politiske ikon var.

Plus, som InStyle påpeger, inviterede John Madonna til at stille op til billeder til sit "politiske og kulturelle magasin" år efter, de gik fra hinanden. I et mærkeligt twist klædte Madge sig faktisk ud som Jackie Kennedy.

Som fans ved, er Madonna dog ikke en, der viger tilbage fra kontroverser, og det magasinforside generede hende sandsynligvis ikke - selvom fans syntes, det var lidt underligt. Hun er trods alt showbusiness. Også selvom fans ikke altid sætter pris på hendes løjer, såsom hendes nylige "skandale" med sin meget yngre kæreste.

Men for så vidt angår hvordan Madonna mødte og bejlede til JFK Jr., må fans spekulere på, om han med vilje valgte Madge for at få medierne (og måske hans mor) ophidsede. Selvom John senere fortsatte med at gifte sig med en anden, var det hans tidligere forhold og 'playboy'-adfærd, der gav ham masser af overskrifter - og mere berømthed selv årtier efter hans bortgang.

Anbefalede: