Hvad har Stana Katic sagt om sit forhold til Nathan Fillion?

Indholdsfortegnelse:

Hvad har Stana Katic sagt om sit forhold til Nathan Fillion?
Hvad har Stana Katic sagt om sit forhold til Nathan Fillion?
Anonim

Den dag, hvor Castle blev aflyst, var en trist dag for fans, da de blev skudt ud af verden, hvor Nathan Fillion og Stana Katics karakterer blev gift i showet og havde en fantastisk kemi.

De styrtdykkede tilbage til en skuffende virkelighed, hvor medstjernerne Fillion og Katic angiveligt kæmpede så slemt på settet, at Katic ville gå ind i sit omklædningsrum og græde. Med andre ord kunne Nathan Fillion og Stana Katic angiveligt ikke fordrage hinanden, og denne fejde spillede angiveligt en rolle i, at showet sluttede efter imponerende otte sæsoner.

Men sandheden om Castles afslutning kommer fra en blanding af ting, en er faldende seertal og kontraktfornyelser én sæson ad gangen. Fans var heller ikke glade for det reducerede budget og røvede, da det blev annonceret, at Katic ville forlade showet. Alle disse elementer resulterede i, at der ikke var nogen sæson ni af Castle.

Hvordan har Stana Katic det om, hvad der skete på 'Castle' nu?

Det er svært at adskille sandhed fra fiktion, da meget af det, der blev sagt om Katic og Fillions fejde, blev rapporteret fra andre unavngivne kilder, men Katic har t alt om, hvordan det fik hende til at føle sig droppet fra Castle.

Katic åbnede op om hendes bratte exit fra ABC-serien et par år efter, at showet blev aflyst mindre end en måned efter, at skuespillerinden forlod.

"Det gjorde ondt, og det var en barsk slutning." Katic fort alte Entertainment Weekly. "Jeg mødte så mange smukke mennesker på det projekt, og vi samarbejdede om noget helt unikt, idet det ikke er hver dag, man får et show eller en serie, der har otte sæsoner, og at det var et hit for netværket."

Hvad gjorde Stana Katic efter 'Castle'?

Det lyder som om, at Katic ikke har nogle hårde følelser, og at blive droppet fra showet har bestemt ikke haft en effekt på skuespillerindens karriere, da hun gik videre til thrilleren Absentia, som kan findes på Amazon Prime.

I et interview med ET Canada t alte Katic om at komme videre efter "Castle", hvad hun savnede ved showet og hendes kærlighed til fansene.

"Jeg [savner] fans reaktion på showet," sagde Katic til ET Canada. "Vi havde en fantastisk gruppe fans, et fantastisk publikum, de var die-hards, jeg føler, at jeg var virkelig privilegeret."

In Absentia spiller Katic en FBI-agent, der har været holdt i fangenskab i seks år, for derefter at blive anklaget for mord, da hun endelig er fri. En af de mest imponerende ting ved den mørke krimi-thriller er, at Katic laver alle sine egne stunts.

Hun har også været med i et par film siden Castle. I 2019 var Katic med i A Call To Spy, og i 2021 spillede Katic Wonder Woman i Justice Society: World War II.

Hvordan havde Nathan Fillion det med Stana Katics udgang fra 'Castle'?

Castle-fans og mandskab forventede sandsynligvis, at Nathan Fillion var glad for, at Katic rejste, men det, Fillion faktisk gjorde, var ret overraskende i betragtning af rygterne om spændingen mellem medstjernerne.

Hvad Fillion gjorde, var at hylde sin medstjerne offentligt på Twitter.

"Stana har været min partner, og jeg takker hende for at have skabt karakteren af Beckett, som vil leve videre for os alle," skrev Fillion. "Jeg ønsker hende held og lykke og er ikke i tvivl om, at hun vil lykkes med alt, hvad hun forfølger. Hun vil blive savnet."

Hvem ved, hvad der skete? Måske var snakken om deres fejde overdrevet, eller måske indså Nathan Fillion, at slutningen på Castle betød, at deres fejde var gået for vidt, og det var bedst at lade det skete, nu hvor deres slotdage var ved at være slut. Men siden showets afslutning i 2016, ser det ud til, at begge medstjerner er gået videre og fortsætter med at have succes i deres karriere.

Fillion var i The Suicide Squad i 2021, i Santa Clarita Diet fra 2017 - 2019, og har medvirket i The Rookie siden 2018.

Niether Katic eller Fillion har virkelig t alt meget om rygterne omkring Castle og hvad der skete efter showets aflysning siden 2018, men fans har nydt at se deres arbejde. Mens Fillion stadig er i The Rookie, ser Katic ud til at være forsvundet fra de sociale medier, og hendes sidste Instagram-opslag var i november 2021 og lovede, at hun ville vende tilbage i det nye år "forhåbentlig med sjove nyheder at dele!"

Krydser fingre for, at fans snart vil høre fra Stana Katic om, hvad hendes kommende projekt er for 2022!

Anbefalede: