Producerne af 'Friends' spurgte studiepublikummet, om de skulle ændre Phoebes linje mellem optagelserne

Indholdsfortegnelse:

Producerne af 'Friends' spurgte studiepublikummet, om de skulle ændre Phoebes linje mellem optagelserne
Producerne af 'Friends' spurgte studiepublikummet, om de skulle ændre Phoebes linje mellem optagelserne
Anonim

Der var så meget, der skete bag kulisserne under ' Friends', såsom historielinjer, der aldrig blev brugt, som at Phoebe brugte medicin, eller showet, der skulle redigere publikumsstøj, da Jennifer Aniston gik ud af manuskriptet.

Showet havde også en tendens til at omskrive linjer på stedet. Vi tager et kig på et tilfælde, hvor Lisa Kudrow kom med en unik idé for at sikre, at en af hendes replikker var god nok til showet.

Forfatterne på 'Venner' havde en vane med at skifte replikker, hvis vittighederne ikke fangede

' Friends ' blev ikke optaget som en normal tv-serie. Showet gjorde tingene anderledes, især når det kom til forfatterskabet. Matthew Perry elskede tilgangen, da han sagde, at i nogle andre shows, han havde arbejdet, kunne man ikke turde røre ved noget, der stod i manuskriptet.

Den afdøde James Michael Tyler afslørede sammen med Metro, at det var en tilgang, som showet typisk ville bruge, især hvis en joke ikke landede hos publikum.

"Alle ville putte sig omkring et bord, og du ville have medlemmer af castet, Matthew Perry, som ville hoppe ind og slutte sig til forfatterne, så du kunne få et bedre grin."

"Og ja, hvis du ikke fik det rigtige svar, for forfattere griner af deres egne vittigheder, men hvis det ikke landede, ville de krybe og fem minutter senere have en helt anden joke, der landede."

Det er klart, at forfatterne var på toppen af deres spil under hvert afsnit, og det var det, der gjorde showet så fantastisk og kunne genses alle disse år senere.

Ikke kun dem bag kulisserne var meget involveret i omskrivningerne, men det viser sig, at rollebesætningen var lige så interesseret.

Lisa Kudrow fort alte producenterne at spørge publikum, om de forstod hendes vittighed

Betragtet som et af de mest mindeværdige afsnit nogensinde, fandt 'The One In Vegas' sted i sæson 5. Det var et ikonisk afsnit, som selvfølgelig endte med, at Ross og Rachel blev grebet af, takket være én for mange drikkevarer…

Som vi så i et særligt indslag bag kulisserne, er der meget arbejde, end der ligger i hvert afsnit, og det inkluderer publikums reaktion på en replik.

I løbet af denne særlige linje var forfatterne ikke overbevist om, at publikum fuldt ud forstod Phoebes vittighed i betragtning af den milde reaktion, den fik.

"Hvad er den store sag, det er ikke som et rigtigt ægteskab. Når du bliver gift i Vegas, er du kun gift i Vegas."

Når Monica gør det klart, at dette ikke er tilfældet, reagerer Phoebe morsomt ved at sige: "OMG… nå ja," mens hun går. Øjeblikket kan ses i videoen nedenfor ved 26:30.

Producerne var ikke begejstrede for reaktionen, og de begyndte at tro, at det var, fordi publikum ikke forstod joken. Derudover tænkte de også, at publikum måske troede, at Phoebe t alte om Ross og Rachel og ikke sig selv. Alle brainstormede ideer til, hvordan scenen kunne forbedres, inklusive David Schwimmer og Jennifer Aniston.

I sidste ende var det Lisa Kudrow, der tog den kloge beslutning at bede forfatterne om at spørge publikum, om de fik vittigheden.

Scenen viste sig at være perfekt, selvom man skal elske besætningens beslutning om at spørge publikum.

Hvad synes "Venner"-fans om denne taktik?

Back the scenes-videoen viser, hvor meget arbejde det tog at sætte showet sammen. Fra scenografien, til publikums latter, til at tilføje musikken under scener, var det hele en hel proces backstage.

'Venners' fans var enige, arbejdet bag kulisserne fra rollebesætningen og besætningen var ret bemærkelsesværdigt.

"Jeg anede ikke, at der ligger så meget arbejde i et show. Nu får jeg det, når jeg vinder en pris, skuespillerne takker hele besætningen. Det er sååå vigtigt. Det er vanvittigt. Nu sætter jeg endnu mere pris på Friends, hvis det er endda muligt!"

"Luk og tak til alle de mennesker, der ikke var kendte eller berømte, der gjorde dette fantastiske show fantastisk. Så meget respekt til disse mennesker."

"Manuskriptet i venner er geni alt, det samme afsnit kan være lige så sjovt, når du har set det 9 gange."

Det er klart, at fansene satte pris på indsatsen, og dette er fortsat tilfældet år efter, at showet sluttede.

Anbefalede: