Hvilken er Jim Carreys mest indbringende komedie?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er Jim Carreys mest indbringende komedie?
Hvilken er Jim Carreys mest indbringende komedie?
Anonim

Hollywood-stjernen Jim Carrey blev berømt i de tidlige 90'ere, og lige siden da har han været kendt som en af de bedste komiske skuespillere i branchen. Mens Carrey har medvirket i adskillige genrer, ender hans komedier altid med at blive store blockbusters.

I dag tager vi et kig på, hvilken af hans komedier der endte med at tjene mest på billetkontoret. Fra Dumb And Dumber til Bruce Almighty – fortsæt med at scrolle for at se, hvilken film der har tjent over 400 millioner dollars!

10 'Sjov med Dick And Jane' - Box Office: $204,7 millioner

Kicking the list off er den sorte komedie Fun with Dick and Jane fra 2005, hvor Jim Carrey portrætterer Dick Harper. Udover Carrey har filmen også Téa Leoni, Alec Baldwin og Richard Jenkins i hovedrollerne. Fun with Dick and Jane er en genindspilning af filmen fra 1977 af samme navn - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb. Komedien endte med at tjene 204,7 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events' - Box Office: $211,5 Million

Næste på listen er den sorte eventyrkomedie Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events fra 2004. I den spiller Jim Carrey grev Olaf, og han spiller sammen med Jude Law, Liam Aiken, Emily Browning, Jennifer Coolidge og Meryl Streep. Filmen er en tilpasning af de første tre romaner i børnebogsserien A Series of Unfortunate Events af Lemony Snicket. Den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb, og den endte med at indtjene 211,5 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'Ace Ventura: When Nature Calls' - Box Office: $212,4 millioner

Lad os gå videre til detektivkomedien Ace Ventura: When Nature Calls fra 1995. I den spiller Jim Carrey Ace Ventura, og han spiller sammen med Ian McNeice, Simon Callow, Maynard Eziashi og Bob Gunton.

Filmen er den anden del af Ace Ventura-franchisen, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb. Ace Ventura: When Nature Calls endte med at tjene $212,4 millioner ved billetkontoret.

7 'Yes Man' - Box Office: $223,2 millioner

Den romantiske komedie Yes Man fra 2008, hvor Jim Carrey spiller Carl, er den næste. Udover Carrey har filmen også Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins og Terence Stamp i hovedrollerne. Filmen er baseret på 2005-memoiren af samme navn af Danny Wallace, og den har i øjeblikket en rating på 6,8 på IMDb. Yes Man endte med at indtjene 223,2 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Dumb And Dumber' - Box Office: $247,3 Million

Næste på listen er kammeratkomedien Dumb and Dumber fra 1994. I den spiller Jim Carrey Lloyd Christmas, og han spiller sammen med Jeff Daniels, Lauren Holly, Karen Duffy, Mike Starr og Charles Rocket. Filmen følger to dumme venner, der begiver sig ud på en langrendstur for at returnere en dokumentmappe fuld af penge - og den har i øjeblikket en 7.3 vurdering på IMDb. Dumb and Dumber endte med at tjene 247,3 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Liar Liar' - Box Office: $302,7 Million

Fantasy-komedien Liar Liar fra 1997, hvor Jim Carrey spiller Fletcher Reede, åbner op for top fem på dagens liste. Udover skuespilleren har filmen også hovedrollerne Maura Tierney, Jennifer Tilly, Swoosie Kurtz, Amanda Donohoe og Anne Haney. Filmen følger en patologisk løgner, der ikke kan lyve i 24 timer takket være sin søns fødselsdagsønske. Liar Liar har i øjeblikket en rating på 6,9 på IMDb, og den endte med at indtjene 302,7 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Sonic The Hedgehog' - Box Office: $319,7 millioner

Lad os gå videre til action-eventyrkomedien Sonic the Hedgehog fra 2020. I den spiller Jim Carrey Dr. Robotnik, og han spiller sammen med Ben Schwartz, James Marsden og Tika Sumpter.

Filmen er baseret på videospilfranchisen af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Sonic the Hedgehog endte med at tjene $319,7 millioner ved billetkontoret.

3 'How The Grinch Stole Christmas' - Box Office: $345,1 Million

Top tre på dagens liste er julekomedien How the Grinch Stole Christmas fra 2000. I den spiller Jim Carrey Grinchen - en rolle, der næsten blev spillet af en anden - og han spiller sammen med Jeffrey Tambor, Christine Baranski, Bill Irwin, Molly Shannon og Taylor Momsen. Filmen er baseret på Dr. Seuss' bog fra 1957 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb. Hvordan Grinch Stole Christmas endte med at indtjene 345,1 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'The Mask' - Box Office: $351,6 millioner

Den andenplads på dagens liste er superheltekomedien The Mask fra 1994, som fans håber vil få en efterfølger en dag. I den spiller Jim Carrey Stanley Ipkiss / The Mask, og han spiller sammen med Peter Riegert, Peter Greene, Amy Yasbeck, Richard Jeni og Cameron Diaz. Det var oprindeligt meningen, at filmen skulle være et gyserprojekt, men det ændrede filmskaberne heldigvis på. Masken har i øjeblikket en vurdering på 6,9 på IMDb, og den endte med at tjene $351,6 millioner ved billetkontoret.

1 'Bruce Almighty' - Box Office: $484,6 millioner

Til sidst, afslutter listen på førstepladsen fantasy-komedien Bruce Almighty fra 2003. I den portrætterer Jim Carrey Bruce Nolan, og han spiller sammen med Morgan Freeman, Jennifer Aniston og Philip Baker Hall. Filmen følger en fyr, der får en stor livslektion af Gud - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb. Bruce Almighty endte med at indtjene 484,6 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: