Hvem var Jacob Elordi før 'Euphoria'?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Jacob Elordi før 'Euphoria'?
Hvem var Jacob Elordi før 'Euphoria'?
Anonim

HBO Max's Euphoria har været en monumental succes, og indtil videre er vi to sæsoner inde i dette vilde eventyr. Nogle fans havde problemer med sæson to, men buzzen var over alt. Euphoria har været fyldt med intense episoder, og fans kan ikke vente med at se, hvad sæson tre bringer til bordet.

Jacob Elordi er en fremhævet performer i showet, og han har taget sin status til et andet niveau takket være det, han har gjort under Euphorias to sæsoner på HBO Max. Det har været fantastisk at se ham bryde ud, og vejen, han tog til Euphoria, var enestående.

Lad os kaste lys over Jacob Elordi og se, hvem han var før Euphoria.

Jacob Elordi er i øjeblikket på 'Euphoria'

Euphoria er et af de største shows, der findes, og det har virkelig taget de sociale medier med storm. Selvom der er mange nøglefigurer, der er med til at få showet til at trives, har Jacob Elordi formået at udmærke sig og skabe sig et navn i løbet af showets første to sæsoner.

Da han t alte med Variety om hans karakter, sagde Elordi: "Det er sjovt, jeg kalder ham ikke engang rigtig en antagonist, fordi jeg ikke ser ham som en skurk, der kommer ind for at ødelægge heltens dag Alt, hvad han gør, er lidt i forhold til hans egen situation. Selv når det kommer ned til Jules - det er på grund af hans far. Hvis Rue er hovedpersonen, ser jeg ikke Nate som antagonisten. Jeg tror, at alle er i deres eget traume og kæmper sig igennem noget. Og ja, hans midler er skide forfærdelige og forfærdelige at se på. Og nogle gange får partituret ham til at lyde som lidt af en skurk."

Det har været vidunderligt at se Elordi have denne type succes, men han var nødt til at gøre sig fortjent til sin plads i branchen. Overraskende nok kom hans store gennembrud i et projekt, der er vildt anderledes end det, fans er vant til med Euphoria.

'The Kissing Booth' var hans store gennembrud

I 2018 fik Jacob Elordi sit store gennembrud i Netflix' The Kissing Booth, som spillede Joey King i hovedrollen. Teen-rom-com'en var en stor succes, og dette var filmen, der fik tingene til at gå for Elordi.

I betragtning af den type show Euphoria er, er det en overraskelse at se tilbage for blot et par år siden og se skuespilleren i et projekt som The Kissing Booth. I sandhed havde Elordi selv nogle forbehold over for sin rolle i filmen.

"Jeg plejede at bekymre mig meget om, hvad folk tænkte om mig, og om den slags skuespiller, jeg var på grund af de film, jeg havde lavet. Jeg følte mig bare meget corny, og jeg følte, at jeg skulle bevise til alle, at jeg var en seriøs skuespiller. Jeg følte mig frygtelig misforstået," fort alte han til E ntertainment Tonight.

Ikke desto mindre var den første Kissing Booth-film et hit for Netflix, og i god tid blev det annonceret, at efterfølgere var på vej.

Siden den første Kissing Booth-film har Elordi deltaget i to efterfølgere, og han har øget sit lager med sit arbejde i hver af dem.

The Kissing Booth kunne ikke have været en bedre måde at starte sin almindelige skuespillerkarriere på, og skuespilleren havde et par andre roller, der hjalp ham med at komme til Euphoria.

Han optrådte også på 'Swinging Safari'

I 2018, blot et år før han påtog sig rollen som Nate on Euphoria, var Jacob Elordi med i Swinging Safari, et komedie-drama med navne som Kylie Minogue og Guy Pearce.

I filmen spillede Elordi en mindre karakter ved navn Rooster, og i virkeligheden var denne film ikke meget af et udstillingsvindue for ham. Hans rolle var lille, og hans præstation var en lille del af den større helhed.

Den australske film var ikke meget af et glob alt hit, men det var stadig en chance for Elordi at få noget skuespilerfaring under bæltet.

Nu hvor han er blevet en populær figur i Hollywood, er Elordis tallerken ved at være fuld. På IMDb ser det ud til, at skuespilleren er tilknyttet flere projekter.

He Went That Way er en film, der i øjeblikket er i postproduktion, og Parallel er et projekt, der er i præproduktion. Begge disse vil have Jacob Elordi i en primær rolle, og de vil give ham chancen for at skinne uden for Euphoria og Kissing Booth-filmene. Alt går godt, og pludselig bliver Jacob Elordi mere efterspurgt end nogensinde før.

Vejen, som Jacob Elordi tog til Euphoria, var unik, og fans kan ikke vente med at se, hvad han har i ærmet næste gang.

Anbefalede: