Heath Ledger slog Ashton Kutcher ud for denne ikoniske rolle

Indholdsfortegnelse:

Heath Ledger slog Ashton Kutcher ud for denne ikoniske rolle
Heath Ledger slog Ashton Kutcher ud for denne ikoniske rolle
Anonim

At se unge stjerner blive fremtrædende er altid sjovt for filmfans, da de får et glimt af, hvad der kommer. Nogle starter bryder ikke ud, før de er meget ældre, men som vi har set tidligere, bliver nogle navne fremtrædende som unge voksne og ser sig aldrig tilbage. Navne som Tom Holland og Timothee Chalamet er nyere eksempler på dette.

I løbet af 2000'erne gjorde en dynamisk australsk skuespiller ved navn Heath Ledger sin tilstedeværelse på glob alt plan og tilbragte sin tid på det store lærred med at imponere publikum med fantastiske præstationer. På trods af at hans karriere var kort, var Ledger i stand til at efterlade en imponerende arv. For at gøre det var han nødt til at få de rigtige roller, hvilket betød, at han slog hård konkurrence under auditionprocessen.

Lad os se tilbage til, hvor det hele begyndte, og se, hvilken hovedrolle Heath Ledger slog navne som Ashton Kutcher ud for.

Heath Ledger havde en fantastisk karriere

I løbet af sin tid i underholdningsindustrien viste Heath Ledger, at han var en fantastisk performer, der var i stand til at løfte ethvert projekt, han deltog i. Den australske skuespiller tog vej til udlandet for at få fat i et glob alt publikum, og da han først blev en stjerne, fik han det bedste ud af sin tid på det store lærred.

Ledger fik sit navn i slutningen af 90'erne og brugte derefter sin tid i 2000'erne på at opbygge en imponerende liste af kreditter. Han havde altid talentet, og da han først blev kastet i de rigtige projekter, viste han verden, hvad han kunne.

Eric Roberts, der arbejdede med Ledger på The Dark Knight, t alte om at arbejde med skuespilleren og sagde: "Jeg kom på settet med ham, og han var vidunderlig. Han var sød. Han var imødekommende. Han var venlig.. Han var forberedt. Han var sjov. Faktisk havde jeg flere scener med ham."

Med tiden blev et par af Ledgers største roller ikoniske.

Et par af hans roller blev ikoniske

Heath Ledgers tid i toppen af underholdningsindustrien varede ikke længe, men det betyder ikke, at skuespilleren ikke gjorde et stort indtryk på både fans og kritikere. Ledger leverede varerne, da kameraerne rullede, og flere af hans roller er blevet ikoniske.

Først og fremmest er der ingen måde at se på Ledgers største roller uden at se nærmere på hans tid som Jokeren i The Dark Knight. Hans rollebesætning i filmen blev mødt med støn fra tegneseriefans, men da filmen kom i biograferne, blev Ledgers præstation mødt med overvældende anerkendelse fra stort set alle. Denne præstation gav endda Ledger en posthum Oscar for bedste mandlige birolle.

Som om den rolle i sig selv ikke er imponerende nok, havde skuespilleren også et par andre, der har bestået tidens tand. I 2001 medvirkede Ledger i A Knight's Tale, som var en succes økonomisk. I årene efter dens udgivelse har filmen bevaret en enorm tilhængerskare og har været med til at booste Ledgers arv.

Der er et par andre roller, som Ledger absolut knuste i, og fans elsker at vende tilbage for at se hans arbejde. Interessant nok kom en af hans mest berømte roller tidligt i hans karriere, og han måtte slå en ung Ashton Kutcher ud til koncerten.

Han slog Ashton Kutcher ud for '10 Things I Hate About You'

Så hvilken rolle slog den unge Heath Ledger Ashton Kucther for? Det viste sig, at det var ingen ringere end rollen som Patrick i 10 Things I Hate About You, som var filmen, der introducerede Ledger for det amerikanske publikum. Det var en kæmpe pause for den optrædende, og konkurrencen om rollen var hård.

Ikke kun var Ledger nødt til at slå Kutcher ud for rollen, men han måtte også slå Josh Hartnett, som var en anden stjerne i fremmarch i den periode. De fyre kunne have gjort nogle fantastiske ting med rollen som Patrick, men Ledger leverede varerne og spildte ingen tid på at blive en stjernekunstner.

På trods af at de gik glip af rollen, ville både Kutcher og Hartnett fortsætte med at gøre store ting i Hollywood. Hartnett ville fortsætte med at være med i projekter som Black Hawk Down, Pearl Harbor og Sin City, mens Kutcher ville være med i That '70s Show og What Happens in Vegas. Kutcher var også vært for hitserien Punk'd.

Heath Ledger efterlod sig en enorm arv efter hans bortgang, og mange af hans bedrifter begyndte med 10 Things I Hate About You.

Anbefalede: